Μία ημέρα στο νέο κατάστημα Κωτσόβολος στην Καλλιθέα είναι μία κερδισμένη ημέρα

Μία ημέρα στο νέο κατάστημα Κωτσόβολος στην Καλλιθέα είναι μία κερδισμένη ημέρα

Βρίσκω πολλά πράγματα ενδιαφέροντα: Τις σειρές του Ryan Murphy στο Netflix, τα βιβλία του  Stieg Larsson, την πεζοπορία το φθινόπωρο, τις μικρές brasseries στο κέντρο και φυσικά, τις μετακομίσεις.

Ο περισσότερος κόσμος τις θεωρεί κουραστικές. Και είναι σε μεγάλο βαθμό. Έχουν πολύ πακετάρισμα και ακόμα περισσότερο κουβάλημα. Έχουν ώρες ξεδιαλέγματος και νύχτες «Keep or Toss» βγαλμένες από την πρώτη ταινία του «Sex & The City», όπου οι πρωταγωνίστριες διάλεγαν σε party mood ποια ρούχα πρέπει να κρατήσουν και ποια να δωρίσουν, λίγο πριν η Carrie μετακομίσει με τον Mr. Big. Έχουν όμως και κάτι ανανεωτικό που το λατρεύω. Αλλάζεις σπίτι, προσωπικό χώρο και αυτομάτως, αλλάζεις και διάθεση. Νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ψάχνεις πάλι να βρεις τα νέα σου «πατήματα» σε καινούργια υπνοδωμάτια και ευάερα σαλόνια.

DMR29013.jpg

Τι χρειάζεσαι όμως για να εστιάσεις στα θετικά μιας μετακόμισης; Ένα μέρος όπου μπορείς να βρεις συγκεντρωμένες όλες τις συσκευές που θες για τον νέο σου χώρο. Τεχνολογικά συστήματα ήχου, smart συσκευές, τηλεοράσεις, κουζινομηχανές και φυσικά, ψυγεία, πλυντήρια ρούχων και πιάτων, συσκευές θέρμανσης και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς πως έχει ανάγκη το νέο σου σπίτι για να σε κάνει να νιώσεις οικεία. Αυτός ο χώρος έχει μόλις ανοίξει, λοιπόν, βρίσκεται στην Καλλιθέα, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 262 και πρόκειται για το νέο υπερσύγχρονο κατάστημα Κωτσόβολος που θα αποτελέσει τον απόλυτο προορισμό τεχνολογίας.

image_2.jpg

Γιατί δεν θα έχεις μόνο εσύ «νέο σπίτι», αλλά και η Kωτσόβολος η οποία κατασκεύασε το δικό της σε χρόνο ρεκόρ. Το «new place to be» για κάθε home lover φιλοξενείται σε 2.200 τ.μ. και εκτείνεται σε τρεις ορόφους, είναι προσβάσιμο σε άτομα με αναπηρίες και διαθέτει parking, service point με την υπηρεσία Fix & Go για επισκευή σε 1 ώρα και Quick point για άμεση και ασφαλή παραλαβή παραγγελιών.

DMR29096.jpg

Την πρώτη φορά που βρέθηκα σε αυτό για να αποκτήσω τις ηλεκτρικές μου συσκευές για το νέο διαμέρισμά μου στο Κουκάκι εντυπωσιάστηκα τόσο με τις λεπτομέρειες που είχε το interior design του καταστήματος, που ένιωσα «σαν το σπίτι μου».

image_1.jpg

Πρόκειται για το πρώτο κατάστημα της Κωτσόβολος που αποκτά πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης A’, καθώς χρησιμοποιήθηκαν όλες οι νέες τεχνολογίες υλικών και εξοπλισμού που εγγυώνται μεγάλα επίπεδα εξοικονόμησης ενέργειας, όπως ενεργειακά θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα, περιμετρική επένδυση εξωτερικών τοίχων με θερμομόνωση, θερμομόνωση δώματος, κλιματισμό με εγκατάσταση μονάδων υψηλής θερμικής (CPO) και ψυκτικής (EER) απόδοσης, εγκατάσταση συστημάτων αερισμού-εξαερισμού των χώρων του καταστήματος με ανάκτηση ενέργειας 70% και πηγές φωτισμού τύπου LED με τη λιγότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας.

DMR29098.jpg

Κάθε όροφος είναι και μία νέα, ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία για τον καταναλωτή με πρωταγωνίστριες τις καινοτόμες τεχνολογίες σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες. Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν τα δύο κορυφαία corners, αυτό της ανακύκλωσης παλαιών συσκευών και του gaming «Here to Play», όπου επισκέφθηκα ξανά την επόμενη ημέρα μαζί με την παλιά μου τοστιέρα και τον φίλο μου, που ήθελε να δοκιμάσει όλες τις νέες κονσόλες gaming.

DMR28949.jpg

Στον δεύτερο όροφο του νέου καταστήματος, βρίσκεται και ένα μοναδικό σημείο που με έκανε να κολλήσω λίγο περισσότερο, ένα σημείο όπου η κουζίνα των ονείρων μου έπαιρνε σάρκα και οστά μπροστά στα μάτια μου… ή σχεδόν. Ένα ειδικό section όπου μπορεί να δημιουργήσει ο επισκέπτης την κουζίνα των ονείρων του με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού της εταιρείας!

Και κάπως έτσι βρέθηκα με δύο σπίτια κοντά στην Καλλιθέα, ένα πραγματικό και ένα που νιώθω τόσο οικείο, που θέλω να το επισκέπτομαι συνέχεια. Γιατί η Κωτσόβολος ξέρει να σε κάνει να νιώθεις «σαν το σπίτι σου».

image_4.jpg