Ποτέ ξανά το Total White Look δεν ήταν τόσο... in fashion

Ποτέ ξανά το Total White Look δεν ήταν τόσο... in fashion

Σύμφωνα με τους παγκοσμίου αναγνώρισης fashion gurusκαι τα διασημότερα περιοδικά μόδας ανά τον κόσμο, για μία ακόμη καλοκαιρινή σεζόν, το total white look θα είναι το δημοφιλέστερο fashion trend και το λευκό, το χρώμα που θα μας συντροφεύει από το πρωί έως το βράδυ και θα μας κάνει να νιώθουμε κομψές και στυλάτες σε κάθε περίσταση. Αυτό που δεν αναφέρουν βέβαια οι ειδικοί της μόδας, είναι πως το λευκό δεν έχει φύγει ούτε στιγμή από τα πράγματα, αλλά κάνει… πασαρέλα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες σχεδόν καθημερινά για περισσότερο από έναν χρόνο, μέσα από πρωτόγνωρες εικόνες μάχιμων, ακούραστων γιατρών και νοσηλευτών, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του «μετώπου» ενάντια στην πανδημία.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως όντως, το total white lookείναι ένα διαχρονικό trend, μία ασφαλής ανοιξιάτικη αλλά και καλοκαιρινή επιλογή, για όλες εκείνες τις φορές που δεν βρίσκουμε καμία καλή απάντηση στην ερώτηση «Τι να φορέσω». Από την άλλη όμως, πόσο διατεθειμένες και έτοιμες είμαστε να ενδώσουμε στο συγκεκριμένο trend, όταν κάθε φορά που βλέπουμε μία φιγούρα ντυμένη στα λευκά, το μυαλό μας πηγαίνει απευθείας στον αγώνα που δίνουν αυτοί οι άνθρωποι καθημερινά, εδώ και τόσο καιρό; Το πραγματικό ερώτημα βέβαια, είναι τι είναι αυτό που χρειάζεται να κάνουμε τη δεδομένη στιγμή; Να αποφύγουμε κάθε «σημάδι» που μας υπενθυμίζει την πανδημία ή αποδεχτούμε την κατάσταση και να προχωρήσουμε μπροστά με δύναμη, αυτοπεποίθηση και θέληση;

Κι όμως, την απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα τη γνωρίζουμε ήδη. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να δυναμώσουμε την ένταση στη «φωνούλα» που υπάρχει μέσα μας και ζητά από εμάς να της δώσουμε λίγη περισσότερη προσοχή καιφροντίδα!

Μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτούμε την προσωπική μας φροντίδα

Η αλήθεια είναι πως οι προηγούμενοι μήνες ήταν ιδιαίτερα δύσκολοι για όλους, όμως συγχρόνως μας έβαλαν στη διαδικασία να δούμε λίγο πιο πέρα από τη… μύτη μας. Με άλλα λόγια, καταλάβαμε πως όταν ο εχθρός είναι «αόρατος», μεγάλος και κοινός για όλους, ο μόνος τρόπος για να προφυλαχθούμε, είναι να προστατεύσουμε εμάς, προστατεύοντας συγχρόνως τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν. Και ναι, μπορεί να δώσαμε τα πάντα για να μετατραπούμε σε μία δυνατή «γροθιά», μία απροσπέλαστη ανθρώπινη «ασπίδα», αλλά την ίδια στιγμή, αρχίσαμε να ακούμε όλο και λιγότερο τον εαυτό μας, να δίνουμε όλο και λιγότερη σημασία στα πράγματα που μας δίνουν αυτοπεποίθηση και μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα.

Ακριβώς για αυτό, το πρώτο βήμα που χρειάζεται να κάνουμε τώρα, για να απαλλαγούμε από προβληματισμούς που μας επιστρέφουν στις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώσαμε και δεν μας αφήνουν να προχωρήσουμε παρακάτω, είναι να φέρουμε ξανά τις επιθυμίες, τις ανάγκες και την προσωπική μας φροντίδα σε πρώτο πλάνο. Να ανακαλύψουμε ξανά τη χαρά και την αυτοπεποίθηση που μας έδινε ένα αέρινο total white look, χωρίς να οδηγούμαστε σε σκοτεινά «μονοπάτια» ή ανεπιθύμητους συνειρμούς, να θυμηθούμε πως η λέξη «μάσκα» αφορά την ομορφιά και η λέξη «κορώνα» τη βασίλισσα που κρύβουμε τόσο καιρό μέσα μας και ήρθε η ώρα να βγει πάλι προς τα έξω.

Αλλάζουμε κατεύθυνση κοιτώντας από μέσα μας προς τα έξω

Με άλλα λόγια, για να μπορέσουμε να απεμπλακούμε και να γυρίσουμε «σελίδα», είναι απαραίτητο να πραγματοποιήσουμε μία προσπάθεια που θα ξεκινάει από μέσα μας και θα βγαίνει προς τα έξω, κάνοντάς μας να «ακτινοβολούμε». Δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες και δίνοντας στον εαυτό μας τη δυνατότητα να ακουστεί, θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι είναι αυτό που χρειάζεται να κάνουμε, ώστε να μας προσφέρουμε καθημερινά, λίγες μικρές πράξεις αυτοφροντίδας. Είτε πρόκειται για ένα «πλούσιο» σπιτικό γεύμα, ένα καινούργιο total white σύνολο από το αγαπημένο μας κατάστημα ένδυσης, λίγα επιπλέον λεπτά meditation ή σωματικής άσκησης την ημέρα, κανένας δεν ξέρει καλύτερα από εμάς, ποια είναι η λεπτομέρεια που μπορεί να βελτιώσει τη διάθεσή μας και να μας κάνει να νιώθουμε πιο όμορφα. Έτσι και αλλιώς, η ομορφιά είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό, μία έννοια που διαφοροποιείται από άνθρωπο σε άνθρωπο και δεν χωράει σε στενούς κανόνες και στερεότυπα.

Ωστόσο, επειδή όλες θέλουμε να προσφέρουμε μόνο το καλύτερο στον εαυτό μας, τότε το Dove Yγρό Kρεμοσάπουνο Original, είναι μία προσθήκη που δεν πρέπει να λείπει από τον νιπτήρα του μπάνιου μας, καθώς, όχι μόνο μετατρέπει το πλύσιμο των χεριών σε μια μοναδική εμπειρία φροντίδας, αλλά με τη μοναδική σύνθεσή του από 1/4 ενυδατική κρέμα και ήπιους καθαριστικούς παράγοντες, θρέφει σε βάθος τα χέρια, χαρίζοντάς μας λεία και απαλά άκρα.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως ακόμη και αν η προσπάθεια που θα κάνουμε, είναι εντελώς προσωπική και διαφορετική για την κάθε μία από εμάς, τη δεδομένη στιγμή βρισκόμαστε όλες σε μία παρόμοια κατάσταση. Λίγο ή πολύ, όλες βάλαμε «πλάτη» το προηγούμενο διάστημα, ίσως περισσότερο από όσο αντέχαμε, θέλοντας να προφυλάξουμε εμάς και τους γύρω μας. Όλες κάναμε για λίγο στην άκρη τον εαυτό μας, τα όνειρα, τις επιθυμίες, τις ανάγκες μας, θέτοντας ως πρώτη προτεραιότητα το κοινό καλό και πρέπει να είμαστε περήφανες για αυτό. Για όλους τους παραπάνω λόγους, λοιπόν, μας αξίζει να προσφέρουμε στον εαυτό μας τη φροντίδα με τα προϊόντα Dove που του στερήσαμε το προηγούμενο διάστημα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Μας αξίζει να νιώθουμε όμορφες και γεμάτες αυτοπεποίθηση, για τους δικούς της λόγους η κάθε μία. Είναι ο μόνος τρόπος για να σταθούμε ξανά στα πόδια μας και να γίνουμε πάλι ένα δυνατό στήριγμα, ένας πομπός αισιοδοξίας για τους ανθρώπους που αγαπάμε περισσότερο στον κόσμο.

#WhatHappenedToCare #WashToCare #DoveGreece #Dove