Valentine's Day: Δώρα για εκείνον και εκείνη που θα «κλέψουν» καρδιές

Καθώς ο χρόνος μετράει αντίστροφα μέχρι την πιο ερωτική Δευτέρα του έτους, εσύ κάνεις στον εαυτό σου την ίδια ερώτηση, ξανά και ξανά: Τι δώρο θα χαρίσω στον καλό μου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Το ζήτημα είναι, βέβαια, πως οι ημέρες περνούν πολύ γρήγορα και εσύ, δεν έχεις βρει ακόμη τη σωστή απάντηση στο παραπάνω ερώτημα. Ειδικότερα αν βρίσκεσαι σε μία μακροχρόνια σχέση, μέσα στην οποία έχεις δώσει και έχεις λάβει πολλά δώρα, τότε η αναζήτηση για την πρωτότυπη αγορά που θα ενθουσιάσει τον αγαπημένο σου, είναι κάπως δύσκολη. Και ακριβώς για αυτό, είμαστε εμείς εδώ!

Διότι μπορεί να έχεις ξεμείνει από ευφάνταστες ιδέες όμως, υπάρχει ένα μέρος από όπου μπορείς να ξετρυπώσεις όμορφα, έξυπνα και χρήσιμα δώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τα οποία θα ενθουσιάσουν τον σύντροφό σου. Ωστόσο, μην ξεχνάς πως η καθιερωμένη γιορτή του έρωτα, δεν αφορά μόνο στους ερωτευμένους, αλλά σε κάθε πρόσωπο που έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου, δηλαδή τη μητέρα, την αδερφή, την κολλητή σου και γενικότερα, τους ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις ερωτευμένη με κάθε πτυχή της ζωής σου. Συνεπώς, μη διστάσεις να τους προσθέσεις στη λίστα σου με τους παραλήπτες των δώρων του Αγίου Βαλεντίνου, αφού είναι βέβαιο πως στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens, θα βρεις ένα ξεχωριστό δώρο για να τους εκφράσεις την άνευ όρων αγάπη σου.

Στυλάτα δώρα που θα αναδείξουν την πιο fashion εκδοχή του αγαπημένου σου

Αλήθεια, μήπως εκτός από σύντροφος είσαι και η προσωπική στυλίστρια του αγαπημένου σου; Είσαι το πρόσωπο που εμπιστεύεται απόλυτα για τις εμφανίσεις του και ζητάει συνεχώς τη γνώμη σου; Τότε, μπορείς να του χαρίσεις ένα fashion δώρο, το οποίο θα αναδείξει την πιο στυλάτη εκδοχή του. Για παράδειγμα, ένα ζεστό μπλουζάκι σε burgundy απόχρωση, σε συνδυασμό με ένα μοντέρνο αλλά διαχρονικό πουκάμισο, το οποίο θα τον συντροφεύει από νωρίς το πρωί στο γραφείο μέχρι αργά το απόγευμα στις after work συναντήσεις με τους κολλητούς του, είναι δύο εξαιρετικές επιλογές. Εναλλακτικά, μπορείς να του χαρίσεις ένα ζευγάρι μοντέρνα, μαύρα αθλητικά παπούτσια, το οποίο θα ταιριάζει άψογα με τις επαγγελματικές, αλλά και τις πιο casual εμφανίσεις του.

Τι ξεχωρίσαμε στο The Mall Athens: Πουκάμισο Oxford Company (Επίπεδο 2), Μπλούζα Funky Buddha (Επίπεδο 1), Παπούτσια Clarks (Επίπεδο 1)

Χρήσιμα δώρα για τον σύντροφό σου που ζει μία περιπετειώδη καθημερινότητα

Αν υπάρχει μία λέξη που χαρακτηρίζει την καθημερινότητα του αγαπημένου σου, αυτή είναι η λέξη «περιπέτεια»; Κάθε Σαββατοκύριακο σου προτείνει να πάτε για πεζοπορία, για ποδηλασία, για kitesurfing ή για κανό; Είναι ακούραστος και αποζητά διαρκώς την αδρεναλίνη; Τότε αξίζει να του χαρίσεις ένα δώρο, το οποίο θα μπορεί να τον συντροφεύει στις… επικίνδυνες αποστολές του, ένα δώρο που θα τον εμπνέει να συνεχίσει να «κυνηγάει» τη δράση. Ποιο είναι αυτό το δώρο; Μία μοντέρνα και ζεστή ζακέτα σε στυλ φούτερ, η οποία θα του παρέχει απόλυτη άνεση και ελευθερία κινήσεων, δηλαδή ένα ρούχο που θα μπορεί να φοράει σε απογευματινές βόλτες, σε φυσιολατρικές περιηγήσεις, σε περιπετειώδεις εξορμήσεις που απολαμβάνει με την παρέα του. Από την άλλη πλευρά, ένα ζευγάρι λευκά sneakers, τα οποία θα «αγκαλιάζουν» με άνεση τα βήματά του όλες τις ώρες της ημέρας, όπου και αν βρίσκεται, παραμένει μία εξαιρετική επιλογή δώρου για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Τι ξεχωρίσαμε στο The Mall Athens: Ζακέτα Quiksilver (Επίπεδο 1), Sneakers Adidas The Athlete's Foot (Επίπεδο 1)

Έξυπνα δώρα που θα «απογειώσουν» τις επαγγελματικές επιδόσεις του συντρόφου σου

Τα τελευταία χρόνια ο σύντροφός σου εργάζεται από το σπίτι; Μήπως θέλεις να του χαρίσεις ένα ιδιαίτερο δώρο, το οποίο θα κάνει πιο ευχάριστες τις ώρες που περνάει στο γραφείο; Τότε ξέρουμε ποια είναι τα δώρα που υπόσχονται να «απογειώσουν» την παραγωγικότητα και τις επαγγελματικές του επιδόσεις. Φυσικά, μέσα σε αυτά συγκαταλέγεται ένας νέος, εξελιγμένος φορητός υπολογιστής, ο οποίος θα του παρέχει την ευελιξία που χρειάζεται, ώστε να παραμένει συνεπής στα deadlines του, ενώ θα του χαρίζει ακόμη πιο απολαυστικές στιγμές θέασης, ακρόασης και gaming, στον ελεύθερο χρόνο του. Βέβαια, αν θέλεις κάτι πιο οικονομικό και συμβολικό, το χαριτωμένο ζευγάρι «lovebirds» από τη LEGO® είναι ένα τέλειο διακοσμητικό για το γραφείο ή το σπίτι του συντρόφου σου, το οποίο θα τον κάνει να χαμογελάει και να αισθάνεσαι όμορφα, κάθε φορά που θα το κοιτάει.

Τι ξεχωρίσαμε στο The Mall Athens: Laptop Yoga 7 Convertible Lenovo Official Store (Επίπεδο 3), Love Birds Lego Store (Επίπεδο 3)

Μοναδικά δώρα που θα κάνουν πιο απολαυστική την καθημερινότητα της μητέρας σου

Όπως είναι λογικό, από τη λίστα των δώρων του Αγίου Βαλεντίνου δεν γίνεται να λείπει η μητέρα σου. Τι θα έλεγες, λοιπόν, να της προσέφερες ένα δώρο που θα έκανε πιο απολαυστική και όμορφη την καθημερινότητά της; Μία κολόνια με μεθυστικό άρωμα από «νότες» αχλαδιού, ζουμερού ανανά, μανόλιας και tonka, ένα ζευγάρι απαλές, βολικές, fluffy slippers που θα ξεκουράζουν τα πέλματά της έπειτα από μία απαιτητική ημέρα ή ένα κομψό ρολόι που θα αναδεικνύει με λάμψη τον καρπό της και θα κάνει τον χρόνο να περνάει με… στυλ, είναι μερικές προτάσεις που είναι βέβαιο πως θα την ενθουσιάσουν. Και μπορείς να τις βρεις όλες στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου The Mall Athens, δηλαδή στον αγαπημένο σου προορισμό για shopping εξορμήσεις!

Τι ξεχωρίσαμε στο The Mall Athens: Ρολόι Michael Kors Oroloi.gr (Επίπεδο 1), Άρωμα Sunrise Dream EDT Fresh Line (Επίπεδο 2), Steve Madden ροζ γυναικεία slippers Nak (Επίπεδο 1)

Προτάσεις δώρων για την κολλητή σου που ακολουθεί πιστά τις τάσεις της μόδας

Ένα από τα κοινά που μοιράζεσαι με την κολλητή σου, είναι η αγάπη σας για τη μόδα; Θέλεις να της χαρίσεις ένα ιδιαίτερο δώρο με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να της δείξεις πως η φιλία σας έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου; Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα διαχρονικό μαύρο clutch τσαντάκι, το οποίο με τη λεπτεπίλεπτη, χρυσή αλυσίδα του θα στολίζει με στυλ και λάμψη τον ώμο της; Μήπως προτιμάς ένα ζευγάρι λευκά, δίπατα sneakers με χρυσές λεπτομέρειες, για πρωτότυπες athleisure εμφανίσεις; Φυσικά, ένα κλασικό μπλε τζιν μπουφάν είναι ένα πολύ χρήσιμο δώρο, το οποίο δεν θα θέλει να βγάζει από πάνω της την άνοιξη.

Τι ξεχωρίσαμε στο The Mall Athens: Γυναικείο Τσαντάκι Fratelli Petridi (Επίπεδο 2), Sneakers Replay (Επίπεδο 1), Τζιν Μπουφάν Parabita (Επίπεδο 1)

Βέβαια, αν η κολλητή σου λατρεύει την επιτυχημένη σειρά «Emily in Paris» μπορείς να της χαρίσεις ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, ίδιο με εκείνο που φοράει η αγαπημένη της πρωταγωνίστρια. Να είσαι σίγουρη πως μόλις δει το δώρο σου, θα το αναγνωρίσει αμέσως! Στην περίπτωση όμως που θέλεις να της χαρίσεις ένα πιο προσωπικό δώρο, τότε ένα κομψό μαύρο κορμάκι είναι μία εξαιρετική πρόταση που θα την ενθουσιάσει. Σε κάθε περίπτωση, να είσαι σίγουρη πως ένα ζευγάρι ανατομικά μποτάκια, είναι η κατάλληλη επιλογή για να τη συντροφεύεις σε κάθε της βήμα!

Τι ξεχωρίσαμε στο The Mall Athens: Μποτάκι Parex (Επίπεδο 0), Γυαλιά Ηλίου Zeus + Dione Emily in Paris Optical Papadiamantopoulos (Επίπεδο 1), Κορμάκι Marks & Spencer (Επίπεδο 2)

Ξεχωριστά δώρα για την αδερφή σου με την οποία θέλεις να είστε πάντα αχώριστες

Κακά τα ψέματα. Μπορεί να έχεις ζήσει κινηματογραφικά love stories στο παρελθόν, μπορεί να έχεις βρει τον ιδανικό σύντροφο στο πρόσωπο του αγαπημένου σου όμως, στην πραγματικότητα η αδερφή σου είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής σου, το άλλο σου μισό, το πρόσωπο με το οποίο θέλεις να είσαι αχώριστη. Ακριβώς για αυτό, μπορείς να της χαρίσεις ένα πιο προσωπικό δώρο, το οποίο θα εκφράζει αυτήν την επιθυμία σου. Για παράδειγμα, ένα παιχνιδιάρικο αλλά διακριτικό βραχιόλι με μικροσκοπικές καρδιές, το οποίο θα φοράει πάντα και παντού, ένα κομψό, λευκό ρολόι, το οποίο θα στολίζει τον καρπό της και κάθε φορά που θα κοιτάει την ώρα θα της θυμίζει πως την σκέφτεσαι, είναι δύο προτάσεις που θα την κάνουν να σε αισθάνεται διαρκώς κοντά της, ακόμη και όταν είστε πολύ μακριά η μία από την άλλη.

Τι ξεχωρίσαμε στο The Mall Athens: Βραχιόλι με καρδιές Parfois (Επίπεδο 1), Ρολόι με καρδιά Swatch (Επίπεδο 2)

Φυσικά, στην περίπτωση που η αδερφή σου έχει μετατρέψει τη σωματική άσκηση σε αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της, τότε θα εκτιμήσει και με το παραπάνω ένα ζευγάρι καλά αθλητικά παπούτσια. Με ένα τέτοιο δώρο, όχι μόνο θα την παρακινήσεις να συνεχίσει να φροντίζει τη φυσική της κατάσταση, αλλά θα της δώσεις τη δυνατότητα να είναι σούπερ στυλάτη, ακόμη και τις ώρες που προπονείται. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, ένα κλασικό, στρογγυλό ζευγάρι γυαλιά ηλίου θα της φανεί πολύ χρήσιμο μέσα στο επόμενο διάστημα. Έτσι και αλλιώς, όλες γνωρίζουμε πως ένα ζευγάρι γυαλιών, δεν είναι ποτέ αρκετό!

Τι ξεχωρίσαμε στο The Mall Athens: Αθλητικά παπούτσια Nike Sneaker Cage (Επίπεδο 3), Γυαλιά Ηλίου Ray Ban Round Washed Evolve Sunwear (Επίπεδο 2)

Μικρά δωράκια για να αισθάνεσαι ακόμη πιο όμορφη και γεμάτη αυτοπεποίθηση

Αν δεν έχεις προσθέσει τον εαυτό σου στη λίστα με τους παραλήπτες των δώρων για τη γιορτή των ερωτευμένων, μάλλον ήρθε η στιγμή να αλλάξεις γνώμη. Διότι ένα μικρό δωράκι στον εαυτό σου είναι μία ευκαιρία να σου θυμίσει πως είτε είσαι τρελά ερωτευμένη με τον σύντροφό σου, είτε απολαμβάνεις τα προνόμια της single ζωής, το να αγαπάς τον εαυτό σου, είναι η αρχή μίας σχέσης που μπορεί να κρατήσει μία ζωή, όπως πολύ σοφά είχε πει κάποτε ο Όσκαρ Ουάιλντ. Συνεπώς, μη διστάσεις να σου χαρίσεις ένα δώρο που θα σε κάνει να νιώθεις όμορφη και γεμάτη αυτοπεποίθηση κάθε μέρα, όπως ένα σετ με προϊόντα μακιγιάζ, ένα ζευγάρι κομψές, μαύρες γόβες που θα οδηγήσουν τα βήματά σου στην κορυφή ή ένα μοντέρνο ζευγάρι γυαλιά ηλίου που θα προστατεύει τα μάτια σου από την έντονη ηλιακή ακτινοβολία τους επόμενους μήνες.

Τι ξεχωρίσαμε στο The Mall Athens: Γόβες Migato (Επίπεδο 1), Γυαλιά Ηλίου RSF Occhio Papavassiliou (Επίπεδο 0), Sweet Affaires: Must Have Look Kit, Kiko Milano (Επίπεδο 2)

Επιπλέον, μην ξεχνάς πως για να αισθάνεσαι περισσότερη αυτοπεποίθηση, χρειάζεται πρώτα να νιώθεις άνετα με τα ρούχα που «αγκαλιάζουν» το σώμα σου. Τι θα έλεγες, λοιπόν, να δοκίμαζες να επενδύσεις σε μία ευκολοφόρετη ολόσωμη φόρμα, η οποία θα κολακεύει τη σιλουέτα σου, θα αναδεικνύει τα δυνατά σου σημεία, ενώ όπου και αν βρίσκεσαι (στον δρόμο, το γραφείο ή το αγαπημένο σου στέκι), θα σε κάνει να νιώθεις… σαν στο σπίτι σου;

Τι ξεχωρίσαμε στο The Mall Athens: Ολόσωμη φόρμα Superdry (Επίπεδο 1)

Όλες οι παραπάνω είναι μόνο μερικές από τις ευφάνταστες προτάσεις δώρων που μπορείς να ανακαλύψεις στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου The Mall Athens, για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Να είσαι σίγουρη πως ό,τι και αν επιλέξεις να χαρίσεις στον σύντροφο, τη μητέρα, την κολλητή ή την αδερφή σου, το δώρο σου θα έχει κερδίσει απευθείας μία θέση στην καρδιά τους!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site του The Mall Athens, τη σελίδα του στο Facebook ή τον λογαριασμό του στο Instagram!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης