CÎROC YOUR SUMMER means: Sunkissed glamour

CÎROC YOUR SUMMER means: Sunkissed glamour

Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου σε καλεί να ζήσεις μαγικές και ανέμελες στιγμές κάτω από τον ήλιο.

Αλήθεια, ποια είναι τα συστατικά που συνθέτουν για εσένα το απόλυτο καλοκαιρινό glamour; Αν ζεις για τον ήλιο και τη θάλασσα, αυτό που θέλεις φέτος το καλοκαίρι είναι να απολαύσεις όσες περισσότερες μαγικές και ανέμελες στιγμές μπορείς στις αγαπημένες σου παραλίες και να αφήσεις τον ήλιου να «ντύσει» με τα χρώματά του τις εμπειρίες και τις εμφανίσεις σου.

Με λίγα λόγια, θέλεις να «αγκαλιάσεις» το sunkissed glamour σε όλο του το μεγαλείο. Και για να τα καταφέρεις, αρκεί να αντλήσεις έμπνευση από τα πιο glamour κορίτσια που το έχουν κάνει ήδη, όπως η αγαπημένη σε όλους Ανδρομάχη!

Μια ματιά στο Instagram προφίλ της, είναι αρκετή για να ανακαλύψεις ότι είναι ο ορισμός του sunkissed glamour και να διαπιστώσεις πως πρόκειται για ένα πραγματικό CÎROC girl, ένα κορίτσι που ξέρει πώς να μοιράζει καλοκαιρινά vibes!

Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλεις να δώσεις τον «αέρα» του sunkissed glamour στα look και τις στιγμές σου, συνέχισε να διαβάζεις. Διότι στη λίστα που ακολουθεί, θα βρεις τα tips, τα hacks και τα must places που θα σου δώσουν την έμπνευση που χρειάζεσαι!

Οι bronze αποχρώσεις και τα παιχνίδια με το φως του ήλιου

Αν αναλογιστείς τι σημαίνει sunkissed glamour, ο νους σου θα πάει απευθείας στη σταρένια απόχρωση της επιδερμίδας σου, στα bronze, απαλά χρώματα που αποτελούν τις βάσεις για το μακιγιάζ σου, στα χρώματα του ηλιοβασιλέματος που καθορίζουν τα outfit σου.

Πορτοκαλί, κόκκινο, χρυσό. Τα χρώματα με τα οποία ο ήλιος «βάφει» τον κόσμο γύρω σου το καλοκαίρι, σου δίνουν έμπνευση. Αυτά ακριβώς τα χρώματα καλείσαι να εντάξεις στη beauty routine σου και στις στυλιστικές σου επιλογές για να συνθέσεις ένα look που χαρακτηρίζεται από το απόλυτο καλοκαιρινό glamour.

Όσο για εσένα που χρειάζεσαι επιπλέον έμπνευση, μπορείς απλώς να δεις τα look της Ανδρομάχης για να ανακαλύψεις τα beauty και stylish tips που θα χαρίσουν ζωντάνια, τόλμη και παιχνιδιάρικη πολυτέλεια στις εμφανίσεις σου. Ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο, ένα πορτοκαλί top ή ένα φόρεμα στα χρώματα της θάλασσας και το κατάλληλο bronzer, μπορούν να συνθέσουν το απόλυτο sunkissed glamour, εύκολα και γρήγορα!

Οι μαγικές και ανέμελες στιγμές κάτω από τον ήλιο

Για να βάλεις το απόλυτο sunkissed glamour στις στιγμές και τα look σου, δεν αρκούν βέβαια μόνο οι κατάλληλες αποχρώσεις. Χρειάζεται και εσύ η ίδια να είσαι και να νιώθεις μέσα σου τη μαγεία του καλοκαιριού! Να εκπέμπεις δηλαδή γύρω σου, καλοκαίρι. Δες για παράδειγμα την Ανδρομάχη. Ένα φρέσκο και ανερχόμενο κορίτσι, με την πιο καλοκαιρινή αύρα, που εκφράζει απόλυτα το CÎROC YOUR SUMMER!

Για να υιοθετήσεις το sunkissed glamour και να το βγάζεις προς τα έξω, λοιπόν, θα χρειαστεί απλώς να ακολουθήσεις τα βήματα των απόλυτων summer girls. Δηλαδή, να περνάς πιο πολλές μαγικές στιγμές κάτω από τον ήλιο, με την πρώτη ευκαιρία! Μήπως σήμερα μετά το γραφείο να δώσεις ραντεβού με τις φίλες σου σε μία παραλία για να απολαύσετε ένα γευστικό Cîroc Spritz ή ένα ξεχωριστό Cîroc Fizz;

Βάλε τη μαγεία των πιο ηλιόλουστων προορισμών στις στιγμές σου

Οι περισσότερες από εμάς έχουμε συνδέσει τις πιο όμορφες και ανέμελες sunkissed εμφανίσεις και στιγμές μας, με καλοκαιρινές αποδράσεις στα πιο μαγικά νησιά των Κυκλάδων.

Εμείς πιο λαμπερές από ποτέ σε μία παραλία στη Μύκονο την ώρα του ηλιοβασιλέματος, να απολαμβάνουμε το ultra-premium cocktail μας, φορώντας το αγαπημένο μας καφτάνι που ταιριάζει άψογα με τη σταρένια επιδερμίδα μας και να αφήνουμε τον ουρανό που έχει «βαφτεί» σε πορτοκαλί αποχρώσεις να μας ταξιδεύει. Εμείς να απολαμβάνουμε το Cîroc Spritz μας με χυμό cranberry και πορτοκάλι, σιρόπι ζάχαρης και αφρώδη οίνο κάτω από τον λαμπερό μεσημεριανό ήλιο στην πανέμορφη παραλία του Solymar Beach Restaurant στο Καλό Λιβάδι ή στο luxurious Mileo Boutique Hotel και να ετοιμαζόμαστε να διασκεδάσουμε στo iconic Scorpios, στο διεθνές Lio Mykonos ή το Destino Pacha Hotel!

Κάπως έτσι είναι η απόλυτη sunkissed εμπειρία στην Ελλάδα και αυτά είναι τα sunkissed moments που βίωσε και η Ανδρομάχη στη Μύκονο αυτό το καλοκαίρι, συντροφιά με την πιο cool παρέα και δείχνοντάς μας τι σημαίνει CÎROC YOUR SUMMER.

Για να βιώσεις, βέβαια, ανέμελες, μαγευτικές στιγμές κάτω από τον ήλιο δεν χρειάζεται να ταξιδέψεις μέχρι τη Μύκονο. Αρκεί να φέρεις το glamour των πιο ηλιόλουστων προορισμών στις στιγμές και τις εμφανίσεις σου, ακολουθώντας το παράδειγμα των πιο glamorous summer girls!

Φόρεσε, λοιπόν, το ψάθινο καπέλο σου, βάλε το αέρινο φόρεμά σου, «ντύσε» το μακιγιάζ σου με τις αποχρώσεις του ήλιου και δώσε ραντεβού με την παρέα για το πιο premium καλοκαιρινό serve με τα πιο sunkissed χρώματα, δηλαδή το Cîroc Spritz!

CIROCYOURSUMMER_Andromache

Λίγα και απλά βήματα αρκούν για να βάλεις τον «αέρα» της παιχνιδιάρικης πολυτέλειας, που αποτελεί τη βάση του πιο μαγευτικού sunkissed glamour, στα look σου!

Εμπνεύσου, λοιπόν, από τον καλοκαιρινό ήλιο της Μυκόνου, από τα look της Ανδρομάχης και από το στυλ και τη γεύση της ultra-premium γαλλικής vodka CÎROC και δώσε στο καλοκαίρι σου «νότες» πολυτέλειας και sunkissed αποχρώσεις! Ηλιοβασίλεμα, μεσημέρια κάτω από τον ήλιο, παιχνίδια με το φως και Cîroc Spritz: Αυτά είναι, άλλωστε, τα συστατικά που συνθέτουν το καλοκαιρινό glamour.

Μέχρι το επόμενο ηλιόλουστο ραντεβού με την παρέα σου όμως, stay tuned για να ανακαλύψεις περισσότερα για τη CÎROC YOUR SUMMER «φιλοσοφία» που μπορεί να αναβαθμίσει το καλοκαίρι σου!

#CirocYourSummer #CirocYourMykonos!

1659364728430-900862283-eneap.jpg

www.apolafste.ypeyfthina.eneap.gr