Πού βρίσκονται τα συγκλονιστικότερα spa resorts του κόσμου;

Ερμιόνη Σαρρή
Πού βρίσκονται τα συγκλονιστικότερα spa resorts του κόσμου;

Ο επίγειος παράδεισος είναι το νησί εκείνο όπου θα αισθανθείς ωσάν άλλος Θεός αν αποφασίσεις να το επισκεφθείς, θα επιστρέψεις με μοναδικές αναμνήσεις στις βαλίτσες σου, θα ζήσεις απίθανες στιγμές μέσα στη ζούγκλα, ενώ θα απολαύσεις στιγμές αναζωογόνησης στα συγκλονιστικότερα spa resorts του κόσμου.

Ο λόγος για το Μπαλί. Η Exotic Tours γνωρίζει πως η μπαλινέζικη περιποίηση με τα ξακουστά μασάζ, η αρωματοθεραπεία, η τέχνη του σιάτσου, οι υπαίθριες αγορές με τα παραδοσιακά υφάσματα και τα περίτεχνα κοσμήματα, τα low budget υψηλής ποιότητας έπιπλα από ακριβό ξύλο τικ και ποιοτικό μπαμπού, η 24ωρη διασκέδαση που καλύπτει όλες τις επιλογές και η υψηλή γαστρονομική του φήμη που «μιλά» όλες τις εθνικές κουζίνες, συνθέτουν ένα κράμα που έλκει και έλκεται.

Η μεγαλοπρέπεια που θα σου επιφυλάξουν οι Μπαλινέζοι, κατά την άφιξή σου, προμηνύει τις ευχάριστες στιγμές που θα βιώσεις. Η πρώτη ημέρα ανήκει στην εξερεύνηση, όμως από τη δεύτερη κιόλας ημέρα μπορείς εύκολα να οργανώσεις ένα πλήρες καθημερινό πρόγραμμα με ημερήσια σπα, λαμβάνοντας διαφορετικές θεραπείες, από το κλασικό μπαλινέζικο μασάζ έως το ταϊλανδέζικο, την Ayurveda και τη ρεφλεξολογία. Η χαλάρωση σε ένα spa είναι αυτό που το σώμα σου αναζητά για να ξεκουραστεί πραγματικά και να αναζωογονηθεί, έτοιμο να ρουφήξει κάθε νέα στιγμή.

Outdoor Bale of Pan Pacific Nirwana Bali Resort df52b

Και το Μπαλί είναι ο κορυφαίος προορισμός των σπα. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι ότι γίνεται εθιστικό! Η θεραπεύτρια θα σε οδηγήσει σε ένα μαγικό χώρο, περιτριγυρισμένο από οργιώδη βλάστηση, που από μακριά θα έχεις τη δυνατότητα να ακούσεις απαλές μουσικές συνθέσεις με μεταλλόφωνα, ξυλόφωνα, κύμβαλα και φλάουτα. Η ιεροτελεστία θα ξεκινήσει και σύντομα θα αποκοπείς από την πραγματικότητα και θα αφεθείς... Θα ξεσκεπάσει τη μισή πλευρά του σώματος και θα απλώσει το επιλεγμένο έλαιο με ειδικές, απαλές και ανοδικές κινήσεις στο πόδι, στη μισή πλάτη και στο χέρι. Η ίδια διαδικασία επαναλαμβάνεται και στο άλλο μισό του σώματος. Θα βυθιστείς σε λήθαργο και πίσω από τα βλέφαρά σου θα αναπαριστώνται όλες οι πολύχρωμες εικόνες που αποτύπωσες όσο βρίσκεσαι σε αυτό το μαγικό νησί... Ακούγεται σαν όνειρο, αλλά αυτή είναι μια αληθινή εμπειρία που προσφέρει το Μπαλί...

Spa and wellness experience for couple at Pan Pacific Nirwana Bali Resort e2897
Spa Treatment 4a165

Το Como Shambhala Bali είναι η επιτομή της κομψότητας και ένα πραγματικό «καταφύγιο για αλλαγή». Βρίσκεται κοντά στο Ubud και η καινοτομία του είναι η εξής: Διαθέτει στο ανθρώπινο δυναμικό του top δασκάλους yoga, γιατρούς εξειδικευμένους στην Ayurvedic μέθοδο, καθώς και διαιτολόγους. Η ολιστική προσέγγιση 360 μοιρών προσφέρει ολοκληρωμένες θεραπείες μασάζ και ομορφιάς. Επιπλέον, εδώ έχεις τη δυνατότητα να γυμναστείς σε έναν πλήρως εξοπλισμένο χώρο, ενώ μπορείς να επιδοθείς και σε υπαίθριες δραστηριότητες, όπως πεζοπορία και αναρρίχηση, αξιοποιώντας στο έπακρο τη μοναδική τοποθεσία του οικήματος των 16 πολυτελών κατοικιών. Συν τοις άλλοις, η κουζίνα του μπορεί να σου προσφέρει μια ισορροπημένη διατροφή, πάνω στο πρόγραμμά σου, και η περιποίηση περνά σε άλλα επίπεδα...

Φρόντισε το κορμί και την υγεία σου με βασιλικές θεραπείες sur mesure, στα δικά σου μέτρα και ανακάλυψε ολιστικές λύσεις για κάθε σου ανάγκη... Το μόνο που χρειάζεσαι είναι η διάθεση για να χαλαρώσεις. Και μόνο η δυνατότητα που έχεις, να μπορείς να αποκτήσεις εξατομικευμένο πρόγραμμα γυμναστικής και ευεξίας, αυτή η δυνατότητα σου δίνει και το εισιτήριο για να ανακαλύψεις όλες τις δυνατότητες που σου προσφέρει αυτός ο πανέμορφος τόπος.

shutterstock 286319627 7348b

Το ταξίδι στο Μπαλί η Exotic Tours εγγυάται να είναι ένα ταξίδι μοναδικό, που θα σου μείνει αξέχαστο. Είναι βέβαιο πως πάντα θα αναζητάς τη δυνατότητα να γύρισες και πάλι κοντά του... Άλλωστε, στο Μπαλί η απόλυτη πολυτέλεια στη χαλάρωση είναι δεδομένη. Τα μαγικά τοπία, η αίσθηση ελευθερίας και η φιλοξενία των ανθρώπων μετατρέπουν αυτό το νησί σε ένα μυθικό μέρος που αντάξιό του δεν θα συναντήσεις...

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε με την Exotic Tours και ενημερώσου για όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις! Βαλαωρίτου 9B, Κολωνάκι, Τ. 210 3640 500. E-mail: info@exotictours.gr.