Γη της ελιάς: Η Βασιλική και ο Φίλιππος γίνονται ζευγάρι και η Αθηνά εξοργίζεται με τον Δημήτρη

Ιωάννα Τζανή

'Ενας νέος μυστικός έρωτας θα φέρει ταραχή!

Ο Ισίδωρος με την ξαφνική του επίσκεψη, κατάφερε να χαλάσει το κρυφό ραντεβού του Στάθη και της Ιουλίας στο εξοχικό της στην Καρδαμύλη (ευτυχώς δεν κατάλαβε τίποτε) και τώρα το ζευγάρι αποφασίζει να ειναι προσεκτικό για να μην αποκαλυφθεί ο παράνομος έρωτάς του.

Γη της ελιάς: Ο Στάθης και η Ιουλία κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν - Νέα απόπειρα κατά της Μυρτάλης!

Ο Ισίδωρος και ο Στέφανος καταθέτουν ένορκα στον συμβολαιογράφο (τον Κωνσταντίνο) για τη Μυρτάλη, η οποία κάνει τα πάντα για να διεκδικήσει την περιουσία που της έκλεψαν και δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειες της. Βέβαια ο Ισίδωρος εκτός από την έννοια που έχει για την ανηψιά του, θέλει να βοηθήσει την αδελφή του να ξαναφτιάξει την ζωή της και πιστεύει ότι ο Κωσταντίνος είναι πολύ καλός για υποψήφιος γαμπρός! Ο συμβολαιογράφος πηγαίνει για φαγητό στο σπίτι του Ισίδωρου αλλά κανείς δεν από τους δυο δεν ξέρει όμως, πως η καρδιά της Ιουλίας είναι δοσμένη αλλού!

Μάνος και Φίλιππος πιάνονται στα χέρια

Ο Μάνος συναντά τον Φίλιππο και του ζητά επιτακτικά να κρατήσει τη μητέρα του Χάιδω μακριά από τη Μαρίνα. Θέλει να δώσει ένα τέλος στις απειλές που δέχεται το κορίτσι με το οποίο είναι ερωτευμένος και να μπορέσουν επιτέλους να ζήσουν τον έρωτά τους ελεύθερα. Ο Φίλιππος, όμως, εξοργίζεται και δεν δείχνει καμία κατανόηση. Οι δυο άντρες καταλήγουν να πιαστούν στα χέρια. Ο μικρός σε αυτό το θέμα τιμής για την οικογένειά του, παίρνει το μέρος της μητέρας του και ο Μάνος τώρα φοβάται για τα χειρότερα! Η δε Μαρίνα, έρχεται κοντά με την νεα αγροτική γιατρό, την Αντιγόνη, η οποία και εκείνη έχει τα μυστικά της. Δεν βρέθηκε καθόλου τυχαία στην Μάνη και καθόλου τυχαία δεν κοιτάζει διαρκώς το ημερολόγιό της.



Θα επιστρέψει στο πατρικό της η Βασιλική;

Η Αρετή παρά τις νουθεσίες του Στάθη πηγαίνει να συναντήσει την κόρη της στο ανθοπωλείο που ξεκίνησε να εργάζεται και είναι πεπεισμένη ότι θα πείσει την Βασιλική να γυρίσει στο σπίτι. Η Βασιλική όμως είναι ενθουσιασμένη από την δουλειά της και την νεα της ζωή και δεν σκέφτεται να κάνει πισωγυρίσματα. 'Ασε που από την στιγμή που έφυγε, της τυχαίνουν τα καλύτερα. Και τι πιο ωραίο από να της προκύψει ένας νέος έρωτας; Μια τυχαία της συνάντηση με τον Φίλιππο μέσα στην καταιγίδα, θα καταλήξει σε φλογερά φιλιά κάτω από τη βροχή! Που να το μάθει η Χάιδω να δείτε τι θα γίνει!



Μεγάλες ταραχές περιμένουν την Αθηνά...

Η Αθηνά φαίνεται πως δεν περνάει καθόλου καλά. Από τη μια έχει την ανησυχία για το ποιος παρακολουθεί τη μητέρα της, (Μάρω Κοντού) και από την άλλη έχει να τη νευριάζει ο Δημήτρης με τα ψέματα που της λέει. Σήμερα όμως θα τον προειδοποιήσει μια και καλή. Η ρήξη μεταξύ τους δεν έχει έρθει ακόμη. Θα γίνει όμως πολύ σύντομα όταν μάθει την κρυφή του σχέση με την 'Αννα.

Δείτε στη photo gallery πώς σχολίασαν οι τηλεθεατές το χθεσινό επεισόδιο!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης