Σε ποια ηλικία εν τέλει ξοδεύουμε τα περισσότερα χρήματα;

Ερμιόνη Σαρρή

Μήπως ανήκεις και εσύ στο ''επικίνδυνο'' target group;

Τι και αν κοντεύω τα 30 (αυτό πόνεσε) η μαμά μου συνεχίζει να φωνάζει για το πόσο σπάταλο πλάσμα είμαι. Τι να κάνω; Έχω αδυναμία στο shopping therapy, το ωραίο φαγητό, το ξενύχτι και τα ταξίδια. Μα είμαι η μόνη;

Και ξαφνικά πέφτω στην έρευνα που θα σας αναλύσω παρακάτω. Ποιοι ξοδεύουν τελικά τα περισσότερα; Οι 20άρηδες, οι 30άρηδες, οι 40άρηδες ή οι 50άρηδες; Μμμμ, δύσκολο.

Τα στατιστικά του Bureau of Labor Statistics αναφέρουν πως οι ηλικίες ανάμεσα σε 25-30 ξοδεύουν περίπου 1.250 δολάρια (1.120 ευρώ περίπου) για τη διασκέδασή τους ενώ το target group 30-40 ετών κυμαίνεται στα 3.000 δολάρια (2.700 ευρώ).
Αυτό βέβαια ακούγεται και κάπως πιο λογικό καθώς οι άνθρωποι γύρω στα 40 τείνουν να έχουν περισσότερα έσοδα, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως δεν αυξάνονται και τα έξοδά τους. Είναι η ηλικία που εκτός από διασκέδαση έχει κανείς να πληρώσει πολλά χρήματα για την οικογένεια και τη συντήρηση του σπιτιού του.

Αν, λοιπόν, πλησιάζεις τα 30-40 καλό θα ήταν να ξεκινήσεις σιγά σιγά την αποταμίευση. Όπως βλέπεις τα έξοδα... «τρέχουν».

Για δες και αυτό:

Τα ελληνικά νησιά μέσα από το φωτογραφικό φακό της Μαρίνας Βερνίκου

Ποιο είναι το αντικείμενο που δεν πρέπει να χρησιμοποιήσεις στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης