Πώς το αγνό νερό είναι η βάση της όμορφης επιδερμίδας

Πώς το αγνό νερό είναι η βάση της όμορφης επιδερμίδας

Το νερό είναι απαραίτητο για την υγεία του δέρματος, ενώ το επίπεδο ενυδάτωσης του οργανισμού «καθρεφτίζεται» στο δέρμα.

Το να αρχίσω να καταναλώνω περισσότερο νερό καθημερινά, ήταν μία υπόσχεση που κάθε χρόνο έδινα στον εαυτό μου, αλλά ποτέ δεν τηρούσα. Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες αντιλήφθηκα πως δεν μπορούσα να θεωρώ ότι φρόντιζα επαρκώς την επιδερμίδα μου, όταν δεν την ενυδάτωνα καταλλήλως.

Βλέπεις, το νερό είναι απαραίτητο για την υγεία του δέρματος, ενώ το επίπεδο ενυδάτωσης του οργανισμού «καθρεφτίζεται» στο δέρμα. Όταν δε ο οργανισμός είναι αφυδατωμένος, το δέρμα μπορεί να γίνει πιο ευάλωτο σε δερματικά προβλήματα, αλλά και στην πρόωρη γήρανση!

Όσες ενυδατικές κρέμες και αν χρησιμοποιούσα καθημερινά για την ενυδάτωση της επιδερμίδας μου, λοιπόν, ήξερα πως χωρίς νερό η επιδερμίδα μου δε θα είχε τη λαμπερή και γεμάτη υγεία όψη που επιθυμούσα. Αυτό ήταν! Το 2021 θα έπινα τουλάχιστον δύο λίτρα νερό κάθε μέρα και μέχρι στιγμής, μένω πιστή στον στόχο μου. Πώς τα καταφέρνω; Πάνω στο boudoir μου, φροντίζω να υπάρχει πάντα ένα μπουκάλι με νερό, ώστε να θυμάμαι πάντα να ενυδατώνομαι, την ώρα που ακολουθώ το καθημερινό beauty routine μου.

Πώςθα πεις το νερό… νεράκι

Γιατί δίνω τόση βάση πλέον στο να πίνω κάθε μέρα πολύ νερό; Να αναφέρω ότι το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από νερό σε ποσοστό που «αγγίζει» το 70%, με το ποσοστό του στον εγκέφαλο να φθάνει το 85% και στο αίμα το 90%. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι δεν καταναλώνουν σε καθημερινή βάση, όσο νερό χρειάζεται ο οργανισμός τους και αυτό, δεν έχει μόνο έναν αρνητικό αντίκτυπο για την επιδερμίδα τους, αλλά και για την υγεία τους εν γένει.

Για να κατανοήσεις πόσο απαραίτητο είναι να κρατάς τον οργανισμό σου επαρκώς ενυδατωμένο κάθε μέρα, να τονίσω απλώς ότι το νερό ενυδατώνει τις αρθρώσεις, δημιουργεί το σάλιο και τη βλέννα (και η επαρκής παραγωγή σάλιου είναι απαραίτητη για την πέψη των τροφίμων και την διατήρηση υγιών των δοντιών), μεταφέρει οξυγόνο σε όλο το σώμα, ρυθμίζει τη σωματική θερμοκρασία, συμμετέχει στην πέψη, είναι απαραίτητο για τη θρέψη, βελτιώνει τις επιδόσεις στην γυμναστική και μεταξύ άλλων, διευκολύνει το αδυνάτισμα.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία, με οδήγησαν να πάρω την απόφαση να κάνω μια αυστηρή και απαιτητική έρευνα αγοράς, προκειμένου να βρω το καλύτερο και πιο αγνό νερό για εμένα και την οικογένεια μου. Και αυτή η έρευνα, με οδήγησε στο AQUA Carpatica!

Απότα Καρπάθια Όρη στο boudoir μου

Σίγουρα έχεις ακούσει τη φράση «είσαι ό,τι τρως». Το ίδιο, λοιπόν, ισχύει και για ό,τι πίνεις. Για αυτό, λοιπόν, αποφάσισα πως σε ό,τι αφορούσε στο νερό μου, ήθελα να έκανα μέρος της καθημερινότητάς μου, το πιο αγνό, δηλαδή ένα νερό χωρίς πρόσθετα, χωρίς ενισχυτικά γεύσης, χωρίς τεχνητό ανθρακικό νάτριο ή επεξεργασία. Το βρήκα, λοιπόν, στο AQUA Carpatica και συγκεκριμένα, στο Φυσικό Μεταλλικό Νερό και το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica.

Το αποκαλούν το «ένα θαύμα της παρθένας φύσης» και όχι τυχαία. Διότι το συγκεκριμένο νερό πηγάζει από πηγές που πληρούν όλα τα κριτήρια ποιότητας ενός άξιου και ιδιαίτερα καλού φυσικού νερού. Και σίγουρα θα ενθουσιαστείς αν μάθεις πως το συγκεκριμένο νερό, πηγάζει από δύο αγνές, φυσικές πηγές στα Καρπάθια Όρη, σε μία περιοχή στην οποία βρίσκεται ένα από τα τελευταία άγρια δάση της Ευρώπης.

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο για εμένα που είμαι μητέρα, βέβαια, σχετίζεται και με τις ποσότητες των νιτρικών στο νερό. Τι είναι τα νιτρικά; Πρόκειται για επιβλαβείς ουσίες για την ανθρώπινη υγεία και η πρόσληψη τους σε μεγάλη ποσότητα, μπορεί να προκαλέσει γαστρικά προβλήματα, κνιδώσεις, εξανθήματα, καθώς και άλλες αντιδράσεις ή ασθένειες. Σύμφωνα με έρευνες, μάλιστα, τα νιτρικά σε μεγάλη ποσότητα είναι ακόμη πιο βλαβερά για τις έγκυες, τα νήπια και τα μικρά παιδιά. Τα καλά νέα, λοιπόν, είναι πως το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica έχει μηδέν νιτρικά και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό σχεδόν μηδέν νιτρικά (0,6mgr./l)! Το γεγονός αυτό συνεπώς, τα καθιστά ασφαλή για τις μητέρες και τα μωρά, αλλά και για όποιον επιθυμεί ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής! Αυτό όμως, δεν είναι το μοναδικό τους πλεονέκτημα. Διότι μεταξύ άλλων, και τα δύο έχουν πολύ μικρή περιεκτικότητα σε νάτριο, περιέχουν πολύτιμα για την ανθρώπινη υγεία μέταλλα, όπως ασβέστιο και μαγνήσιο, έχουν ισορροπημένη περιεκτικότητα σε πλούσια μεταλλικά στοιχεία, έχουν υψηλό pH (7,94 για το φυσικό μεταλλικό νερό), ενώ εμφιαλώνονται στην πηγή, σε αυστηρά προστατευόμενες περιοχές, εκεί οπού απαγορεύεται η προσέλευση και κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα.

Το Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica που απολαμβάνω καθημερινά τόσο εγώ όσο και τα κορίτσια μου πλέον δε, προέρχεται από επιλεγμένη πηγή μεταλλικών νερών που αναβλύζει με φυσική ανθράκωση ,διοξειδίου του άνθρακα και σημαντική περιεκτικότητα σε ανόργανα άλατα, χάρη στις γεωλογικές δομές που περιβάλλουν την πηγή. Ως φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό, λοιπόν, συμβάλλει στην εξουδετέρωση της γαστρικής οξύτητας, διευκολύνει την πέψη, τον μεταβολισμό και μεταφέρει φυσικούς ηλεκτρολύτες στο σώμα.

Καθημερινά, λοιπόν, φροντίζω την επιδερμίδα μου, ξεκινώντας από την ενυδάτωσή μου. Και όπως είναι γνωστό, η ενυδάτωση, η λάμψη και η υγεία, έρχονται από μέσα προς τα έξω. Αυτός είναι ο λόγος που δίπλα στα αγαπημένα μου προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης, φροντίζω να υπάρχει πάντα ένα μπουκάλι με το πιο αγνό και τέλειο νερό, δηλαδή το AQUA Carpatica! Αυτή είναι η συνήθεια που με αναζωογονεί σε βάθος και κάνει την καθημερινότητα, αλλά και τη ρουτίνα ομορφιάς μου περισσότερο αγνή και natural. Σίγουρα δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αυτό το νερό έχει κατακτήσει σημαντικές παγκόσμιες αγορές, ενώ μέσα σε δέκα χρόνια έχει καταφέρει να λάβει περισσότερες από 50 διακρίσεις, κυρίως για την ποιότητα και τη γεύση του! Και με ιδιαίτερα handy συσκευασία για τα παιδιά, με ειδικό στόμιο πιπίλα, οι κόρες μου δεν το αποχωρίζονται και με αυτόν τον τρόπο έχουν κι εκείνες την beauty routine της μαμάς!

Τώρα, λοιπόν, ξέρεις κι εσύ! Αγάπησε τον εαυτό σου και φρόντισε τον οργανισμό σου! Γιατί είσαι ό,τι πίνεις!

Δείτε το video εδώ: