Γιατί το «Your Face Sounds Familiar» κάνει 51% τηλεθέαση;

Η εξήγηση!

Μάλλον γιατί το τηλεοπτικό κοινό δεν πρέπει να συμπαθεί πάρα πολύ τους διάσημους συμμετέχοντες στο παιχνίδι. Αλλιώς κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί οι τηλεθεατές θέλουν να βλέπουν τους ανθρώπους να γίνονται καρικατούρες άλλων διασήμων με κακές περούκες, πρόχειρο μακιγιαζ και κολλημένες μύτες.

Δεν λέμε ότι δεν κάνουν όλοι το καλύτερο που μπορούν, αλλά αυτά τα σόου ακόμη και το «Dacing with the Stars» έχουν πρόβες που κρατάνε μήνες ολόκληρους και προετοιμασίες που μπορεί να διαρκούν χρόνια, δεν γίνονται όλα στην προχειρότητα και την τελευταία στιγμή. Ούτε αρκεί να βάλεις κοτσίδες στον Λευτέρη Ελευθερίου για να κάνει την Αρετή Κετιμέ, ούτε να βασιστείς στην ευκολία που έχει η Μπέτυ Μαγγίρα να μιμείται τη φωνή της Κατερίνας Στανίση.

Επίσης ας λυπηθεί κάποιος τη Μαρία Μπεκατώρου και ας σταματήσουν να τη ντύνουν σαν να είναι 1,80. Η Μαρία Μπεκατώρου είναι ένας γλυκός, μικροκαμωμένος άνθρωπος. Δεν μπορεί να υποστηρίξει τα 20 μέτρα ύφασμα με το οποίο την τύλιξαν χθες βράδυ. Φυσικά όπως θα έλεγε και ο Γιώργος Λιάγκας στο 51% «υποκλίνεσαι». Απλά σκέφτομαι οτι καμμιά φορά έχει σημασία όχι μόνο να σε βλέπουν, αλλά και τους λόγους για τους οποίους σε βλέπουν.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης