6 emojis που λατρεύεις, αλλά τα χρησιμοποιείς σε λάθος περίσταση

Ερμιόνη Σαρρή

Ώρα να αναθεωρήσεις μερικά πράγματα στις social media συζητήσεις σου!

Τα emojis είναι πλέον ο πιο εύκολος και αστείος τρόπος να εκφραζόμαστε. Αντί να γράψουμε σε αγαπώ, στέλνουμε μία καρδούλα ενώ αν θέλουμε να πούμε τέλος σε κάποιον του ρίχνουμε ένα απλό κόκκινο Χ.

Υπάρχουν όμως μερικά emojis που χρησιμοποιούμε σε λάθος περιστάσεις και με εσφαλμένο τρόπο.

Τα χεράκια αυτά μερικοί τα συσχετίζουν με την... προσευχή, ενώ ο πραγματικός λόγος ύπαρξής τους είναι για να συχαρούμε κάποιον. Σκέψου το σα να σηκώνεις τα χέρια ψηλά για κάποιον που μετρά ακόμη μία επιτυχία.

Αν σε μία ώρα είναι το πρώτο σου ραντεβού με αυτόν που σου αρέσει και αισθάνεσαι να τρέμεις και να έχεις το γνωστό κόμπο στο λαιμό, μη στείλεις το συγκεκριμένο emoji στην κολλητή σου. Αυτό το προσωπάκι θέλει απλά να δηλώσει πως είσαι πολύ πολύ ευτυχισμένη και όχι αγχωμένη.

Δεν το έχεις καταλάβει, αλλά και με αυτό το εικονιδιάκι στέλνεις φιλάκι στον παραλήπτη σου απλά όχι τόσο αγαπησιάρικο όσο σε αυτό με την καρδούλα.

Σου αρέσουν οι γάτες και αισθάνεσαι κουρασμένη παύλα εξαντλημένη; Μπορείς άνετα από εδώ και πέρα να εκφράζεσαι με το emoji αυτό. Ναι, και εμείς νομίζαμε πως έδειχνε σοκαρισμένη, αλλά... ΝΟΤ.

Ίσως και να είναι το emoji που χρησιμοποιούμε οι περισσότεροι social media χρήστες λάθος. Όχι, αγαπητή μας φίλοι, τα χεράκια αυτά είναι σε φάση προσευχής και όχι χειροκροτήματος.

Η φράση «έμεινα έκπληκτη από όλα όσα μου έγραψες», μπορεί να αντικατασταθεί με αυτό το εικονιδιάκι.

Πες το με ένα φιλί ή ακόμα καλύτερα με ένα #Condom Emoji!

Ποια καρδιά; Μάντεψε ποιο είναι το emoji που έχει προκαλέσει πανικό στα social media

Μήπως είσαι εθισμένη με το Instagram;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης