Είναι τελικά η Rihanna η αιτία του χωρισμού Beyonce-Jay Z;

Γωγώ Φούντα

Η Beyonce επανέρχεται με νέα υπονοούμενα

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τη σχέση Beyonce-Jay Z, όχι τόσο γιατί δεν ξέρουμε τι συμβαίνει πάνω κάτω, αλλά κυρίως γιατί το διάσημο ζεύγος, δεν μπαίνει καν στη διαδικασία να σχολιάσει όλες αυτές τις φήμες που κυκλοφορούν, και φυσικά κάνουν λόγο περί χωρισμού.

Από την μία βέβαια είναι άκρως φυσιολογικό, μιας και βρίσκονται στην μέση μιας τεράστιας περιοδείας, για την οποία έχουν δαπανηθεί αμέτρητα εκατομμύρια δολάρια, με τις περισσότερες συναυλίες να είναι ήδη sold out. Οι διάφορες φήμες ότι μένουν όχι μόνο σε χωριστά ξενοδοχεία, αλλά και σε διαφορετικά σπίτια, όλο και πληθαίνουν, ενώ η διάσημη τραγουδίστρια, πάνω που ανεβάζει οικογενειακές χαρούμενες φωτογραφίες, αμέσως μετά αφήνει υπονοούμενα σχετικά με τον καλό της, αλλά και το περιβόητο πια περιστατικό του ασανσέρ.

Στο remix μιας από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, το Flawless, η superstar λέει χαρακτηριστικά, «We escalate up in this bitch like elevators / Of course sometimes shit goes down when it's a billion dollars on an elevator», κάτι που φυσικά πολλοί συνέδεσαν με το ξέσπασμα της αδερφής της Solange, κατά του γαμπρούλη της.

Και αφήνουμε το καλύτερο για το τέλος: Εκείνη η μικρή και «βρώμικη» φήμη, περί παράνομης σχέσης του Jay Z με την προστατευόμενή του Rihanna, όχι μόνο δεν έχει διαψευστεί, αλλά όσο πάει και φουντώνει! Πολλοί το θεωρούν αναμενόμενο και ίσως το μοναδικό που η Queen Bey δεν θα μπορούσε ποτέ να ανεχθεί από το σύζυγό της.

Εμείς απλά πιστεύουμε ότι ο χρόνος θα δώσει τις απαντήσεις που όλοι θέλουν. Και σύντομα μάλιστα.

Διαβάστε ακόμη:

Χαμόγελα ευτυχίας: Δείτε την καλοκαιρινή photo της Μπαλατσινού, με την κόρη της Αμαλία!

H κόρη του Bruce Willis γδύνεται μπροστά στο φακό και μιλάει για τη σωματική της δυσμορφία

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης