Έχετε ανάγκη να γελάσετε; Η νέα εμφάνιση της Kim υπόσχεται να σας... καταδιασκεδάσει

Γωγώ Φούντα

To απόλυτο outfit για να βγάλεις βόλτα το παιδί σου

Δεν είπαμε ποτέ ότι η Kim Kardashian είναι φυσιολογικός άνθρωπος, για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας, αλλά η αλήθεια είναι ότι σχεδόν καθημερινά καταφέρνει να μας κάνει να ασχολούμαστε μαζί της, προσφέροντάς μας απλόχερα το γέλιο, που τόσο έχουμε ανάγκη την περίοδο αυτή.

Γιατί κακά τα ψέματα, το κορίτσι αυτό έχει έρθει με μία πολύ συγκεκριμένη αποστολή στον πλανήτη γη, αυτή του... ψυχαγωγού, και επειδή παίρνει τον ρόλο της πολύ στα σοβαρά, και μπράβο της, είπε για ακόμη μία φορά να προκαλέσει τα σχόλια και να κάνει τα sites και τα blogs να πάρουν φωτιά!

Δεν ξέρουμε εσείς πώς βγάζετε το παιδάκι σας βόλτα, αλλά για την Kim το απόλυτο μητρικό outfit, είναι το κολάν, λογικά διαφανές, και... ολόσωμο, χωρίς καμία υποψία σουτιέν, κάτι που επέτρεπε στο στήθος της να ξεπροβάλει αγέρωχο στην προσπάθειά του να γνωρίσει τον κόσμο, και από πάνω ένα... σακάκι, ανοιχτό φυσικά, έτσι για την ψύχρα!

Με την εμφάνιση αυτή λοιπόν, η Kim έβγαλε βόλτα την Nori, η οποία καθόταν στο καρότσι της και υποθέτουμε είχε σαστίσει από την αλλόκοτη εμφάνιση της μανούλας. Μake up και μαλλιά δεν θα θέλαμε να σχολιάσουμε καν, γιατί έτσι κι αλλιώς θεωρούμε δεδομένο ότι η Kim κάνει μέχρι και... μακιγιάζ ύπνου!

Φίλες μου, αν την επόμενη φορά, πάτε το παιδί σας σχολείο με φόρμα, λυπούμεθα αλλά η αστυνομία της μόδας θα πρέπει να σας συλλάβει.

Διαβάστε ακόμη:

Sarah Jessica Parker: Οι φωτογραφίες που θέλει να ξεχάσει!

Χωρίς σωματοφύλακες στον δρόμο του Λονδίνου! Να, πώς περνούν απαρατήρητοι οι Beckhams

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης