Χάρισε ένα δώρο στους αγαπημένους σου και μοίρασέ τους ευχές μέσω του Άγιου Βασίλη

Χάρισε ένα δώρο στους αγαπημένους σου και μοίρασέ τους ευχές μέσω του Άγιου Βασίλη

Τι είναι αυτό που κάνει όμως, ένα χριστουγεννιάτικο δώρο να κρατάει για πάντα;

Τα φετινά Χριστούγεννα πλησιάζουν και εσύ έχεις ήδη αρχίσει να υπολογίζεις το budget που θα χρειαστείς, για τα γιορτινά δώρα που θα χαρίσεις στους αγαπημένους σου. Οπότε, είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να γνωρίσεις το Starfan.gr.

Διότι στους ανθρώπους που αγαπάς πιο πολύ, το παιδί, τον σύντροφο, το ανιψάκι, την αδερφή σου, θέλεις κάθε χρόνο να χαρίζεις ξεχωριστά δώρα, τα οποία θα κερδίσουν μία θέση στην καρδιά και τις μελλοντικές αναμνήσεις τους. Τι είναι αυτό που κάνει όμως, ένα χριστουγεννιάτικο δώρο ανεκτίμητο και αξέχαστο στον παραλήπτη του;

Φυσικά, ένα δώρο που αποτελεί για εκείνον μία ανεπανάληπτη εμπειρία, κάτι πολύ προσωπικό και προσωποποιημένο, το οποίο απευθύνεται μόνο σε εκείνον. Και αν υπάρχει κάποιος, ο οποίος είναι ειδικός στα δώρα, αυτός είναι ο Άγιος Βασίλης, το μυθικό πρόσωπο των Χριστουγέννων, το οποίο μπορείς να βρεις στο Starfan.gr!

https://www.instagram.com/p/Cln9ISWI79K

Πώς θα σου φαινόταν αν σου έλεγα πως φέτος μπορείς μέσω του Άγιου Βασίλη να μεταφέρεις την αγάπη σου στο βαφτιστήρι σου, το οποίο μένει χιλιόμετρα μακριά από εσένα; Μπορείς να φανταστείς καλύτερο δώρο για το παιδί σου, αν το πρωί της Πρωτοχρονιάς που θα ανοίξει με λαχτάρα το δώρο το οποίο θα βρίσκεται κάτω από το δέντρο, ανακαλύψει πως ο Άγιος Βασίλης απάντησε θετικά στο γράμμα του και έχει αφήσει μαζί με το γιορτινό πακέτο κι ένα μήνυμα που απευθύνεται αποκλειστικά σε εκείνο;

Αν η ιδέα και μόνο σε ενθουσιάζει, να ξέρεις πως πλέον μπορείς να κάνεις πραγματικότητα το όνειρο κάθε μικρού και μεγάλου παιδιού, να το κάνεις να πιστέψει περισσότερο από ποτέ, στο πιο μυθικό πρόσωπο των Χριστουγέννων αλλά και όλων των εποχών, δηλαδή τον Άγιο Βασίλη. Πώς; Χαρίζοντάς του ένα συναρπαστικό βίντεο στο οποίο ο Άγιος Βασίλης θα εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού και θα του μοιράζει τις πιο προσωπικές ευχές, τις ευχές που εσύ θα έχεις επιλέξει.

Τα βήματα για να αποκτήσεις αυτό το ξεχωριστό δώρο είναι πολύ απλά, ενώ μπορείς να τα πραγματοποιήσεις όπου και αν βρίσκεσαι. Πιο αναλυτικά, θα επισκεφθείς την πλατφόρμα προσωποποιημένων ευχών Starfan.gr, θα γράψεις το μήνυμα που επιθυμείς και θα περιμένεις να λάβεις στα εισερχόμενά σου το μοναδικό βίντεο το οποίο θα ετοιμάσει ο Άγιος Βασίλης στο μυστικό εργαστήριό του. Έτσι, με 10 ευρώ και μερικά αγγίγματα στην οθόνη του κινητού σου, θα έχεις εξασφαλίσει ένα βίντεο με τον Άγιο Βασίλη, να μοιράζει ευχές σε όποιον θέλεις εσύ.

starfan_homepage.png

Σίγουρα, δεν μπορείς να φανταστείς κάποιο πιο "value for money" δώρο για τα φετινά Χριστούγεννα, ειδικότερα αν αναλογιστείς πως στην ίδια περίπου τιμή, οι επιλογές σου είναι αρκετά περιορισμένες και κοινότυπες. Παρόλα αυτά, αν υπάρχει μία τετριμμένη επιλογή που είναι απαραίτητη για τον παραλήπτη σου, θα ήταν πολύ πιο όμορφο, αν συνόδευες το δώρο που θα επιλέξεις για αυτό το πρόσωπο, με ένα βίντεο ευχών το οποίο θα κάνει το πρόσωπό του να λάμψει.

Και επειδή λίγα πράγματα μπορούν να συγκριθούν με τη λάμψη που φωτίζει τα πρόσωπα των παιδιών, όταν ξετυλίγουν το γιορτινό πακέτο που άφησε για εκείνα ο Άγιος Βασίλης, έχει σημασία να κάνεις αυτήν τη στιγμή, ακόμη πιο δυνατή για το μικρό σου. Σκέψου, απλώς, την αυθόρμητη αντίδραση που θα έχει, μόλις ο Άγιος Βασίλης εμφανιστεί στην οθόνη του smartphone και αρχίζει να του απευθύνει το ευχετήριο μήνυμά σου.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως εσύ, εκείνο αλλά και όποιος θα είναι εκεί σε αυτήν τη μαγική, γιορτινή στιγμή, θα την αναπολεί με νοσταλγία στο μέλλον. Μην χάσεις την ευκαιρία, λοιπόν, να προσφέρεις ένα τόσο πολύτιμο και διαχρονικό δώρο. Έως τις 23 Δεκεμβρίου, ο Άγιος Βασίλης θα είναι διαθέσιμος στο Starfan.gr και θα ετοιμάζει στο εργαστήριό του τα πιο γλυκά βίντεο, για τους παραλήπτες της λίστας των δώρων σου, δηλαδή για τα πιο ξεχωριστά πρόσωπα της ζωής σου.

1670331887708-751476382-image007.png

Μην ξεχνάς πως ο Άγιος Βασίλης δεν είναι το μόνο πρόσωπο που μοιράζει ευχές σε όσους αγαπάς. Στο Starfan.gr θα βρεις δημοφιλείς προσωπικότητες, γνωστούς τραγουδιστές, ηθοποιούς, αθλητές, παρουσιαστές. Εσύ απλά θα επιλέξεις το πρόσωπο που θέλεις να στείλει τις ευχές σου και εκείνο, θα ετοιμάσει ένα μοναδικό βίντεο με ένα προσωποποιημένο μήνυμα, για όποιο πρόσωπο εσύ επιθυμείς.

Ανακάλυψε περισσότερα στο Starfan.gr, στο Instagram, και στο Facebook!