Καλοκαίρι και... vivo! Με πρωταγωνιστή το vivo Y33S στην απίστευτη τιμή των 199,90€

Καλοκαίρι και... vivo! Με πρωταγωνιστή το vivo Y33S στην απίστευτη τιμή των 199,90€

Τρέξε να τσεκάρεις τις vivo summer sales και να σου χαρίσεις το Υ33S στα 199,90 ευρώ, μία «έξυπνη» αγορά που οφείλεις στον εαυτό σου!

Έχω γενέθλια στο τέλος του φθινοπώρου και γιορτή τον χειμώνα. Πώς μεταφράζεται αυτό πρακτικά; Eίμαι winter girl και το καλοκαίρι το περνάω, συνήθως, αγοράζοντας δώρα σε άλλους και πηγαίνοντας σε events που τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι άνθρωποι από τον περίγυρό μου, αλλά όχι εγώ. Αυτό το καλοκαίρι όμως, οι ρόλοι θα αντιστραφούν γιατί αποφάσισα να μου κάνω το πιο όμορφο και πρακτικό δώρο του κόσμου, ένα νέο smartphone που θα απαθανατίσει τις διακοπές μου, αλλά θα μου κρατήσει και συντροφιά και τον επερχόμενο χειμώνα… στη δική μου γιορτή!

Ψάχνοντας ανάμεσα σε νέα μοντέλα και «έξυπνες» προσφορές, λοιπόν, έπεσα πάνω σε ένα «δώρο» που δεν περίμενα ότι θα μπορούσα να βρω! Πιο αναλυτικά, η vivo κάνει ένα μεγάλο δώρο στις φετινές καλοκαιρινές εκπτώσεις προς εμάς, τους καταναλωτές: Προσφέρει το vivo Υ33S στα 199,90 ευρώ, τιμή η οποία τοποθετεί το συγκεκριμένο smartphone, σε μία κατηγορία που με βάση τα tech specs που διαθέτει, δεν έχει αντίπαλο και ανταγωνισμό και πρόκειται για μία μεγάλη ευκαιρία για τους end-users. Και μπορεί η vivo να επενδύει στην αγορά μεριδίου από αυτήν την έκπτωση, χάνοντας πολλά χρήματα στο discount, αλλά το κάνει σκεπτόμενη όλους εμάς που θέλουμε το καλύτερο κινητό στην καλύτερη τιμή και το θέλουμε ΤΩΡΑ, πριν τις διακοπές μας. Πρόκειται για ένα τεράστιο δώρο προς τους τελικούς χρήστες, δεδομένου ότι η συγκεκριμένη συσκευή έχει advanced tech specs.

1657804879665-961843902-image003.jpg

Όταν τα «δυνατά» tech specs συνδυάζονται με την καλύτερη τιμή

Αν αναρωτιέσαι γιατί αυτό το κινητό -και για την ακρίβεια, η συγκεκριμένη προσφορά- κέρδισε την προσοχή μου, να αναφέρω επίσης ότι το vivo Υ33S διαθέτει τεχνολογικά χαρακτηριστικά που δεν έχουν ανταγωνισμό στην Ελλάδα και υπόσχεται να απογειώσει τη φωτογραφική μας εμπειρία -και στην περίπτωσή μου, να με βοηθήσει να βγάλω τα πιο ατμοσφαιρικά summer portraits, φέτος! Εγώ και οι φίλοι μου στην παραλία, ο καλός μου στο μπαλκόνι του δωματίου, selfie mood με φόντο το πιο ρομαντικό ηλιοβασίλεμα, θα είναι μόνο μερικά από τα snapshots που θα τραβήξω με το νέο μου smartphone.

To μόνο που πρέπει να κάνω, αφού έχω ήδη οργανώσει τις διακοπές μου και έχω κλείσει δωμάτιο και ακτοπλοϊκά, είναι να προλάβω την καλοκαιρινή προσφορά της vivo και να αποκτήσω επιτέλους ένα κινητό κορυφαίας τεχνολογίας, καμερών και σχεδιασμού, το vivo Υ33S. Και με τη δυνατότητα κινηματογραφικής λήψης μέσα από την κορυφαία τεχνολογία του, θα κρατήσω λεπτό προς λεπτό τα highlights των διακοπών μου, όχι μόνο μέσα στη δική μου μνήμη, αλλά και στη μνήμη του κινητού μου.

1657804893221-609781221-image005.jpg

Η αλήθεια είναι πως έχω συνηθίσει να κάνω shopping την περίοδο των καλοκαιρινών εκπτώσεων. Φτιάχνοντας την shopping list μου κάθε τέτοια εποχή, λοιπόν, βάζω μέσα statement αξεσουάρ, διαχρονικά κομψά φορέματα, πέδιλα που βρίσκω σε φανταστικές τιμές και θα φοράω και τα επόμενα καλοκαίρια. Κάποια από αυτά κοστίζουν λιγότερο από 200 ευρώ, αλλά κανένα μέχρι στιγμής δεν ήταν smartphone. Μέχρι που ανακάλυψα τις vivo summer sales και το μοντέλο Υ33S που κοστίζει μόνο 199,90 ευρώ! Το σύγχρονο design του και η εκλεπτυσμένη αισθητική του που δίνει έμφαση σε κάθε σχεδιαστική λεπτομέρεια, το καθιστούν το must have item της σεζόν και το βάζουν πρώτο-πρώτο στη λίστα με τα δώρα που αξίζει να κάνω τώρα στον εαυτό μου.

1657804908075-209817693-image007.jpg

Αν ψάχνεις και εσύ, λοιπόν, τρόπους για να σε «καλομάθεις» αυτό το καλοκαίρι, αλλά και για να αναδείξεις τις πιο υπέροχες στιγμές σου με φίλους, αγαπημένους, ακόμα και μόνο με τον εαυτό σου μπροστά στον καθρέπτη, το vivo Υ33S με την απίστευτη τιμή του και την κινηματογραφική κάμερά του, είναι εδώ για σένα. Απόκτησέ το άμεσα και βάλε ένα «τικ» δίπλα στην πρώτη θέση του καταλόγου με τις «έξυπνες» και απαραίτητες αγορές της σεζόν. Το σίγουρο είναι ότι χάρη στη vivo, θα έχεις άμεσα το πιο εξελιγμένο smartphone στην καλύτερη τιμή. Και αυτό είναι αναμφίβολα ένα δώρο που σου αξίζει, όπως αξίζει και σε εμένα… και ας αργούν τα γενέθλιά μου!