Μυστήριο γύρω από το θάνατο γνωστού μοντέλου. Το τελευταίο μήνυμα στο αγόρι της

Πολλά τα ερωτηματικά που έχουν προκύψει μετά από τον τραγικό θάνατο γνωστού μοντέλου. Πώς έπεσε στο κενό η 18χρονη κούκλα;

Το εντυπωσιακό μοντέλο ολλανδικής καταγωγής, Ivana Smit βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από παράθυρο του 20ου ορόφου ενός κτιρίου στην περιοχή Jalan Dang Wangi, στη Μαλαισία. Η κοπέλα έπεσε από τον 20 όροφο προσγειώθηκε στον 6ο όροφο και σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές δεν υπάρχουν στοιχεία για να θεωρηθεί ο θάνατός της εγκληματική ενέργεια.

Οι γονείς της, όμως δεν συμφωνούν με τα συμεράσματυα της αστυνομίας. Επικοινώνησαν με την Interpol απαιτώντας επιπλέον έρευνα.
Ο παππούς της, Χέντρικ Σμιτ είπε: «Βρέθηκε εκεί γυμνή. Που είναι τα παπούτσια και τα εσώρουχά της; Πιστεύουμε ότι υπάρχουν εγκληματικά στοιχεία στον θάνατό της».
Συντετριμμένος και ο πατέρας της τόνισε ότι η κόρη του είχε στείλει μήνυμα και selfie στο αγόρι της στις 7:25, δηλαδή 7 ώρες πριν βρεθεί το πτώμα της και πρόσθεσε: «Περίπου στις 10 πρέπει να έπεσε από τον 20όροφο. Πώς είναι δυνατό; Είναι περίεργο που δεν βρέθηκε μέχρι τις 3. Είναι ψηλή, 1.81, αλλά το κάγκελο είναι 1.2 μέτρα. Μόνο αν σκύψεις πέφτεις. Δεν έπεσε, ούτε πήδηξε».

Ο θείος της Φρεντ Ατζέντζο είπε πως στο αίμα της βρέθηκαν αλκοόλ και ecstacy και κατέληξε λέγοντας: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα. Βρέθηκαν τα ρούχα της αλλά όχι τα παπούτσια και τα εσώρουχά της. Η αστυνομία δεν κοίταξε το κινητό της. Δεν αποκαλύπτει αν πήρε ναρκωτικά όσο ήταν ζωντανή. Θέλουμε πλήρη έρευνα».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης