Το δίλημμα της Aniston για το γάμο της: Οι δυο γυναίκες που της κάνουν τη ζωή δύσκολη

Μαλλιά κουβάρια έχουν γίνει

Όλοι γνωρίζετε τη στενή φιλική σχέση που είχε αναπτύξει η αγαπημένη Jennifer Aniston με τη συμπρωταγωνίστριά της από τα Φιλαράκια Courteney Cox. Για πολλά χρόνια ήταν αχώριστες. Το τελευταίο διάστημα όμως, οι δύο πρώην κολλητές τα έχουν σπάσει.


Ο βασικότερος λόγος σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι το γεγονός ότι η Cox είναι ιδιαίτερα πιεστική και «σοβαρή» ως φίλη. Διαρκώς παίρνει το ύφος της δασκάλας, πράγμα που έχει βαρεθεί η Jen. Μάλιστα λέγεται ότι η Courteney πίεζε πολύ την Aniston να μείνει έγκυος, πράγμα που η ξανθιά ηθοποιός δεν άντεχε.


Έτσι, λοιπόν, η τηλεοπτική Rachel, βρήκε (φιλική πάντα) παρηγοριά στην παρουσιάστρια Chelsea Handler, με την οποία και έχουν γίνει αχώριστες. Φυσικά συνεχίζει να είναι φίλη με την Cox, αλλά δεν κάνουν κολλητή παρέα. Ποιο το πρόβλημα θα μας πείτε; Η Cox αντιπαθεί τρομερά την Chelsea, την οποία και δε θέλει να βλέπει μπροστά της.


Η Jennifer είναι στη μέση και φυσικά ακόμη δεν έχει κατασταλάξει για το ποια θα είναι η κουμπάρα της. Προβλήματα που έχουν οι stars...

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης