Δελεαστική η λευκή σάρκα

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Τζακ Στρο, ότι τα νεαρά λευκά κορίτσια αποτελούν την «εύκολη λεία» για τους άνδρες πακιστανικής καταγωγής στη Μ. Βρετανία.

Σύμφωνα με τον πρώην Υπουργό Εξωτερικών της χώρας, οι νεαροί άνδρες πακιστανικής καταγωγής ζουν σε μία δυτική κοινωνία και ενεργούν όπως όλοι οι νεαροί. Άρα λοιπόν ξεχειλίζουν από τεστοστερόνη και ψάχνουν διέξοδο γι' αυτό, πράγμα ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς οι πακιστανικής καταγωγής κοπέλες –τις οποίες συνήθως πρέπει να παντρευτούν- είναι απρόσιτες.

Η επόμενη εύκολη λύση λοιπόν, σύμφωνα πάντα με τον Τζακ, είναι οι νεαρές λευκές, οι οποίες αποτελούν την «εύκολη λεία». Όπως είναι λογικό, ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες για στοχοποίηση και δημιουργία στερεοτύπων για την πακιστανική κοινότητα στη Μ. Βρετανία. Η αφορμή για όλες αυτές τις δηλώσεις στάθηκε η καταδίκη σε ισόβια δύο πακιστανικής καταγωγής ανδρών, οι οποίοι δίνοντας αλκοόλ και ναρκωτικά σε νεαρές κοπέλες ηλικίας 12 με 18 ετών τις εκμεταλλεύτηκαν σεξουαλικά.

Μολονότι ο Στρο αναγνώρισε πως δεν είναι μόνο οι πακιστανικής καταγωγής άνδρες που διαπράττουν σεξουαλικά εγκλήματα, δεδομένου ότι οι φυλακές είναι κατά κύριο λόγο γεμάτες με λευκούς, αρκετές ήταν οι αντιδράσεις από τον πολιτικό και το μουσουλμανικό κόσμο της χώρας.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης