Ο «περίπλοκος» πρίγκιπας Φίλιππος μέσα από τις στιγμές του στο Crown

Ο Tobias Menzies απέδωσε καταπληκτικά τον μεγαλύτερο ηλικιακά Φίλιππο και δε θα μπορούσαμε να φανταστούμε άλλον στη θέση του.

Δεν είναι να σου προκαλεί εντύπωση που η βασιλική οικογένεια συνήθως αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης στην επικαιρότητα των celebrities. Γιατί είναι celebrities. Πολύ πριν ο όρος αποκτήσει υπόσταση. Οι royals ήταν ανέκαθεν οι άνθρωποι που οι κάτοικοι που βρίσκονταν στο βασίλειό τους έβλεπαν ως ινδάλματα. Ως τους γαλαζοαίματους που για κάποιον λόγο ήθελαν να τους φέρουν λίγο πιο κοντά.

Όταν, λοιπόν, το 2016 άρχισε να προβάλλεται η σειρά The Crown, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν λίγο αυτονόητο και αναμενόμενο να ακολουθήσει τον δρόμο που ακολούθησε. Έγινε μία από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές της οποίας τα επεισόδια ο κόσμος ανυπομονεί να βλέπει.

Η βασιλική οικογένεια μπορεί να υποστηρίζει ότι η σειρά δεν αναπαριστά με ακρίβεια τα πραγματικά γεγονότα και γενικά να αποφεύγει να σχολιάζει επί του θεάματος, όμως, τα όσα έχουν κυκλοφορήσει δια στόματος πηγών όλα αυτά τα χρόνια φαίνεται να υποστηρίζουν την απεικόνισή τους στην τηλεόραση.

Σε κάθε περίπτωση, μπορούμε να εστιάσουμε σε πολλά στοιχεία της σειράς και για πάρα πολλούς λόγους, ωστόσο, σήμερα είναι η ώρα που ο πρίγκιπας Φίλιππος aka Tobias Menzies έχει την τιμητική του. Η ιδιαίτερη φυσιογνωμία του ηθοποιού εύκολα ταίριαξε με την ιδιαίτερη προσωπικότητα του συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ. Απέδωσε εξαιρετικά όλη του την ψυχοσύνθεση, τα νεύρα του, τη νωχελικότητά του, τον τρόπο με τον οποίο εκφράζει τη δυσαρέσκεια και το ενδιαφέρον του. Την εξέλιξή του μέσα σε όλα αυτά γίνοντας όλο και περισσότερο «ένα» με το βασιλικό bloodline.

Ο φαινομενικά χωρίς συναίσθημα σύζυγος της Ελισάβετ




«Η πρόκληση με εκείνον είναι ότι δεν εκφράζει ιδιαίτερα την προσωπική του πλευρά. Φοράει πανοπλία, οπότε σπάνια κάνει συναισθηματικές δηλώσεις ή συζητήσεις για την προσωπική του ζωή. Ακόμα κι έτσι, μου μοιάζει με κάποιον που έχει πολύ συναίσθημα μέσα του», δήλωσε ο Menzies στο Goldderby.


Ο «περίπλοκος» πρίγκιπας Φίλιππος




«Είναι ένας πολύ περίπλοκος άνθρωπος. Αν και δε δίνει πολλά στις συνεντεύξεις, απλά ατμοσφαιρικά, παίρνεις πολλά από εκείνον. Συναισθηματικά, μου φαίνεται ευερέθιστος. Πάντα υπάρχει το στοιχείο της σύγχυσης και της ενόχλησης και του καταπιεσμένου συναισθήματος, έτσι φαίνεται σε εμένα. Είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά θα τα αρνιόταν», ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο Vanity Fair.

Η ιδιαίτερη σχέση του με την πριγκίπισσα Άννα




«Είναι ενδιαφέρον. Πιστεύω ότι πραγματικά είναι ένας άντρας της αντρικής φιλίας. Αλλά σίγουρα ανάμεσα στα παιδιά του, φαίνεται ότι υπάρχουν πολλές αποδείξεις ότι η Άννα ήταν το παιδί με το οποίο τα πήγαινε καλύτερα. Ίσως γιατί η Άννα είναι λίγο όπως εκείνος. Είναι αρκετά σκληρή, ενίοτε χωρίς συναίσθημα και σοβαρή. Φαίνεται να μπορεί να το βρει αυτό πολύ πιο εύκολα σε σύγκριση με τον Κάρολο που είναι πολύ πιο ευαίσθητος. Και δεν πιστεύω ότι και ο Φίλιππος ανταποκρίνεται σε αυτό πολύ καλά»

Η αλληλεπίδρασή του με την πριγκίπισσα Diana




«Και σχετικά με την Diana, σε ένα πολύ βασικό επίπεδο, αναρωτιέμαι αν σε κάποιον βαθμό ήταν πολύ γοητευμένος από την Diana, αυτήν την απίστευτα χαρισματική, όμορφη, νέα γυναίκα. Με έναν πολύ old-school τρόπο, ίσως ο Φίλιππος ανταποκρίθηκε σε αυτό. Θα μπορούσες να πεις ότι τον τύφλωσε αυτό στα πιο περίπλοκα μέρη της προσωπικότητάς του, κάτι που τελικά θα οδηγούσε σε μεγάλη ταλαιπωρία και καταστροφή για την οικογένειά τους»

Οι καλύτερες στιγμές του πρίγκιπα (Matt Smith και Tobias Menzies) με την Ελισάβετ







Δες μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές του στιγμές στη σειρά στην παρακάτω gallery.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης