Είπε ότι έπεσε θύμα βιασμού επειδή καθυστέρησε και ήταν με τον εραστή της

Έλεος βρε κορίτσια, οκ ένα λευκό ψέμα, αλλά αυτό παρά πάει!

Η άπιστη Jessica Gore δεν φθάνει που είχε έξι χρόνια εραστή είπε να τον κρατήσει και μετά τον γάμο της με τον σύντροφό της Darren. Δεν είχαν προλάβει να κλείσουν 4 εβδομάδες έγγαμου βίου ως που ένα βράδυ η 32χρονη γυναίκα με δάκρυα στα μάτια, επειδή καθυστέρησε να πάει σπίτι 10 λεπτά, είπε στον άνδρα της ότι έπεσε θύμα βιασμού.

Το...πραγματικό θύμα της ιστορίας, ο σύζυγός της, την πίστεψε και την προέτρεψε να καλέσει την αστυνομία. Εκείνη μέσα στον πανικό της το έκανε όμως τα πράγματα δεν τελείωσαν τόσο απλά μιας και η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια και εκεί έγιναν τα αποκαλυπτήρια. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι δεν υπήρχε βιαστής αλλά εραστής.

Η Gore εδώ και έξι χρόνια είχε εραστή και εκείνο το βράδυ ήταν μαζί του. Όπως υποστήριξε ο δικηγόρος της, εκείνος την εκβίασε να κάνει έρωτά μαζί του γιατί διαφορετικά θα τα έλεγε όλα στον σύζυγό της.

Το δικαστήριο της έδωσε ποινής φυλάκισης με αναστολή μιας και ο ισχυρισμός του βιασμού αποδείχθηκε αναλυθείς αλλά μετά από εκτεταμένες έρευνες των αρχών σε μια περίοδο δεν υπήρχε λόγος να ανησυχήσουν οι πολίτες.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης