Εσύ κάνεις τη σωστή επιλογή νερού στην καθημερινότητα σου; 

Εσύ κάνεις τη σωστή επιλογή νερού στην καθημερινότητα σου; 

Κάνε ένα καθημερινό δώρο στον εαυτό σου με τη σωστή επιλογή νερού.

Κάνε ένα καθημερινό δώρο στον εαυτό σου με τη σωστή επιλογή νερού και να είσαι σίγουρη ότι εκείνος, θα στο ανταποδώσει με το παραπάνω. Διότι κάτι τόσο απλό, μπορεί να έχει μία ιδιαίτερα σημαντική επίδραση στην υγεία σου!

Καταλαβαίνω ότι μπορεί να σε παρασύρει το επιβαρυμένο πρόγραμμα της καθημερινότητας και κάποιες φορές, να αμελείς το πιο σημαντικό εφόδιο για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού σου, δηλαδή το νερό. Από προσωπική εμπειρία θα σου πω, λοιπόν, ότι κατάφερα να πίνω την απαραίτητη ποσότητα νερού που έχει ανάγκη το σώμα μου -δηλαδή περίπου δύο λίτρα νερό την ημέρα- και θέλω να σε παροτρύνω να κάνεις το ίδιο! Βλέπεις, στο παρελθόν στην κυριολεξία ξεχνούσα να πίνω νερό, λόγω του άγχους που μου προκαλούσε η πολύωρη εργασία, αφού οι φωτογραφίσεις, τα γυρίσματα και τα ταξίδια κάποιες φορές είναι ιδιαίτερα απαιτητικά και διαρκούν πολλές ώρες. Στο τέλος της ημέρας συνεπώς, συνειδητοποιούσα πόσο κακό έκανα στον οργανισμό μου, με το να μην τον ενυδατώνω.

Αποφάσισα, λοιπόν, να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου και πλέον δεν υπάρχει μέρα που να ξεχάσω να πιω το νερό μου. Πώς τα καταφέρνω; Κάθε πρωί, μαζί με τα απαραίτητα για την εργασία μου, βάζω στην τσάντα μου και ένα μπουκαλάκι με νερό, ώστε να μου θυμίζει ότι πρέπει να δροσίζω τον οργανισμό μου. Σε αυτό το σημείο, βέβαια, θα σου εκμυστηρευτώ ότι όπως επιλέγω τα σωστά προϊόντα για το μακιγιάζ, τα μαλλιά, την επιδερμίδα και τη διατροφή μου, έτσι επιλέγω και το σωστό, το ιδανικό νερό. Το ποιο είναι αυτό το νερό, θα το ανακαλύψεις αμέσως!

Απότα Καρπάθια Όρη κατευθείαν στο ποτήριμου

Μέσα από την επαφή που έχουμε στα social media, γνωρίζεις ότι ποτέ δεν σου προτείνω ένα προϊόν, αν πρώτα δεν το δοκιμάσω. Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση, το νερό για το οποίο θα μιλήσουμε, δεν χρειάζεται το δικό μου «ναι», αφού πρόκειται για το πιο αγνό νερό της φύσης. Συγκεκριμένα, αποκαλείται από τους ειδικούς ως «ένα θαύμα της παρθένας φύσης» -και θα καταλάβεις αμέσως τι εννοώ και γιατί στο προτείνω ανεπιφύλακτα!

Θα σε ταξιδέψω στα Καρπάθια όρη, σε ένα από τα τελευταία άγρια δάση της Ευρώπης. Εκεί βρίσκονται προστατευμένες οι δύο πιο αγνές, φυσικές πηγές του πλανήτη μας. Από αυτές τις πηγές, λοιπόν, αναβλύζει το αγαπημένο μου Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica. Το πρώτο έχει μηδέν νιτρικά και το δεύτερο σχεδόν μηδέν νιτρικά (0,6mgr/l), ενώ και τα δύο έχουν πολύ μικρή περιεκτικότητα σε νάτριο και περιέχουν πολύτιμα μέταλλα, όπως ασβέστιο και μαγνήσιο.

Γιατί αναφέρομαι στα νιτρικά; Διότι η πρόσληψη νιτρικών σε μεγάλες ποσότητες, μπορεί να προκαλέσει μία σειρά από προβλήματα υγείας, ενώ μπορεί να αποδειχθεί ακόμη πιο επικίνδυνη για τις έγκυες, τα βρέφη και τα παιδιά. Το γεγονός, λοιπόν, ότι το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica έχει μηδέν νιτρικά και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό σχεδόν μηδέν νιτρικά (0,6mgr/l), τα καθιστά απολύτως ασφαλή για τις μητέρες, τις έγκυες, τα μωρά αλλά και για όλους εμάς που επιθυμούμε να ακολουθούμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Μην ξεχνάς, άλλωστε, ότι το σώμα σου αποτελείται κυρίως από νερό. Τα οφέλη που σου προσφέρει συνεπώς η κατανάλωση νερού είναι πολλά, ειδικότερα όταν πρόκειται για ένα νερό που μπορείς νιώθεις ταυτόχρονα την αγνότητα και την απόλαυση όπως το AQUA Carpatica!

Ο«σύμμαχός» μου στις πιο αναζωογονητικέςστιγμές της ημέρας μου

Κάπου εδώ επίτρεψέ μου να ενθουσιαστώ λίγο παραπάνω, μιας και οι πιο αγνές φυσικές πηγές του πλανήτη μας, τα Καρπάθια όρη, έχουν προβλέψει και για εμάς, τους λάτρεις του φυσικώς ανθρακούχου νερού. Ίσως να μην σου έχω αποκαλύψει ότι είμαι μεγάλη θαυμάστρια του ανθρακούχου νερού. Μια από τις αγαπημένες ώρες της ημέρας μου είναι όταν τελειώνω την εργασία μου και χαλαρώνω απολαμβάνοντας ένα ποτήρι ανθρακούχο νερό. Όλο αυτό μου προκαλεί ηρεμία και χαλάρωση! Το στοιχείο-«κλειδί» που κάνει τη διαφορά όμως σε αυτή τη sparkling εμπειρία, αλλά και σε ό,τι αφορά στην υγεία μου, είναι το ότι φροντίζω πάντα να επιλέγω να πίνω φυσικώς ανθρακούχο νερό, όπως το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica.

Γιατί; Διότι είναι φυσικά και όχι τεχνητά αεριούχο, γεγονός που οφείλεται στα αρχαία, υπόγεια ηφαίστεια που βρίσκονται στην περιοχή από την οποία αναβλύζει και τα οποία το κάνουν να είναι πλούσιο σε διττανθρακικά άλατα. Ως φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό, λοιπόν, συμβάλει στην εξουδετέρωση της γαστρικής οξύτητας και προσωπικά, αυτό το στοιχείο με βοηθάει πολύ, αφού διευκολύνει την πέψη (με την οποία αντιμετωπίζω πρόβλημα τα τελευταία χρόνια), τον μεταβολισμό και μεταφέρει φυσικούς ηλεκτρολύτες στο σώμα, που είναι απαραίτητοι για την παραγωγή ενέργειας. Μάλιστα, το νερό AQUA Carpatica έχει κερδίσει επάξια σημαντικές διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο. Συγκεκριμένα, στην παγκόσμια αγορά έχει λάβει περισσότερες από 50 διακρίσεις κυρίως για την ποιότητα και τη γεύση του!

Τέλος, θα σου θυμίσω κάτι που μερικές φορές μας διαφεύγει. Είναι πολύ καλό να γνωρίζουμε από πού προέρχεται οτιδήποτε καταναλώνουμε. Όπως θέλουμε, λοιπόν, να ξέρουμε από πού προέρχονται όλα τα λαχανικά με τα οποία τρεφόμαστε, έτσι λοιπόν πρέπει να γνωρίζουμε από πού αναβλύζει και το νερό που πίνουμε!

Σε ό,τι αφορά στο νερό AQUA Carpatica, λοιπόν, η ιδιαίτερη πατρίδα του είναι τα Καρπάθια όρη της Ρουμανίας. Πρόκειται για μια περιοχή πραγματικά παρθένα, ανέγγιχτη από τον πολιτισμό, τη γεωργία, τη βιομηχανία και γενικώς οποιαδήποτε ανθρώπινη δραστηριότητα. Όλα αυτά συμβάλλουν ώστε το AQUA Carpatica Φυσικό Μεταλλικό Νερό και το AQUA Carpatica Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό να είναι δύο από τα αγνότερα νερά της φύσης. Επίσης, δεν θέλω να παραλείψω κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα: Το γεγονός ότι κυκλοφορούν και σε γυάλινες συσκευασίες. Στην ΥΓΕΙΑ μας λοιπόν!

Δείτε το video εδώ: