Πλήθος επωνύμων στα λαμπερά εγκαίνια των Medi Laser Clinic στην Κηφισιά

Ερμιόνη Σαρρή

Τα εγκαίνια του δεύτερου επιστημονικού τους κέντρου, πραγματοποίησαν τα Medi Laser Clinic, στη Κηφισιά, πριν από λίγες ημέρες.

Λίγο μετά τις 20.00, πλήθος καλεσμένων από τον ιατρικό, καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο, έδωσαν το «παρών», για να γνωρίσουν από κοντά, το νέο ιατρείο της Dr. Κωνσταντίνας Παπαϊωάννου και ιδρύτριας των Medi Laser Clinic, καθώς και τις εξελιγμένες υπηρεσίες του.

Σε ένα χώρο που χαρακτηρίζεται από τα παστέλ χρώματά του, τις ποπ διακοσμητικές πινελιές του και τη θέα του σε όλη την Αθήνα, οι καλεσμένοι, υπό τον ήχο σαξόφωνου και μοντέρνας μουσικής, συστήθηκαν σε αυτόν, απολαμβάνοντας παράλληλα λευκό κρασί, αφρώδη οίνο αλλά και finger food.

Η αφετηρία του μέχρι τώρα ταξιδιού των Medi Laser Clinic ξεκινά στη καρδιά της Αθήνας πριν από 21 χρόνια όταν καινοτομώντας έφεραν το πρώτο Κέντρο Laser της χώρας. Όραμά τους ήταν και είναι η παροχή ποιοτικών αισθητικών επεμβάσεων με υπευθυνότητα, ανθρώπινο πρόσωπο και επαγγελματισμό, με μηχανήματα και ιατρικό εξοπλισμό υψηλής αξίας.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης