Nick Bateman: O άντρας που αξίζει να του χαρίσετε τα likes σας στο Instagram

Ερμιόνη Σαρρή

Ελεύθερες όλου του κόσμου ενωθείτε

Πριν ξεκινήσουμε να μιλάμε για το αγόρι αυτό που λέγεται Nick Bateman, να σας πούμε πως πρέπει πριν πληκτρολογήσετε το όνομα του να βεβαιωθείτε πως έχετε άπλετο χρόνο για χάζεμα. Όχι, δε γίνεται να μπείτε μέσα στο προφίλ του και απλά να κοιτάξετε 2-3 φωτογραφίες. Ο άντρας αυτός θα σας πάρει πολύ χρόνο για αυτό σας ξεκαθαρίζουμε τη θέση μας.

Ο Nick Bateman είναι ο άντρας... οφθαλμόλουτρο. Κατάγεται από τον Καναδά (Ohhh NO) και αποκαλεί τον εαυτό του μοντέλο παύλα ηθοποιό. Οι followers του στο instagram έχουν φτάσει ήδη τους 3,5 εκατ. και εμπρός προς τη δόξα τραβά. Πολλές ίσως και να τον αποκαλέσουν άντρα- μπιμπελό, άλλα μερικές άλλες ίσως και να έχουν αρχίσει ήδη να εκτυπώνουν τις φωτογραφίες του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο θέμα «follow» δύσκολα κάποια θα του αντισταθεί. Είναι ΠΑΝ-έμορφος, κορμάρα και γενικώς σούπερ σέξι αρσενικό.

Έχει αγάπη προς τα σκυλιά και ιδιαίτερα αδυναμία προς τη γυμναστική. Πώς θα είχε αποκτήσει αλλώστε αυτό το κορμί αν δε σήκωνε μερικά 10κιλα; Και επειδή έχουμε μία μικρή υπόνοια πως σας έχουμε βάλει ήδη σε μία τόση δα αγωνία, ο Nick Bateman είναι όλος δικός σας.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης