Διαβάστε στη NEWSBOMB του Σαββατοκύριακου

Διαβάστε στη NEWSBOMB του Σαββατοκύριακου

Μην χάσετε στη NEWSBOMB του Σαββατοκύριακου

Ο Λάμπης... ΛΑΜΠΕΙ μετά τον ΕΦΙΑΛΤΗ: Ο Λάμπης Λιβιεράτος ξαναβρίσκει το χαμόγελο και την ελπίδα του για ζωή. Τι τον έκανε να σταθεί και πάλι στα πόδια του και ποιο το νέο του εγχείρημα μαζί με τον κολλητό του Τζόνι Θεοδωρίδη.

Ο τσάτσος της Μέρκελ ανοίγει τουριστική σχολή: Ο Χανς Γιόακιμ Φούχτελ ιδρύει σχολής τουριστικής εκπαίδευσης στην Κρήτη. Ποιος είναι ο φορέας που χρηματοδοτήθηκε και ποια η διασύνδεσή του με τα γερμανικά συμφέροντα.

Ο ανθέλληνας εθνικιστής Χαλάτσογλου προκαλεί:
Ο δεδηλωμένος ανθέλληνας Γιουσούφ Χαλάτσογλου έσταξε δηλητήριο και πάλι για το θέμα της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε Τζαμί.

Βασίλης Καπερνάρος «Δεν θα με φιμώσουν»
Η απάντηση – καταπέλτης του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε όσους τον κατηγορούν για φοροδιαφυγή 5,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Γιώργος Λιάγκας: Ο Χρηματιστής φάντασμα ΠΟΥ ΤΟΥ «έφαγε» 120.000 ευρώ
Ένα βήμα πριν από τη σύλληψη του χρηματιστή-φάντασμα που εξαπάτησε τον Γιώργο Λιάγκα, βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ και του «έφαγε» 120.000 ευρώ.

Πόπη Τσαπανίδου: Οι άγνωστες στιγμές της γνωστής ζωής της. Ο αγώνας της Πόπης Τσαπανίδου με τις δυσκολίες και τα εμπόδια που ήρθαν στη ζωή της και τα έβγαλε νοκ αουτ.

VIP – ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ: Μπουλντόζες για 3.000 ακίνητα σε Μύκονο, Σαντορίνη, Ρόδο. Παρά την οικονομική ανέχεια της κρίσης, από το 2011 μέχρι σήμερα χτίστηκαν 3.000 αυθαίρετα σε σημεία φιλέτα του Αιγαίου και όχι μόνο.

Ποιοι γλιτώνουν από τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας. «Κάντε τους οφειλέτες του δημοσίου να πληρώσουν» είναι το μήνυμα της Τρόικας στο Υπουργείο Ανάπτυξης για πλειστηριασμούς στην πρώτη κατοικία.

ΣΟΚ: Εξέδιδε την 22χρονη γυναίκα του.
Μόλις την παντρεύτηκε την έβγαλε στο «κλαρί»... Οι εφιαλτικές στιγμές 22χρονης στα χέρια του συζύγου – προαγωγού της.

Τα sexy μυστικά για Σκορπιούς. Πώς παίρνουν φωτιά ο άνδρας και η γυναίκα σκορπιός και ποια είναι τα σέξι μυστικά του που πρέπει να γνωρίζετε.

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις, έχουν τη σφραγίδα NEWSBOMB.
Μόνο με 0,97 ευρώ, καθημερινά στα περίπτερα.

DPG Network