Ο Αναστάσης έβγαλε εισιτήριο για την πόλη των Αγγέλων

Το τελευταίο σου ταξίδι αποφάσισες να το κάνεις μόνος..

Το πρωί του Σαββάτου 16/05/20 ο κόσμος μας έγινε φτωχότερος αφού ο Αναστάσης έχασε τη μάχη με το θάνατο μόλις στα 30 του χρόνια. Πάλεψε 77 ολόκληρες μέρες σιωπηλά, με αξιοπρέπεια ενώ δίπλα του παρέμενε βράχος η αδυναμία και στήριγμά του, η πολυαγαπημένη του μητέρα.

Είχα την τιμή να σε γνωρίσω πριν 5 χρόνια όταν χτύπησε το τηλέφωνο και με όλη την ευγένεια και τον επαγγελματισμό που σε διακατείχε, μου ζήτησες ευγενικά να κανονίσουμε μια συνέντευξη για την εφημερίδα που εργαζόσουν. Έπειτα ακολούθησε μια φιλία, ένας αμοιβαίος σεβασμός, αρκετές όμορφες στιγμές και συνεργασίες. Ήσουν πάντα εκεί σε ότι χρειαζόμουν και δεν αρνήθηκες ποτέ να προσφέρεις. Ήσουν αυτός που δούλευε ασταμάτητα, έτρεχε σε όσα περισσότερα event μπορούσε για δημοσιογραφική κάλυψη και παράλληλα ζούσες το όνειρό σου. Ο διάφανος χαρακτήρας, η θετική αύρα και η καλοκαρδοσύνη σου σε συνδυασμό με το μεράκι σου για το χώρο των media σε έκανε να ξεχωρίσεις. Τον τελευταίο καιρό βρισκόσουν στην καλύτερη επαγγελματική φάση της ζωής σου και το άξιζες με το παραπάνω αφού δεν σου χαρίστηκε τίποτα.

Αναστάση μου λάτρευες τα κοκτέιλ και τα ταξίδια όμως αποφάσισες να φύγεις για τον τελευταίο προορισμό μόνος σου και τόσο ξαφνικά… Το κενό που αφήνεις πίσω σου είναι μεγάλο όμως οι φίλοι, οι συνεργάτες σου και όλοι όσοι είχαν την τύχη να σε γνωρίσουν θα σε θυμούνται ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ με αγάπη! Καλό ταξίδι…

Η φίλη σου,

Χ

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης