Business Executive σε ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας

Θέλεις ένα αναγνωρισμένο πτυχίο και μια σημαντική επαγγελματική καταξίωση στο χώρο της Διοίκησης Επιχειρήσεων;

Απόκτησε Bachelor από το Mediterranean College, ισοδύναμο επαγγελματικά με εκείνο των δημοσίων ΑΕΙ/ΤΕΙ, επιλέγοντας ένα από τα προγράμματα της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων.
BA(Hons) Business Studies-BA(Hons) Business Marketing
BA (Hons) Business Finance

Γιατί:
• Ειδικά στις επιστήμες της Διοίκησης και του Finance, το University of Derby κατέχει την 1η θέση στην Ελλάδα μεταξύ των Βρετανικών Πανεπιστημίων που εκπροσωπούνται στη χώρα μας
• Όλα τα προγράμματα είναι πρόσφατα ανανεωμένα (2014)
• Τα προγράμματα BΑ (Hons) Business Studies & BA (Hons) Business (Marketing) εστιάζουν σε μαθήματα για τα Ψηφιακά και Κοινωνικά Μέσα (Digital & Social Media), την εγχώρια και διεθνή Επιχειρηματικότητα, το ρόλο της Ηθικής των Επιχειρήσεων, καθώς και την επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη των φοιτητών
• Το πρόγραμμα BA (Hons) Business (Finance) περιλαμβάνει μαθήματα, όπως ανάλυση ισολογισμού, αρχές λογιστικής, χρηματοοικονομική ανάλυση, επενδύσεις και χρηματοοικονομικές αγορές, σύνταξη χρηματοοικονομικής μελέτης.
• Τα μαθήματα βασίζονται όχι μόνο στη διδασκαλία αλλά και σε πραγματική έρευνα αγοράς, ανάλυση και ερμηνεία δεδομένων, εφαρμογή και ανάπτυξη ιδεών, εργαστήρια, και case studies.
• Tο πρώτο έτος διδασκαλίας στο Mediterranean College είναι στα Ελληνικά, ενώ παράλληλα διδάσκεται εντατικά η Αγγλική Γλώσσα, με έμφαση σε ειδικές ορολογίες.
• Δραστικό πλάνο απασχολησιμότητας επικεντρωμένο στο σήμερα αλλά και στις δικές σου επαγγελματικές ανάγκες.

Επικοινώνησε σήμερα για περισσότερες πληροφορίες:
Mediterranean College
Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779
www.medcollege.edu.gr
info@medcollege.edu.gr

Ενημερώσου ΣΗΜΕΡΑ για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες του Mediterranean College και εξασφάλισε 20% έκπτωση και δώρο έναν υπολογιστή αφής (tablet)
για early registrations (η προσφορά ισχύει μέχρι τις 31 Ιουλίου 2015).

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης