Η κατάρα των παικτών των reality

Η κατάρα των παικτών των reality

Τα reality της ελληνικής τηλεόρασης πολλά και οι διαγωνιζόμενοι ακόμα περισσότεροι.
Οι άνθρωποι αυτοί μπήκαν στα σπίτια των τηλεθεατών και έγιναν μέρος της καθημερινότητάς της. Σήμερα, ελάχιστοι έχουν καταφέρει να βρίσκονται στο φως της δημοσιότητας και να κάνουν αυτό που ήθελαν, όταν μπήκαν στο παιχνίδι. Ο Στέφανος Κοκολογιάννης έγινε γνωστός μέσα από το «Mission». Το ειδύλλιό του με μια κοπέλα που δούλευε στην παραγωγή του παιχνιδιού διέρρευσε στα media και φήμες ήθελαν να έχουν αποκτήσει ένα παιδί. Στην συνέχεια πάει στην Κρήτη, αγοράζει λεωφορείο και πιάνει δουλειά στα ΚΤΕΛ. Ο έρωτας «χτυπάει» την πόρτα του και με την Τάνια αποκτούν ένα παιδί, το οποίο «έφυγε» ξαφνικά. Τώρα, ο Στέφανος Κοκολογιάννης ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας για το φονικό που έγινε στην Κρήτη και την ποινή φυλάκισης που του έδωσε το δικαστήριο.
Ο Γιώργος Νάιδας έγινε γνωστός μέσα από το reality του Mega«Bar». Ο χαρακτήρας του, το ιδιαίτερο στυλ του ήταν αυτά που τον έκαναν να ξεχωρίσει. Ο Γιώργος Νάιδας έχασε την ζωή σε ηλικία 34 χρονών οδηγώντας την μηχανή του στην Νάξο.
Ο μεγάλος νικητής του «Big Brother 1», Γιώργος Τριανταφυλλίδης ή Τσάκας όπως είναι γνωστός σήμερα είναι πάμπτωχος. Λίγο καιρό αφού βγήκε από το παιχνίδι έχοντας στα χέρια του το χρηματικό έπαθλο κυκλοφόρησε δίσκο με ποντιακά τραγούδια και το 2004 σε συνέντευξή του αποκάλυψε ότι δεν τον παίρνουν σε καμία δουλειά και ότι πάμπτωχος. Σήμερα ασχολείται και αγροτικές δουλειές στο χωριό του.
Η Μαίρη Σκόρδου ξεχώρισε από το πρώτο reality της ελληνικής τηλεόρασης και οι μετοχές της ανέβηκαν απότομα. Μετά την αποχώρησή της δέχεται πρόταση από το starνα παρουσιάζει την εκπομπή «B&B», η οποία είχε να κάνει με τις εξελίξεις του «Big Brother» και του «Bar». Η εκπομπή σταματάει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στην συνέχεια άρχισε να εμφανίζεται σε διάφορα clubs και σήμερα κάνει εμφανίσεις σε διάφορα πανηγύρια της Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr