CÎROC YOUR SUMMER means: Instant celebration

CÎROC YOUR SUMMER means: Instant celebration

H Χαρά Παππά μάς δείχνει πώς θα γιορτάζουμε σε οποιαδήποτε μέρος και οποιαδήποτε στιγμή.

Το φετινό καλοκαίρι το περίμενες με ανυπομονησία εδώ και καιρό. Για αυτό και θέλεις να το ζήσεις στο έπακρο, μετατρέποντας την κάθε μέρα σε γιορτή. Πώς μπορείς όμως να μπεις σε καλοκαιρινό mood και να αισθανθείς τα summer vibes, όταν βρίσκεσαι ακόμη στην πόλη; Άραγε, πώς θα γίνεις φέτος η ψυχή της παρέας και των πάρτι;

Το «μυστικό» βρίσκεται στο instant celebration και αυτό ακριβώς αξίζει να γίνει το μότο σου φέτος το καλοκαίρι. Γιατί το instant celebration σε καλεί να ζεις όχι για το αύριο, αλλά για το σήμερα και να βρίσκεις αφορμές για να μετατρέπεις την κάθε στιγμή σε γιορτή, ανεξαρτήτως περιστάσεων. Το πώς θα τα καταφέρεις, θα το ανακαλύψεις αμέσως!

Άντλησε έμπνευση από εκείνες που κάνουν celebrate every moment

Θέλεις να γίνεις εκείνη η κοπέλα που ξεσηκώνει την παρέα στο λεπτό και γιορτάζει την κάθε καλοκαιρινή στιγμή χωρίς δεύτερη σκέψη; Τότε δοκίμασε να αντλήσεις έμπνευση από εκείνες που το κάνουν ήδη, δηλαδή από τις γυναίκες που ξέρουν τι σημαίνει instant celebration και το κάνουν πράξη, κάθε μέρα.

Δες για παράδειγμα τη Χαρά Παππά, το γνωστό μοντέλο που ακολουθείς στο Instagram. Παρά το έντονο πρόγραμμα και τις καθημερινές της υποχρεώσεις, η Χαρά βρίσκει τον χρόνο να γιορτάζει την κάθε στιγμή, όπου και αν βρίσκεται. Διότι αρκεί να φορέσει το lipstick που λατρεύει, να βάλει το sparkling φόρεμά της και τα glitter αξεσουάρ που την κάνουν να νιώθει πιο λαμπερή από ποτέ, για να βρει μία ακόμη αφορμή για να γιορτάσει!

Λαμπερή, αισιόδοξη και πάντα γεμάτη ενέργεια και διάθεση να ζήσει τη ζωή της στο έπακρο. Η Χαρά Παππά είναι ένα inspirational παράδειγμα, μία γυναίκα που μέσα από το playful lifestyle της, δείχνει καθημερινά στους followers της τη σημασία του να αξιοποιούν κάθε ευκαιρία για να απολαμβάνουν και να γιορτάζουν τη ζωή. Και αυτό είναι σίγουρα κάτι που όλοι και όλες χρειαζόμαστε!

Φέρε τα vibes των πιο playful και exclusive προορισμών στις στιγμές σου

Η αλήθεια είναι πως δεν έχει σημασία πού γιορτάζεις το καλοκαίρι σου, αλλά με ποιους και πώς το κάνεις. Κάποιες φορές όμως, ο προορισμός μπορεί να κάνει τη διαφορά. Διότι υπάρχουν κάποιοι ελληνικοί προορισμοί και κάποιες exclusive τοποθεσίες που ενδείκνυται για instant celebrations και μπορούν να μας δώσουν την ώθηση να εμπνευστούμε από τα playful summer vibes τους και να τα μεταφέρουμε ακόμη και στα καλοκαιρινά μας ραντεβού στην πόλη!

Ένας από αυτούς τους προορισμούς είναι, φυσικά, η Μύκονος -και σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί celebrities από τους χώρους της μουσικής, του χορού και της μόδας, όπως και η Χαρά Παππά, την προτίμησαν και φέτος!

Διότι η παιχνιδιάρικη πολυτέλεια και η premium διασκέδαση χαρακτηρίζουν το νησί των ανέμων και θέτουν τις βάσεις για τις πιο playful και εορταστικές στιγμές. Από στιγμές πολυτέλειας και χαλάρωσης στο Mileo Boutique Hotel, μέχρι playful vibes στη πανέμορφη παραλία του Solymar Beach Restaurant στο Καλό Λιβάδι και από μαγευτικά ηλιοβασιλέματα στο iconic Scorpios, μέχρι exclusive party vibes στο διεθνές Lio Mykonos και εκλεπτυσμένες στιγμές πολυτέλειας by the pool στο Destino Pacha Hotel, παρέα με την ultra-premium vodka CÎROC!

Όπου και αν βρεθείς αυτό το καλοκαίρι, αρκεί να κάνεις CÎROC YOUR SUMMER και να αντλήσεις έμπνευση τα playful και fun vibes των premium προορισμών, όπως η Μύκονος. Δημιούργησε, λοιπόν, instant celebrations που θα σου μείνουν αξέχαστα και θα γεμίσουν το καλοκαίρι σου με εμπειρίες που θα μετατραπούν στις πιο ξεχωριστές αναμνήσεις.

Βάλε το glitter σου και κάνε σήμερα κιόλας ένα instant celebration με την παρέα

Αν θέλεις να κάνεις και εσύ σήμερα κιόλας ένα instant celebration, τότε τα πράγματα είναι απλά: Βάλε το λαμπερό φόρεμα και το glitter σου, κάλεσε τις φίλες σου και δώστε ραντεβού για ένα γευστικό Cîroc & Tonic.

Με λίγα λόγια, φέρε τα playful vibes της Μυκόνου στην πόλη και δοκίμασε να αντλήσεις έμπνευση από το γεμάτο instant celebrations καλοκαίρι της Χαράς. Άλλωστε, βλέποντας τις στιγμές που γιόρτασε στο «νησί των ανέμων», παρέα με το CÎROC squad και απολαμβάνοντας την ξεχωριστή φρέσκια, απαλή και φρουτώδη γεύση της CÎROC, δηλαδή του τέλειου συνοδευτικού για κάθε γιορτή, καταλαβαίνεις πως τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολο να «μυηθείς» και εσύ στη φιλοσοφία του instant celebration!

Την ώρα που θα τσουγκρίζετε με τις φίλες σου, λοιπόν, τα ποτήρια σας με τη CÎROC με τον απαλό και εκλεπτυσμένο χαρακτήρα, τη στιγμή που θα μοιράζεστε τα πλάνα σας για το φετινό island hopping, θα νιώσετε ότι ακόμη και αν είναι καθημερινή, αυτή η βραδιά είναι για εσάς μια μικρή γιορτή.

Γιορτή οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος. Αυτό σημαίνει instant celebration και αυτή ακριβώς είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσουμε το ελληνικό καλοκαίρι, όπως του αναλογεί. Δηλαδή διασκεδάζοντας όσο περισσότερο μπορούμε, απολαμβάνοντας ultra-premium γεύσεις που εκπλήσσουν τον ουρανίσκο μας, βάζοντας περισσότερα summer vibes στις στιγμές μας και δημιουργώντας νέες, υπέροχες καλοκαιρινές αναμνήσεις με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

CIROCYOURSUMMER_HaraPappa

Με λίγα λόγια, CÎROC YOUR SUMMER. Αυτό είναι το μότο που θα σου προσφέρει όσα θέλεις, δηλαδή την απόλαυση της ζωής μέσα από κάθε καλοκαιρινή εορταστική στιγμή. Είτε το καλοκαίρι για εσένα σημαίνει exclusive καλοκαιρινές τοποθεσίες, είτε καλοκαιρινό nightlife ή ανανέωση της εμφάνισής σου, στο χέρι σου είναι να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί για να γιορτάσεις.

Μπες σε καλοκαιρινό mood και stay tuned, λοιπόν, για περισσότερα CÎROC YOUR SUMMER tips!

#CirocYourSummer #CirocYourMykonos!

eneap.jpg

www.apolafste.ypeyfthina.eneap.gr