Η Νεφέλη Θεοδότου είναι μία #zerOpoint persona που υπακούει μόνο στον ρυθμό της καρδιάς της

Η Νεφέλη Θεοδότου είναι μία #zerOpoint persona που υπακούει μόνο στον ρυθμό της καρδιάς της

Καθημερινά διαβάζεις άρθρα στο διαδίκτυο, παρακολουθείς motivational βίντεο και συνεντεύξεις των αγαπημένων σου καλλιτεχνών, πετυχαίνεις αναρτήσεις κάνοντας ατελείωτο scrolling στα κοινωνικά δίκτυα, που σε παρακινούν να είσαι ο εαυτός σου κάθε στιγμή.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, κανείς δεν σου εξηγεί πώς θα μπορέσεις να παραμείνεις πιστός ή πιστή στον εαυτό σου, στη διαφορετικότητα σου, σε μία απαιτητική πραγματικότητα που επιβάλλει να κάνεις μικρούς συμβιβασμούς, σε μία καθημερινότητα που κυριαρχούν άπιαστα πρότυπα και οι επιλογές σου μοιάζουν περιορισμένες ή απλά «μονόδρομοι». Κάπως έτσι, μπαίνεις στη διαδικασία να αναρωτιέσαι, ποιο είναι το «μυστικό» που μοιράζονται όλοι εκείνοι, οι οποίοι τα έχουν βρει με τον εαυτό τους και σου ζητούν να κάνεις το ίδιο, για να μπορείς να απολαμβάνεις περισσότερο την κάθε στιγμή.

Κι όμως, η απάντηση στη συγκεκριμένη ερώτηση είναι πιο απλή από όσο πιστεύεις, διότι το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, για να είσαι η πιο αυθεντική εκδοχή σου, είναι να υπακούσεις σε αυτή, να της δώσεις αφορμές να βγει προς τα έξω και να σε οδηγήσει. Να αφήσεις, δηλαδή, τις διαφορετικές, αντιφατικές δυνάμεις της προσωπικότητάς σου, να σε καθοδηγήσουν στο δικό σου zerOpoint, δηλαδή στο σημείο που θα ανακαλύψεις την απόλυτη ισορροπία στη ζωή σου και θα είσαι πραγματικά εσύ. Και αν υπάρχει ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα που επιβεβαιώνει ότι μπορείς να πετύχεις όλα τα παραπάνω, αρκεί να βρεις το zerOpoint σου, αυτή είναι σίγουρα η Νεφέλη Θεοδότου, μία #zerOpoint persona, η οποία υπακούει μόνο στον ρυθμό της καρδιάς της, δεν σταματά να χορεύει και θέλει να σε πείσει να κάνεις το ίδιο.

1653918963180-507716199-Eikona2.jpg

Μία πρωταγωνίστρια της σύγχρονης καθημερινότητας που σε καλεί να ακολουθήσεις τον ρυθμό της καρδιάς σου

Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως όλοι «κρύβουμε» μέσα μας μία #zerOpoint persona όμως, μόνο μερικοί από εμάς την έχουμε ανακαλύψει και μία από αυτούς είναι η Νεφέλη Θεοδότου, η χορεύτρια, χορογράφος και -πρόσφατα- art director, η οποία συνειδητοποίησε από μικρή πως αν ήθελε να ζήσει όλα εκείνα που επιθυμούσε πραγματικά, έπρεπε να κάνει στην άκρη τους συμβιβασμούς και να επιλέξει αυτά που έκαναν την καρδιά της να χτυπά δυνατά. Και ακριβώς αυτό έκανε!

