Life Coaching στη δουλειά

Αν θες να βελτιώσεις τη ζωή σου, είναι πολύ βασικό να νιώθεις καλά στη δουλειά.

H UDG (Uniqueness Development Group) είναι μια εταιρεία που απευθύνεται σε νέους, στελέχη εταιρειών, επιχειρηματίες και επιχειρήσεις που επιθυμούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Μέσω του Uniqueness Concept, επικεντρώνεται στον εαυτό, πιθανόν το μοναδικό πράγμα που μπορεί κάποιος να ελέγξει πραγματικά.

Μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει ομαδικά σεμινάρια (Great Life Workshop) με επιτυχία και ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή, πράγμα που οδήγησε στο επόμενο βήμα, το Be Positive- Be Confident workshop, το οποίο θα παρουσιαστεί στις 23 Ιουλίου στο Capsis Cultural Center.

Πρόκειται για ένα διαδραστικό, βιωματικό workshop με στόχο την τόνωση της αυτοπεποίθησης των συμμετεχόντων, μέσα από θετικές παραστάσεις, συναισθήματα και εμπειρίες. Χρησιμοποιώντας ασκήσεις και παιχνίδια επιτυγχάνεται η ανάπτυξη της θετικότητας η οποία υποστηρίζει την αντίληψη ότι μπορούμε να καταφέρουμε ό,τι θελήσουμε αρκεί να το πιστέψουμε και να εργαστούμε προς αυτό τον σκοπό.

Εισηγήτρια είναι η Τζιλ Δούκα MBA, CPC μέλος της International Coaching Federation, του Hellenic Coaching Association και πρέσβειρα της International Coach Academy. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και το εργαστήρι μπορεί να επιδοτηθεί από το ΛΑΕΚ 0,45.

Πληροφορίες: 2118005342

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης