Meghan Markle-πρίγκιπας Harry: Οι μεγάλες αλήθειες και τα ψέματα αποκαλύπτονται

Η γλώσσα του σώματος των Sussexes τα αποκαλύπτει όλα.

Ήταν 7 Μαρτίου όταν η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έδωσαν συνέντευξη στην Oprah Winfrey. Ήταν η πρώτη επίσημη συνέντευξή τους έναν χρόνο μετά το Megxit και πραγματικά σοκαριστήκαμε με πολλά από τα πράγματα που μάθαμε στη διάρκεια αυτής. Μεγαλύτερο σοκ και έκπληξη όπως ήταν λογικό προκάλεσαν οι δηλώσεις της Meghan για τις αυτοκτονικές τάσεις και για όσα ειπώθηκαν για το χρώμα του Archie Harrison.

Σήμερα το βράδυ θα προβληθεί το Meghan and Harry: Recollections May Vary στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα «συνεδριάσουν εμπειρογνώμονες για τη γλώσσα του σώματος, τη γλωσσολογία και την ιατροδικαστική ψυχολογία για να αναλύσουν βασικές στιγμές από τη συνέντευξη του δούκα και της δούκισσας του Sussex στο CBS με την Oprah Winfrey», σύμφωνα με το Variety.

Το πρόγραμμα θα προβληθεί στο Discovery Plus, αλλά μερικοί ειδικοί στη γλώσσα του σώματος έχουν ήδη μιλήσει για κάποιες βασικές στιγμές συνέντευξης με τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry. Η συνέντευξη προβλήθηκε στις αρχές Μαρτίου και αυτές οι αξιολογήσεις έγιναν λίγο μετά. Μετά την προβολή της συνέντευξής τους, ένας ειδικός στη γλώσσα του σώματος μίλησε για τον πρίγκιπα Harry και με ποιον μπορεί να είναι πιο θυμωμένος στην οικογένειά του.

Ένας εμπειρογνώμονας στη γλώσσα του σώματος μπόρεσε να αναλύσει με ποιο πιστεύουν ότι ο πρίγκιπας Harry είναι θυμωμένος από την οικογένειά του.

«Νομίζω ότι αυτό που προέκυψε ήταν ο θυμός του για τον πατέρα του», δήλωσε η ειδικός στη γλώσσα του σώματος Judi James στο Metro UK. «Μίλησε με αγάπη για τη βασίλισσα, μίλησε με αγάπη για τον αδερφό του, William», είπε. «Αλλά όταν αναφέρθηκε ο πατέρας του, η δραματική παύση διήρκεσε αρκετά δευτερόλεπτα προτού μιλήσει, κάτι που είπε τα πάντα, πραγματικά.

Και τότε άρχισε να ανοιγοκλείνει γρήγορα τα μάτια του. Αναστέναξε, τα πόδια του ταρακουνήθηκαν λίγο, και κόμπιασε », συνέχισε. «Έτσι λοιπόν, εκεί φαίνεται να βρίσκεται το βασικό επίκεντρο της δυσαρέσκειας».

Ένας ξεχωριστός ειδικός στη γλώσσα του σώματος μίλησε για τη Meghan Markle κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Η ειδικός, Patti Wood, αποκάλυψε στο Marie Claire ότι η δούκισσα είχε την πιο δύσκολη στιγμή της, όταν έπρεπε να μιλήσει για ένα από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που σχολίασε για το χρώμα του δέρματος του γιου της Archie.

Η Meghan είπε στην Oprah ότι υπήρχαν «ανησυχίες και συνομιλίες σχετικά με το πόσο σκούρο μπορεί να είναι το δέρμα του όταν γεννηθεί».

Αυτό προκάλεσε την Oprah να πει, «ΤΙ; Υπάρχει συνομιλία μαζί σας για το πόσο σκούρο θα είναι το μωρό σας;» «Δυνητικά, και τι θα σήμαινε ή πώς θα έμοιαζε», είπε η Meghan.

«Και δεν θα μου πεις ποιος;», απάντησε η Oprah.

«Νομίζω ότι θα ήταν πολύ επιζήμιο για αυτούς», είπε η Meghan σε απάντηση.

Η Patti μίλησε για αυτήν την ανταλλαγή και είπε: «Αλλάζει θέση καθώς μιλάει, και η κίνηση αυτή είναι συμβολική, σημαίνει πως θέλεις να ξεφύγεις από την κατάσταση υποσυνείδητα. Και τότε υπάρχει αυτή η εμφάνιση καθαρού φόβου που περνάει στο πρόσωπό της. Υπήρχε μια στιγμή που η Oprah προσπαθούσε να την κάνει να πει ποιος είπε το σχόλιο για το χρώμα του δέρματος του Archie… Και, φοβόταν τόσο πολύ».

Η Patti μίλησε επίσης για τη στιγμή που η Meghan μίλησε για αυτοκτονικές σκέψεις, λέγοντας: «Προσπαθεί να καταστείλει τις αναμνήσεις αυτής της φρικτής περιόδου. Όταν έκλαιγε, ήταν πραγματικά δάκρυα».

Οι Sussexes αρνήθηκαν να κατονομάσουν το άτομο που μίλησε για το πιθανό χρώμα του δέρματος του Archie, αλλά η Oprah αργότερα διευκρίνισε ποια δύο μέλη της βασιλικής οικογένειας ΔΕΝ ήταν μέρος αυτής της συζήτησης.



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης