Eίναι αυτή εμφάνιση για ένα sex symbol;

Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε!

Μας έχει συνηθίσει σε σέξι εμφανίσεις πάνω στην σκηνή, στο κόκκινο χαλί, στα video clips, στην καθημερινή της ζωή... έτσι όταν εμφανίζεται με ένα απλό ζιβάγκο είναι είδηση!

Η Jennifer Lopez απαθανατίστηκε σε μία από τις σπάνιες φορές με ντύσιμο που θυμίζει τη γυναίκα της διπλανής πόρτας και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε την ημέρα μας!

Η 44χρονη λατίνα σταρ εθεάθη με αυτή την υπερβολικά συντηρητική εμφάνιση στο σετ της τελευταίας την ταινίας, Τhe Boy Next Door, με την οποία έκρυβε τις διάσημες καμπύλες και το ντεκολτέ της, που συνήθως αφήνει έκθετα για τους θαυμαστές της!

Στην ταινία που γυρίζει αυτή την περίοδο η τραγουδίστρια και ηθοποιός υποδύεται μια διαζευγμένη γυναίκα, που συνάπτει σχέση με τον έφηβο γείτονά της και ο οποίος παθαίνει εμμονή μαζί της όταν εκείνη αποφασίζει να τον χωρίσει. Λογικά δεν θα την είδε μόνο με το πουλοβεράκι!

Πάντως, για να είμαστε ειλικρινείς η μητέρα δύο παιδιών Jennifer ακόμα και με το πουλοβεράκι έδειχνε λαμπερή και όμορφη με τέλειο χτένισμα και απαλό μακιγιάζ.

Διαβάστε ακόμη

«Δεν έχω κάνει ποτέ πλαστική»: Ποιος έκανε την Jennifer Lopez να ξεσπάσει;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης