Ακόμα ένα φάουλ από το Παλάτι εις βάρος της κόρης της Markle και του Harry, Lilibet Diana

Πατούλια Κατερίνα

Τι ακριβώς συμβαίνει με την κόρη της Meghan Markle.

Ακόμα ένα μεγάλο ατόπημα από το Παλάτι. Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry δεν έχουν αποφασίσει ακόμα να μας δείξουν το πρόσωπο της κόρης τους Lilibet Diana και ενώ έχουν ήδη περάσει δύο μήνες από τη γέννησή της.

Από την άλλη, το Παλάτι εδώ και δύο μήνες σφυρίζει αδιάφορα και δεν έχει κάνει το αυτονόητο για τη Lilibet.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Κάθε βασιλικό μωρό που γεννιέται και είναι στη σειρά διαδοχής του βασιλικού θρόνου της Βρετανίας, μπαίνει στην επίσημη λίστα διαδοχής του θρόνου.

Ο Archie μπήκε στη λίστα αυτή δύο εβδομάδες μετά τη γέννησή του το 2019. Ο πρίγκιπας Louis το τρίτο μωρό του William και της Kate, που είναι πέμπτο στη διαδοχή του θρόνου, επίσης μπήκε στη λίστα δέκα μέρες μετά τη γέννησή του το 2018.

Τι συμβαίνει όμως με την απουσία της LILIBET;

Η Page Six, αναφέρει πως η απουσία της Lilibet Diana στην όγδοη θέση διαδοχής του θρόνου, ίσως είναι σημάδι των κακών σχέσεων αυτή τη στιγμή ανάμεσα στους Sussexes και το Παλάτι.
Πάντως, τη στιγμή αυτή, στην επίσημη λίστα διαδοχής, όγδοος παραμένει ο πρίγκιπας Andrew παρότι εδώ και δύο χρόνια, μετά το σκάνδαλο Epstein έχει παυτεί από τα βασιλικά του καθήκοντα.

Σε ένα βασιλικό podcast, το Royal Rata με τον Chris Ship υπήρξε κριτική για τον ρόλο που παίζει αυτό το διάστημα το Παλάτι:



«Πρέπει να ξέρουμε γιατί το Παλάτι αργεί τόσο πολύ. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να προσθέσουν μια παράγραφο στη λίστα και να βάλουν έναν αριθμό και ένα όνομα. Το έκαναν και για τον Archie και για τον Louis όταν γεννήθηκε και το έκαναν και για άλλα παιδιά που έπονται στη διαδοχή, όπως ο August, ο γιος της Ευγενίας».



Πάντως, οι φήμες θέλουν τον Harry και τη Meghan να κάνουν ένα βήμα πίσω και να φτάνουν στο Λονδίνο για τη βάπτιση της μικρής Lilibet.

Τι γνωρίζουμε για τη βάπτιση της Lili!Διάβασε την παρακάτω gallery.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης