Απόκριες 2016: Η Σκουφά ζει σε ρυθμούς Ρίο ντε Τζανέιρο

Ερμιόνη Σαρρή

Μία πρόταση για όσους μείνουν εντός Αθηνών αυτό το τριήμερο!

Δεν ξέρω αν έχεις περάσει τις τελευταίες δύο εβδομάδες από την Οδό Σκουφά στο Κολωνάκι, αλλά έχω να σου πω πως ο αριθμός 47 έχει μετατραπεί στο απόλυτο hot spot του κέντρου της Αθήνας. Όχι ότι δεν ήταν, αλλά τις τελευταίες ημέρες το Passepartout είναι ο απόλυτος προορισμός του καρναβαλιού.

Οι ιδιοκτήτες του Passepartout δεν αφήνουν κανέναν παραπονεμένο. Ως λάτρεις της συγκεκριμένης εποχής ξεκινούν από νωρίς (πολυυύ νωρίς) τις προετοιμασίες και o Κωνσταντίνος Πάλμος μαζί με τον Κυριάκο Δέδε παίζουν συνεχώς το «Maracaibo» μέσα από τα decks. Το προσωπικό ανταγωνίζεται για το ποιος θα φορέσει την καλύτερη στολή, μοιράζει σφυρίχτρες, σερπαντίνες και όλα τα αξεσουάρ που πρέπει να έχει ένα καρναβαλιστής στο τραπέζι του. Τα parties κρατούν μέχρι το πρωί, χωρίς υπερβολή. Το κέφι ξεκινά από το μεσημέρι και η μουσική δε θα σταματήσει αν δεν ξημερώσει η Καθαρά Δευτέρα.

Η φετινή διακόσμηση του μαγαζιού έχει θέμα « Horror Nights» και δε γίνεται να μην την ανεβάσεις στο Instagram. Τα έχουν επιμεληθεί όλα με τόσες λεπτομέρειες που ίσως κανένα άλλο μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας να μην έχει ‘’στολιστεί’’ τόσο ιδιαίτερα. Όσο για το εξωτερικό του; Θα βρεις διάφορους ζογκλέρ ή ακόμη και κάποιους από τους θαμώνες (μαζί με το προσωπικό) να χορεύουν και ντε λα πόνγκο.

Φωτογραφίες από το πάρτι με θέμα «Κολωνακιώτικος Γάμος» της περασμένης Κυριακής

Αν, λοιπόν, μείνεις στην Αθήνα αυτό το τριήμερο, αξίζει να κάνεις τη βόλτα σου από το Passepartout στη Σκουφά. Απλά μην ξεχάσεις τη στολή σου γιατί καταλαβαίνεις, τα πάντα είναι σε carnival mood. Βάλε τουλάχιστον ένα γυαλί, μία σερπαντίνα στο κεφάλι, κατιτίς βρε παιδί μου.

Υ.γ Απόλαυσε τις απόκριες, όσο μπορείς.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης