Η πιο ακριβή σουίτα στον κόσμο, βρίσκεται στο κάστρο της Σταχτοπούτας!

Γωγώ Φούντα

Κερδίστε στο διαγωνισμό και αισθανθείτε σαν πριγκίπισσα!

Μπορεί να είστε μεγιστάνας, μπορεί να έχετε λεφτά με το τσουβάλι, μπορεί να είστε Άραβας κροίσος και να διαθέτετε ακόμα και μαγικό χαλί, αλλά όσα κι αν είναι τα πλούτη σας και όσα κι αν είστε διατεθειμένοι να προσφέρετε, προκειμένου να περάσετε ένα βράδυ στη συγκεκριμένη σουίτα, να ξέρετε ότι οι προσπάθειές σας δεν πρόκειται να πιάσουν τόπο!

Βλέπετε, η εν λόγω υπέροχη, πολυτελής και παραμυθένια σουίτα, δεν ανήκει σε κάποιο πανάκριβο ξενοδοχείο αλλά στην Disneyland στη Florida και είναι μέρος του κάστρου της αγαπημένης μας σε όλους, Σταχτοπούτας!

Το δωμάτιο αυτό λοιπόν, αρχικά προοριζόταν για κατοικία της οικογένειας Disney αλλά έπειτα από τον ξαφνικό θάνατο του Walt το 1966, έμεινε ημιτελές για πάνω από 30 χρόνια! Μέχρι που το 2005 λοιπόν, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να το τελειοποιήσουν και να το διαθέσουν στο κοινό. Το περίεργο της υπόθεσης βέβαια, είναι ότι στη βασιλική αυτή σουίτα έξι ατόμων, δεν μπορεί να διανυκτερεύσει αυτός που θα δώσει τα περισσότερα χρήματα, αλλά αυτός που θα είναι πιο τυχερός από τους υπόλοιπους, μιας και οι τυχεροί ένοικοι, αναδεικνύονται έπειτα από διαγωνισμό!

Είδατε λοιπόν που ακόμα και σήμερα υπάρχουν πράγματα που δεν αγοράζονται με χρήματα; Ακόμα και η υπέρτατη παραμυθένια εμπειρία και πολυτέλεια!

Διαβάστε επίσης:

Τι γεύση θα είχατε αν ήσασταν ζαχαρωτό; Τώρα μπορείτε να μάθετε και να σας... φάτε!

Η Barbie όπως δεν θα τη φανταζόσασταν ποτέ: Δείτε τη διάσημη κούκλα χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Μπορεί το μεγαλύτερο πλοίο στον κόσμο να συναρμολογηθεί σε 76 δευτερόλεπτα; (βίντεο)

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης