Αυτές είναι οι διάσημες σταρ που γέννησαν το 2013! (εικόνες)

Αυτές είναι οι διάσημες σταρ που γέννησαν το 2013! (εικόνες)

Το 2013 ήταν μία χρονιά που αρκετές σταρ του Χόλυγουντ, άφησαν για λίγο τα επαγγελματικά τους σχέδια, για να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί.
Πολλές από αυτές είχαν ήδη κι άλλα παιδάκια, ενώ για άλλες ήταν το πρώτο! Όπως αποκάλυψαν μάλιστα σε συνεντεύξεις τους, η μητρότητα τις έχει κερδίσει και δεν χορταίνουν να περνούν πολύ χρόνο με τα μωράκια τους.
Η Πενέλοπε Κρουζ και η Κέιτ Μίντλετον, γέννησαν την ίδια μέρα, στις 22 Ιουλίου! Η διάσημη ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι ενώ η Κέιτ ένα αγοράκι.
Η Σακίρα, έχει αρκετούς μήνες που γέννησε, τον μικρό Μίλαν, στις 22 Ιανουαρίου.
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Κέιτ Γουίνσλετ, γέννησε πριν από λίγες ημέρες ένα αγοράκι, συγκεκριμένα στις 7 Δεκεμβρίου.
Η Χάλι Μπέρι, έφερε στον κόσμο στις 5 Οκτωβρίου ένα πανέμορφο αγοράκι, ενώ η διάσημη τραγουδίστρια Φέργκι αν και γέννησε στις 29 Αυγούστου τον μικρό Axl, πρόλαβε και τον βάφτισε πριν λίγο καιρό.
Στις 26 Νοεμβρίου έφερε στον κόσμο την κορούλα της, η Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ, και η Ιβάνκα Τραμπ, η κόρη του δισεκατομμυριούχου Ντόναλντ Τράμπ, γέννησε το δεύτερο παιδάκι της στις 14 Οκτωβρίου.

Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr