Μπαλατσινού- Μακρυπούλια: Μια κόντρα από τα παλιά

Τι μπαίνει ανάμεσα στις δύο γυναίκες

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει αυτή η φήμη που λέει ότι το ζεύγος Κωστόπουλου- Μπαλατσινού νιώθει αυτή την περίοδο μια ανασφάλεια λόγω της έλευσης στο Mega της Ζέτας Μακρυπούλια. Λέγεται ότι η υπογραφή συμβολαίου ανάμεσα στο Mega και τη Ζέτα αρχικά για την παρουσίαση του "Just the two of us" σε συνδυασμό με τα μέτρια νούμερα του πρωινού, μπορεί να οδηγήσουν στην αντικατάσταση των Κωστοπουλαίων απο τη Μακρυπούλια τον επόμενο μήνα κιόλας.

Το αν ισχύουν όλα αυτά είναι μυστήριο αν και δεν φαίνεται πιθανό ένα τέτοιο σενάριο τουλάχιστον για φέτος. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο Πέτρος και η Τζένη βλέπουν την Ζέτα και ενθουσιάζονται. Ούτε θα την καλέσουν να πάνε το βράδυ για φαγητό.

Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που Ζέτα και Τζένη κοντράρονται για μια τηλεοπτική θέση. Λέγεται ότι στο προηγούμενο "Dancing with the stars" όταν πάλι υπήρχε μια οικονομική διαπραγμάτευση ανάμεσα στον Λάτσιο και τη Μακρυπούλια που φαινόταν ότι δεν θα καταλήξει σε συνεργασία το κανάλι είχε προτείνει στη Τζένη Μπαλατσινού να αναλάβει το Dancing. Τελικά τα βρήκαν με τη Ζέτα που ήταν η πρώτη επιλογή και η συνεργασία με τη Τζένη δεν προχώρησε στο Dancing και τελικά λίγο καιρό αργότερα της ανατέθηκε "Dancing on ice".

Από τότε λοιπόν ξεκίνησε μια κόντρα ανάμεσα στις 2 παρουσιάστριες που φαίνεται να θεωρούνται ικανές για τα ίδια τηλεοπτικά project.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης