Η Νaomi Campbell γίνεται «Άγιος Βασίλης» για γιατρούς και νοσηλευτές στη Ν.Υόρκη

Η Νaomi Campbell γίνεται «Άγιος Βασίλης» για γιατρούς και νοσηλευτές στη Ν.Υόρκη

Το supermodel στέκεται δίπλα στο ιατρικό προσωπικό 5 νοσοκομείων μ' ευγνωμοσύνη.

Η Νaomi Campbell είναι γνωστή για την ευαισθησία της σε κοινωνικά θέματα, πόσο μάλλον τώρα με την πανδημία... Το supermodel αυτά τα Χριστούγεννα δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια (εξάλλου ποτέ δεν το κάνει) και αποφάσισε να δώσει χαρά σε ιατρικό προσωπικό και γιατρούς που μάχονται για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Η Campbell συνεργάστηκε με την Cipriani Restaurants NYC για τη δημιουργία του πρώτου της οδηγού διατροφής ενόψει των Χριστουγέννων με τίτλο «Nourishment with Naomi». Η Νaomi Campbell σε συνεργασία με την εταιρεία θα δωρίσει 1.000 καλάθια με τρόφιμα σε πέντε νοσοκομεία σε όλη τη Νέα Υόρκη, τα Mt. Sinai, Montefiore, Harlem Hospital, Coney Island Hospital και Elmhurst Hospital.

Η κίνηση αυτή γίνεται από το supermodel ως ένδειξη ευγνωμοσύνης στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την καταπολέμηση της Covid-19.

https://www.instagram.com/p/CJHrbFasjy8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε τον εαυτό σας κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19. Αναγνωρίσω και να εκτιμώ τον κίνδυνο που διατρέχετε τους τελευταίους εννέα μήνες για να διατηρήσετε την πόλη της Νέας Υόρκης ασφαλή. Παρακαλώ απολαύστε αυτό το μικρό δείγμα εκτίμησης ως έκφραση ευγνωμοσύνης για τη σκληρή δουλειά και τις προσπάθειές σας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές», δήλωσε η Νaomi Campbell μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.