Archie: Ο γιος του Harry και της Meghan έχει γενέθλια και το Παλάτι του ευχήθηκε

Η άβολη φωτογραφία στο προφίλ του Παλατιού στο Instagram.

Archie Harisson: Πριν από δύο ολόκληρα χρόνια, ο γιος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, ήρθε στη ζωή.

Ο Archie γίνεται σήμερα δύο ετών και σε αυτά τα δύο χρόνια ο μικρός βρέθηκε από το Λονδίνο όπου γεννήθηκε στην Καλιφόρνια όπου επέλεξαν να μείνουν οι γονείς του μετά την παραίτηση των royal καθηκόντων τους, το διάσημο πια Megxit.

Στα πρώτα γενέθλια του Archie, η Markle μας είχε δείξει τον μικρό γιο της στην αγκαλιά της ενώ του διάβαζε ένα παραμύθι και φέτος η δούκισσα του Sussex έφτιαξε το δικό της παιδικό βιβλίο, με τίτλο «The Bench» το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούνιο και το οποίο είναι εμπνευσμένο από τη σχέση του Archie με τον μπαμπά του Harry.

Και μπορεί ακόμα να μην έχουμε δει νέο φωτογραφικό υλικό από τα σημερινά γενέθλια του Archie, το Παλάτι επέλεξε πάντως μια περίεργη φωτογραφία για να ευχηθεί στον δισέγγονο της βασίλισσας.

Κάπως έτσι, είδαμε και πάλι τη Meghan Markle, ως post στον λογαριασμό του Παλατιού και συγκεκριμένα της βασίλισσας στο Instagram.

Το Παλάτι δεν επέλεξε ή δεν έχει κάποια πρόσφατη φωτογραφία του Archie οπότε αρκέστηκε σε εκείνη δύο ημέρες μετά τη γέννησή του, όταν ο Harry και η Meghan σύστησαν τον γιο τους στον κόσμο μέσα στο κάστρο του Windsor.



Πώς όμως θα περάσει ο Archie τα δεύτερα γενέθλιά του; Τα Αμερικάνικα μίντια στα οποία η Markle έχει συμπάθεια και αδυναμία, έχουν ρεπορτάζ!



Μάθε τις λεπτομέρειες για τα γενέθλια του Archie παρακάτω

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης