Η Mastercard για ακόμη μία χρονιά ο μεγάλος χορηγός του θεσμού Greece Race for the Cure®

Η Mastercard για ακόμη μία χρονιά ο μεγάλος χορηγός του θεσμού  Greece Race for the Cure®

Η Mastercard, για τέταρτη συνεχή χρονιά, στηρίζει το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», ως ο μεγάλος χορηγός του Greece Race for the Cure® 2019. O αγώνας -ορόσημο πλέον- στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, με αφετηρία το Ζάππειο.

Η Mastercard, προκειμένου να στηρίξει έμπρακτα το μεγαλύτερο αθλητικό event κοινωνικού χαρακτήρα, δίνει ένα επιπλέον κίνητρο σε όσους θέλουν να συμμετέχουν. Για κάθε εγγραφή στον αγώνα με τη χρήση καρτών Mastercard®, είτε ηλεκτρονικά είτε στα φυσικά σημεία εγγραφής, η εταιρεία θα προσφέρει επιπλέον €2 για τη στήριξη της λειτουργίας και των δραστηριοτήτων του σωματείου «Άλμα Ζωής». Επιπλέον, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Mastercard, θα υπάρχει ένα διαδραστικό billboard που θα δίνει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να δωρίσουν 1€ στον σύλλογο «Άλμα Ζωής» με ένα μόνο άγγιγμα της κάρτας τους στη συσκευή.

Στο πλαίσιο του αγώνα, τόσο την ίδια ημέρα όσο και την προηγούμενη, θα πραγματοποιηθούν παράλληλες δράσεις. Φέτος, οι ενέργειες της Mastercard θα εστιάσουν στην ψυχική και σωματική ενδυνάμωση, με σκοπό να αναδείξουν τη δύναμη των γυναικών με καρκίνο του μαστού και τη σημασία της στήριξής τους.

«Μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια που για ακόμη μια χρονιά αναλαμβάνουμε τη μεγάλη χορηγία του Greece Race for the Cure®, ενισχύοντας, έτσι, το ιδιαίτερα σημαντικό έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής”. Για εμάς, η στήριξη της κοινωνίας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τέτοιες σημαντικές πρωτοβουλίες στην Ελλάδα. Η ψυχική και σωματική ενδυνάμωση αποτελεί προϋπόθεση για να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο», δήλωσε σχετικά η Άσπα Παλημέρη, Country Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Η Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», δήλωσε «Αν κάτι αποδεικνύεται μέσα από τον αγώνα μας, είναι πως όσο δύσκολος κι αν είναι ο δρόμος, σημασία έχει να συνεχίζεις. Ως γυναίκες που έχουμε βιώσει τον καρκίνο του μαστού συνεχίζουμε και πλέον δίνουμε δύναμη και ελπίδα σε κάθε γυναίκα που τώρα έρχεται αντιμέτωπη με την ασθένεια. Ως Σύλλογος, στο «Άλμα Ζωής» συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού όλο το χρόνο, μέσα από οργανωμένα προγράμματα υποστήριξης και ενημέρωσης, ακριβώς χάρη στην αγάπη του κόσμου που συμμετέχει στο Greece Race for the Cure®. Είναι χαρά μας που για 4η χρονιά συνεχίζουμε την όμορφη συνεργασία μας με τη Mastercard, που υποστηρίζει τον αγώνα μας, τόσο ως Μέγας χορηγός της διοργάνωσης όσο και με την επιπλέον δωρεά για τους σκοπούς του Συλλόγου. Μαζί συνεχίζουμε και σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 29/9 στο Ζάππειο».