Ξεκινώντας από το μπαλέτο, μεταπήδησε στο λάτιν και μετά στο hip-hop όμως, στην ένταση, τον δυναμισμό και τον ζωντανό παλμό του commercial dance βρήκε το κατάλληλο έδαφος για να διοχετεύσει το αστείρευτο ταλέντο και τα συναισθήματά της. Παρόλα αυτά δεν επαναπαύεται, αλλά συνεχίζει να εξελίσσεται και να δουλεύει με το σώμα της, προσπαθώντας μέσα από την εμπειρία και την εξάσκηση, να δημιουργήσει το δικό της ξεχωριστό στυλ και να μετατρέπει την καθημερινότητα σε μία… χορογραφία. Σε αυτό, βέβαια, την έχει βοηθήσει πολύ το πλέξιμο, μία καθημερινή ενασχόληση, η οποία της επιτρέπει να απελευθερώνεται, αφού όπως λέει και η ίδια ως #zerOpoint persona στο inspiring βίντεο για τη νέα καμπάνια powered by glo, «στον χορό δεν υπάρχει περιθώριο λάθους και αυτό με οδηγεί στο να φτιάχνω τρύπια κασκόλ, διότι εκεί απελευθερώνομαι πραγματικά».

1653918982455-668596087-Eikona3.jpg

To zerOpoint είναι το σημείο όπου μπορείς να γιορτάσεις την πολύπλευρη προσωπικότητά σου

Τι είναι αυτό, λοιπόν, που αξίζει να κρατήσεις από τη συναρπαστική ιστορία της Νεφέλης; Ποιο είναι το στοιχείο που θα οδηγήσει και εσένα στο δικό σου zerOpoint, δηλαδή εκεί όπου θα μπορείς να απολαμβάνεις κάθε πλευρά του εαυτού σου, χωρίς συμβιβασμούς και εκπτώσεις και να δημιουργήσεις τη χορογραφία της ζωής σου;

Όπως πολύ σοφά αναφέρει και η Νεφέλη, δηλαδή μία από τις personas της νέας καμπάνιας powered by glo, «όλοι έχουμε διαφορετικά πράγματα μέσα μας και πρέπει να βλέπουμε και τα δύο ταυτόχρονα και να τα σεβόμαστε, για να μπορούμε να είμαστε εμείς πραγματικά». Συνεπώς, όταν συνειδητοποιήσεις πως η επιλογή είναι πάντα στο χέρι σου, ακόμη και τις φορές που αισθάνεσαι πως δεν έχεις επιλογή, όταν καταλάβεις πως δεν χρειάζεται να περιορίσεις τον εαυτό σου, για να διαλέξεις μεταξύ της μίας ή της άλλης διαδρομής, διότι μπορείς να συνδυάσεις πολλά διαφορετικά «μονοπάτια» και να δημιουργήσεις τη δική σου ξεχωριστή πορεία, τότε θα βρεις το zerOpoint σου, δηλαδή το σημείο απόλυτης ισορροπίας και ηρεμίας, όπου θα πάψεις να προσδοκάς επειδή θα προτιμάς να ζεις και να γιορτάζεις κάθε στιγμή την πολύπλευρη προσωπικότητά σου, όπως και η Νεφέλη. Η Νεφέλη που δεν νιώθει κάποια ανάγκη να είναι μόνο ένα πράγμα, ενώ όταν δεν χορεύει, επιλέγει να περνάει δημιουργικό χρόνο στην κουζίνα της, έχοντας για μουσική υπόκρουση σε αυτό το λαχταριστό «ταξίδι», pop, τραπ και κλασικές μελωδίες.

1653918996871-137871059-Eikona4.jpg

Αν θέλεις, λοιπόν, να τα βρεις με τον εαυτό σου, ώστε να μπορέσεις να αξιοποιήσεις στο έπακρο κάθε πτυχή της προσωπικότητάς σου με επιτυχία, άφησε τις αντιθέσεις σου να παρασύρουν τα βήματά σου στον ξέφρενο ρυθμό που χτυπάει η καρδιά σου. Αυτός είναι ο τρόπος για να ανακαλύψεις μία νέα διάσταση στην απόλαυση, να εκπληρώσεις τα «θέλω» σου, να ζεις μία έντονη, συναρπαστική καθημερινότητα χωρίς συμβιβασμούς, η οποία θα σε εκφράζει απόλυτα και θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς στη #zerOpoint persona που ονειρεύεσαι να γίνεις.

#whatsyourzerOpoint