Κίνητρο και δουλειά. Κι όμως ταιριάζουν

Ενδεχομένως αυτές οι δύο λέξεις να μην σας «κολλάνε» με τίποτα μαζί. Στον τοίχο της δουλειάς σας όμως, κολλάνε κυριολεκτικά.

Το γραφείο σας είναι το μέρος όπου περνάτε τουλάχιστον 8 ώρες τη μέρα, κοιτώντας ένα τοίχο που ενδεχομένως να μην σας πολυαρέσει έτσι που είναι γυμνός και κατάλευκος. Αντί λοιπόν να τον αφήσετε έτσι και να σας τη σπάει κάθε μέρα, γιατί να μην τον αξιοποιήσετε προς το δικό σας εργασιακό συμφέρον; Διακοσμήστε τον με κάτι, οτιδήποτε και προσθέστε ατάκες που σας εμπνέουν και σας δίνουν κίνητρο και δύναμη.

Έτσι λοιπόν, κάθε φορά που αισθάνεστε ράκος και θέλετε να παραιτηθείτε, αντί να ξεσπάτε στη γλυκιά συγκάτοικο με την οποία γειτονεύει το γραφείο σας, σηκώστε το κεφάλι και διαβάστε: Χωρίς δράση, δεν υπάρχει αλλαγή. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι πασίγνωστο, κάτι που είπε ο Γκάντι ή ο Ιησούς. Μπορεί να είναι μια ατάκα της μαμάς, κάτι που ακούσατε στο δρόμο και σας ενέπνευσε ή οτιδήποτε σας δημιουργεί ευχάριστα αισθήματα και μόνο. Ταυτόχρονα, μπορείτε να κολλήσετε φωτογραφίες του ταξιδιωτικού προορισμού για τον οποίο μαζεύετε λεφτά ώστε να θυμάστε για ποιο λόγο πάτε κάθε μέρα στη δουλειά.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης