Στο 2ο Fashion Week Talks ανακαλύψαμε το fun side of style, παραμένοντας «ατσαλάκωτες»

Στο 2ο Fashion Week Talks ανακαλύψαμε το fun side of style, παραμένοντας «ατσαλάκωτες»

Πώς το σιδέρωμα μας δείχνει το fun side of fashion.

Το ντύσιμό μας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς μας. Και αυτό, διότι τα ρούχα που επιλέγουμε για την ντουλάπα μας, δεν είναι απλώς κομμάτια από ύφασμα, αλλά μία επιλογή που αναπόφευκτα καθορίζει και το ποιες είμαστε. Τι σημαίνει αυτό; Πως δεν έχει σημασία, αν ένα ρούχο είναι πιο οικονομικό ή πιο ακριβό, σημασία έχει όταν το φοράμε να «λέει» όλα αυτά που θέλουμε να εκφράσουμε.

Ακριβώς γι’ αυτό, η περιποίηση των ρούχων μας είναι μία πολύ σημαντική υπόθεση. Σκέψου για παράδειγμα, όλες εκείνες τις εμφανίσεις σου που ήθελες να δείχνεις και να είσαι «ατσαλάκωτη»: Από το Fashion Week που βρέθηκες στη μητρόπολη της μόδας, μέχρι το ταξίδι με τις κολλητές σου, το σίγουρο είναι πως ήθελες πάντα να φροντίζεις για την εμφάνιση σου και για τα ρούχα σου.

Βλέπεις, το σιδέρωμα είναι καθαρά προσωπική υπόθεση, καθώς αντανακλά σε ένα μεγάλο ποσοστό την τελική μας εικόνα. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να επιλέγουμε τους ειδικούς, οι οποίοι μας δείχνουν το πιο fun side of fashion εύκολα και γρήγορα. Και μιας και μιλάμε για ειδικούς στην περιποίηση των ρούχων μας, ήρθε η ώρα να βάλουμε στην κουβέντα μας την Braun, η οποία ήταν μαζί μας στο 2ο Fashion Week Talks στην «Αποθήκη» της Τεχνόπολης, στις 13 Μαρτίου και μας απέδειξε για ακόμη μία φορά, πως είναι ο στυλιστικός μας «σύμμαχος» για μία αψεγάδιαστη εικόνα.

Πώς το σιδέρωμα μας δείχνει το fun side of fashion

Τώρα θα μας ρωτήσεις, ποιο είναι το fun side της μόδας και τι σχέση έχει με τη διαδικασία του σιδερώματος. Εύλογη απορία, ωστόσο, αν σκεφτείς όλες εκείνες τις φορές που είχες τελειώσει το σιδέρωμα της στοίβας ρούχων που είχαν μαζευτεί στο κρεβάτι σου και δεν είχαν σε τίποτα να ζηλέψουν την πρώτη ημέρα που τα αγόρασες, γρήγορα θα μάθεις την απάντηση. Και αυτό, διότι το fun side of fashion πηγαίνει μαζί με το σιδέρωμα των ρούχων σου ή μάλλον αποτελεί τον πιστό «σύμμαχό» σου για την φροντίδα τους.

Αλήθεια, υπάρχει κάτι πιο fun, από το να βλέπεις όλα τα ρούχα σου «ατσαλάκωτα», έτοιμα για τους πιο stylish συνδυασμούς; Μάλλον όχι και ακριβώς αυτό το fun side εξερευνήσαμε και εμείς στην Τεχνόπολη μαζί με την Braun και το πιο ενημερωμένο fashion crowd της πόλης.

Εκεί μάλιστα, η Ναταλία Κατσακιώρη, Fashion Editor του Queen.gr, η Χριστίνα Χρόνη, Beauty Director της DPG Digital Media και η διευθύντρια του μέσου Διονυσία Καλαποθαράκου έκαναν 5 one to one συνεντεύξεις με influencers, σχεδιαστές, fashion and beauty experts και μας έδωσαν την ευκαιρία να ανακαλύψουμε πώς ένας καλλιτέχνης εμπνέεται και ζωγραφίζει πάνω σε ένα ρούχο.

Οι συζητήσεις περί μόδας και τα tips που μας τράβηξαν την προσοχή

Οι experts που ήταν καλεσμένοι στο event, μας ανέλυσαν τις τάσεις που μπορούμε να υιοθετήσουμε τον επόμενο χειμώνα, πώς να βαφόμαστε με τρόπο που εκφράζει στοιχεία του χαρακτήρα μας, τι μπορούμε να κάνουμε αν θέλουμε να διαμορφώσουμε την γκαρνταρόμπα μας με volumed items, πόσο εύκολο είναι να περιποιηθούμε τα ρούχα μας και αν τελικά, έχει χαθεί το fun side της μόδας. Συγκεκριμένα, ο street artist Στέφανος Παπαδήμος στο live act που παρακολουθήσαμε, ζωγράφισε δύο διάφανα raincoats, ένα λευκό και ένα μαύρο, δείχνοντάς μας στην πράξη την πιο διασκεδαστική πλευρά της μόδας.

Από την άλλη, ο καταξιωμένος make up artist, Τάκης Μαυριγιαννάκης μίλησε για το beauty trend της χρονιάς που δεν είναι άλλο από το «perfectly imperfect» και που μας καλεί να βαφτούμε όπως μας αρέσει και μας ταιριάζει χωρίς αναστολές, ενώ η Content Creator και Influencer Έλενα Γαλύφα έδωσε το «παρών» υποστηρίζοντας πως τα αγαπημένα μας it-girls πρέπει να είναι αυτά που ξεχωρίζουν για το προσωπικό τους στυλ. Τέλος, οι «We Are Design» και συγκεκριμένα, ο ένας από τους δύο σχεδιαστές τους Πέτρος Πετροζέλης, μίλησε για όλα αυτά που αντιπροσωπεύουν τη fun side της ελληνικής fashion σκηνής.

Ποιος είναι όμως ο πραγματικός «σύμμαχος», που μας υπόσχεται την ελευθερία της έκφρασής μας με τα volumed κομμάτια που είδαμε στα fashion weeks; Μα φυσικά, η Braun και το πιο «έξυπνο» σύστημα σιδερώματος που προσφέρει.

Τα όμορφα περιποιημένα ρούχα είναι και τα πιο στυλάτα, λέει η Braun και το κάνει πράξη

Η αλήθεια είναι πως τα fashion weeks είναι μία ευτυχής συγκυρία για κάθε γυναίκα που παρακολουθεί τη μόδα. Διότι, εκτός από τα catwalks και τα shows, που μας ενημερώνουν για τις τάσεις που θα επικρατήσουν, έχουμε και το street style, που κάποιες φορές είναι ακόμη πιο χρήσιμο στην day to day ρουτίνα μας, γιατί μας δείχνει τι μπορούμε να φορέσουμε στο εδώ και τώρα.

Ακριβώς γι’ αυτό, οι καλεσμένοι συζήτησαν στο 2ο Fashion Week Talks ζωντανά με το κοινό για τις στιγμές που οι fashion weeks και οι τάσεις παύουν να απευθύνονται σε μία συγκεκριμένη fashion ελίτ, αλλά αγγίζουν με τον τρόπο και τη δυναμική τους όλο τον κόσμο!

Πώς όμως, τα ρούχα μας θα δείχνουν όπως αυτά στα fashion shows; Εδώ είναι που κάνει την εμφάνισή της η κατάλληλη φροντίδα της Braun, η οποία βρέθηκε στο event με το νέο CareStyle 7, το πιο ισχυρό* Σύστημα σιδερώματος και μας απέδειξε πως δεν υπάρχει δύσκολο ρούχο που να μην μπορούμε να σιδερώσουμε και να περιποιηθούμε. Εξάλλου όλοι οι ‘fashion lovers’ όταν επενδύσουμε σε μία αγορά ρούχου υψηλότερης ποιότητας ψάχνουμε τρόπους για την καλή μεταχείριση του και διατήρησή του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

*Εφαρμόζεται μόνο στο μοντέλο IS7286BK με συνεχόμενο ατμό 190gr/min (βάσει της νόρμας EC60311) έναντι των καλύτερων σε πωλήσεις ανταγωνιστών, 2021.

Και για εσένα, που αναρωτιέσαι πώς η Braun το κατάφερε αυτό, συνέχισε να διαβάζεις και πολύ γρήγορα θα έχεις όλες τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Τη στιγμή που η μόδα απαιτεί ρούχα με βολάν, πιέτες, σούρες, και γενικότερα δύσκολα σημεία σιδερώματος, η Braun ενεργοποίησε το διπλό σύστημα ατμού και ήταν αυτό που έκανε τα ρούχα να δείχνουν ατσαλάκωτα στο μισό χρόνο από ό,τι θα τα κάναμε υπό άλλες συνθήκες ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Ωστόσο, κάτι άλλο που παρατηρήσαμε ήταν πως η πλάκα του σίδερου ήταν ανασηκωμένη προς τα πίσω για να σιδερώνει προς κάθε κατεύθυνση, χωρίς να χρειάζεται να σηκώσουμε το σίδερο κάθε φορά που συναντούσε κουμπιά, τσέπες και φερμουάρ. Αυτό που μας απογείωσε όμως εντελώς ήταν η ξεκούραστη θέση που καρπού επάνω στην ανοιχτή λαβή και η άνεση που αισθάνεται κανείς όταν κρατάει το νέο σχεδιαστικά σίδερο της Braun. Με την ίδια άνεση ‘’ξεχάσαμε’’ το ζεστό σίδερο επάνω σε λεπτά και διάφανα υφάσματα όπως αυτά που είδαμε από την Chloe στο Mιλάνο αφού οι ειδικοί της Braun μας διαβεβαίωσαν ότι δεν πρόκειται να τα κάψει λόγω της λειτουργίας iCare. Kαι όντως έτσι έγινε πράγμα που μας εντυπωσίασε.

Από την άλλη, το κουμπί TURBO, που αφορά επαγγελματίες και πράγματι χρησιμοποιήσαν οι experts που βρέθηκαν εκεί, αλλά και το πλήκτρο ECO που βοηθάει να εξοικονομούμε ενέργεια, είναι απαραίτητα για να σιδερώνουμε από σατέν, μεταξωτά μέχρι και τούλι και δερματίνη. Αφού τελειώσαμε το σιδέρωμα των υφασμάτων που είχαμε στη διάθεσή μας, το σίδερο κλείδωσε και έτσι το μεταφέραμε άφοβα, έχοντας τελικά το πιο fun αποτέλεσμα.

Αν ακόμα αναρωτιέσαι για τον τρόπο που μπορείς να φροντίσεις εύκολα τα ρούχα σου αλλά και τα πιο ιδιαίτερα υφάσματα της ντουλάπας σου, τότε δεν έχεις γνωρίσει ακόμα τα συστήματα σιδερώματος της Braun.

Είτε, λοιπόν, δοκιμάσεις το σύστημα σιδερώματος με πίεση 8bar, είτε αυτό με πίεση 6.8bar, είτε με 6bar, ένα είναι το μόνο σίγουρο: Θα μεταφερθείς ξανά στη Fashion Week του Μιλάνου και θα δείχνεις τόσο «ατσαλάκωτη» όσο και τα fashion idols που κυριαρχούσαν στα catwalks. Είσαι έτοιμη να βάλεις στη stylish routine σου, όλα όσα συζητήσαμε στο 2ο Fashion Week Talks στην «Αποθήκη» της Τεχνόπολης;