Τα πλάνα της Kate Middleton ντυμένη στα λευκά: H τρυφερή στιγμή με τον William

Πατούλια Κατερίνα
Τα πλάνα της Kate Middleton ντυμένη στα λευκά: H τρυφερή στιγμή με τον William

Κόντρα σε εκείνους που την ήθελαν να εμφανίζεται με γυαλιά και να κρύβει το πρόσωπό της, η Kate Middleton ντύθηκε στα λευκά, «φόρεσε» το πλατύ χαμόγελό της και εμφανίστηκε στο Trooping the Colour 2024.

Τέλος στις θεωρίες συνομωσίας τέλος στα trolls! Η Kate Middleton μετά από έξι μήνες απουσίας και ακριβώς όπως είχε ανακοινώσει η ίδια, επέστρεψε στην ενεργό δράση δίνοντας το παρών στο φετινό Trooping the Colour!

Εμφάνιση στα λευκά για την Kate Middleton

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φόρεσε ένα λευκό σύνολο διακοσμημένο με ριγέ κορδέλα και κάποια μαύρα στοιχεία.

Η Kate Middleton στο Trooping the Colour μαζί με τον γιο της Louis και το Twitter/Χ αντέδρασε

https://www.instagram.com/reel/C8O_hkHNN20/

Το brand της Βρετανής Jenny Packham είναι το αγαπημένο της πριγκίπισσας της Ουαλίας, η οποία φοράει συχνά gowns από τον συγκεκριμένο Οίκο με αγαπημένο μας το nude sequin dress που φόρεσε τον Δεκέμβριο 2023 σε διπλωματική εκδήλωση. Το ύφος Packham είναι ιδανικό για royal εμφανίσεις καθώς συνδυάζει τον μινιμαλισμό και την αφαιρετικότητα στις γραμμές με τη λάμψη και την πολυτέλεια των υφασμάτων και τον υλικών. Δεν πειραματίζεται, αντιθέτως προτείνει κομμάτια που κολακεύουν κάθε σιλουέτα και φλερτάρουν με τη διαχρονικότητα.

447881056_1633101113909211_8511132334701462614_n.jpg

Η 42χρονη ολοκλήρωσε την εκλεπτυσμένη εμφάνισή της με ένα καπέλο Philip Treacy, με φαρδύ γείσο και ξεχωριστό σχέδιο ενώ τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια που επέλεξε έκρυβαν έναν βαθύ συμβολισμό.

Trooping The Colour 2024

Σύμφωνα με τον οίκο Marahlago, η μοναδική διαδικασία σχηματισμού μαργαριταριών, όπου μια πέρλα μέσα σε ένα κέλυφος μαλακίου μεταμορφώνεται σε έναν όμορφο πολύτιμο λίθο, θεωρείται σύμβολο της μετατροπής κάτι αρνητικού σε κάτι θετικό, γι' αυτό τα μαργαριτάρια συχνά συνδέονται με την καλή τύχη.

Αυτός ο συμβολισμός συνάδει τέλεια με το ταξίδι της Kate το τγελευταίο διάστημα και της μάχης που δίνει, αντανακλώντας την ικανότητά της να μεταμορφώνει τις προσωπικές δοκιμασίες σε μαθηματα χάρης και ανθεκτικότητας.

«Η θεραπεία μου είναι σε εξέλιξη και θα διαρκέσει λίγους μήνες ακόμα. Τις μέρες που νιώθω αρκετά καλά, έχω τη χαρά να ασχολούμαι με τη σχολική ζωή, να αφιερώνω προσωπικό χρόνο σε πράγματα που μου δίνουν ενέργεια και θετικότητα, καθώς και να αρχίζω να κάνω λίγη δουλειά από το σπίτι. Ανυπομονώ να βρεθώ στο The King’s Birthday Parade αυτό το Σαββατοκύριακο με την οικογένειά μου και ελπίζω να συμμετάσχω σε κάποια δημόσια καθήκοντά μου αυτό το καλοκαίρι, αλλά εξίσου γνωρίζω ότι δεν έχω ξεφύγει ακόμα από τον κίνδυνο», είχε πει μια μέρα πριν το Trooping the Colour η πρικίπισσα.

Η τρυφερή στιγμή του William με την Kate

Αυτό που οι fans παρατήρησαν ήταν πόσο χαρούμενα και πειθαρχημένα έδειχναν τα τρία πριγκιπόπουλα, ακόμα και ο Louis και φυσικά ο George με την Charlotte.

https://www.instagram.com/reel/C8PHW1gRzr7/

Eννοείται πως παρά την προπάθειά του να παραμείνει σοβαρός, ο Louis έκανε τις γνωστές γκριμάτσες κι έναν απίθανο χορό.

Τρυφερή ήταν και η στιγμή που η Kate κοίταξε με αγάπη τον William στο μπλακόνι του Παλατιού και χαμογέλασε.

Trooping the Colour