Ευαγγελία Συριοπούλου: Η … «γυναίκα με τα μωβ» γοητεύει το instagram

Ευαγγελία Συριοπούλου: Η … «γυναίκα με τα μωβ» γοητεύει το instagram

Ερωτηματικά αλλά και ανυπομονησία προκάλεσε νέα ανάρτηση της γοητευτικής ηθοποιού στα social media. Τι νέο ετοιμάζει;

Ερωτηματικά αλλά και ανυπομονησία προκάλεσε νέα ανάρτηση της γοητευτικής ηθοποιού στα social media. Τι νέο ετοιμάζει;

Την αποκαλούν «Ατζελίνα Τζολί από τα Δωδεκάνησα» και όχι άδικα αφού η γοητεία, η ομορφιά και το ταλέντο της, την κάνουν να εντυπωσιάζει και της δίνουν ένα «αέρα» χολιγουντιανό!

Ο λόγος για τη γνωστή ηθοποιό Ευαγγελία Συριοπούλου η οποία φαίνεται να προαναγγέλλει, μέσω Instagram, τη νέα της δουλειά!

Η μελαχρινή ηθοποιός και εστεμμένη καλλιστείων ανάρτησε αρχικά στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο με το οποίο μας έδωσε μια πρώτη «γεύση» από τη νέα της δουλειά. Σε αυτό, η δική μας «Ατζελίνα» απεικονίζεται να στροβιλίζεται μπροστά στην κάμερα και στη συνέχεια, να ποζάρει να μπροστά στα έκθαμβα μάτια κάποιου ζωγράφου, φορώντας ένα εντυπωσιακό, μεταξωτό, μακρύ μωβ φόρεμα!

Το άκρως εντυπωσιακό βίντεο μας θυμίζει κινηματογραφικό trailer. Έτσι, λοιπόν, δεν είναι τυχαίο ότι το μυαλό μας πάει στο Χόλιγουντ και εμείς, φανταζόμαστε την Ευαγγελία Συριοπούλου πρωταγωνίστρια σε κάποια ταινία που θα κάνει την εμφάνισή της στις σκοτεινές αίθουσες μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα!

https://www.instagram.com/p/BVrIYImjfcL/

Λίγες ημέρες αργότερα, εντοπίσαμε στο Instagram και μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια, μέσα σε ένα εντυπωσιακό, μωβ φόρεμα. Την ανάρτηση έκανε η ίδια η Ευαγγελία και σε αυτή, φέρεται πως αναφέρεται και πάλι στη νέα της δουλειά.

«Όταν αισθάνεσαι... υπέροχα εσύ, αυτό αντιλαμβάνονται και οι γύρω σου!», ήταν το μήνυμα με το οποίο συνόδευσε την ανάρτησή της η Ευαγγελία. Υπό τα hashtag #lovemyjob #comingsoon και #backstage, η νεαρή ηθοποιός άφησε να εννοηθεί ότι κάτι ετοιμάζει!

evagelia 1 post

Η «λαμπερή» φωτογραφία από τα backstage των γυρισμάτων που «ανέβασε» στο Instagram σε συνδυασμό με το «κινηματογραφικό» βίντεο «γεννούν» ακόμη μεγαλύτερα ερωτηματικά και μας κάνουν να πιστεύουμε ότι η αγαπημένη μας Ευαγγελία, ετοιμάζει κάτι μεγάλο!

Προς το παρόν η ίδια αρνείται να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες.

Η συνέχεια στις οθόνες σας…