Instagram photos με κάμερα που έχει… τεχνητή νοημοσύνη!

Το κάνουν οι bloggers που «ακολουθείς» και θα το κάνεις και εσύ, «μελετώντας» τις συμβουλές μας και φυσικά τα trends που επικρατούν αυτή την εποχή στα social media. Είσαι έτοιμη να αποτυπώσεις τη στιγμή μοναδικά;

Είτε «το έχεις» με τις «έξυπνες» συσκευές είτε όχι, το σίγουρο είναι πως σου αρέσει να βγάζεις υπέροχες φωτογραφίες με το κινητό σου και να τις «ανεβάζεις» στα social media και συγκεκριμένα στο… Instagram. Τώρα δε που βρισκόμαστε σχεδόν στην «καρδιά» του Καλοκαιριού, θέλεις να απαθανατίζεις τις πιο όμορφες στιγμές από τις διακοπές σου ή τις mini καλοκαιρινές σου εξορμήσεις, όπως ακριβώς η αγαπημένη σου fashion influencer.

Σου έχουμε, λοιπόν, καλά νέα διότι ήρθε η ώρα να μάθεις πως η απόλυτη instagramική φωτογραφία, εκείνη που θα σου χαρίσει πολλές «καρδούλες», δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο και για την ακρίβεια, λίγα και special tips και την…. τεχνητή νοημοσύνη του Honor 10 (ω, ναι)!

Το κάνουν οι bloggers που «ακολουθείς» και θα το κάνεις και εσύ, «μελετώντας» τις συμβουλές μας και φυσικά τα trends που επικρατούν αυτή την εποχή στα social media. Είσαι έτοιμη να αποτυπώσεις τη στιγμή μοναδικά;

  1. Εκμεταλλεύου το φυσικό φως

Άρχισε από τα βασικά, δηλαδή από τον φωτισμό. Προσπάθησε να εκμεταλλεύεσαι το φυσικό φως όσο πιο πολύ μπορείς, ώστε να δημιουργείς διαφορετικές αποχρώσεις χρωμάτων. Ακόμη και αν βρίσκεσαι σε έναν εσωτερικό χώρο με λίγο φως, προτίμησε να βγάζεις τις φωτογραφίες σου δίπλα σε ένα παράθυρο. Όσο πιο natural είσαι, τόσο το καλύτερο.

Για να το πετύχεις αυτό όπως οι αγαπημένες σου influencers, αξίζει να βρεις και ένα smartphone με μια 3D γυάλινη πίσω όψη από πολλά layers λαμπερών χρωμάτων (ναι, υπάρχει και είναι το Honor 10)! Με αυτόν τον τρόπο, θα έχεις πολύχρωμη λάμψη από κάθε γωνία κάθε φορά που θα ποζάρεις σε φυσικό φως.

  1. Πες «ναι» στην τεχνητή νοημοσύνη

Όπως αναφέραμε, ένα βασικό και απίστευτα «hot» trend όσον αφορά στις φωτογραφίες έχει να κάνει με την τεχνητή νοημοσύνη. Μπορεί να έχεις κλείσει τα πρώτα «-αντα», όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να εκμεταλλευτείς την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Αξίζει σίγουρα να βρεις ένα κινητό τηλέφωνο με κάμερα τεχνητής νοημοσύνης. Θα γίνει ο καλύτερος σου φίλος, αφού θα σου δίνει τη δυνατότητα να τραβάς επαγγελματικές φωτογραφίες με ένα μόνο κλικ.

Extra tip: To Honor 10 το οποίο κυκλοφορεί ήδη στην Ελλάδα είναι η δική μας αγαπημένη επιλογή. Αρκεί να σου πούμε ότι μπορεί να «διαβάσει» πάνω από 500 σενάρια! Με λίγα λόγια, αναγνωρίζει αμέσως αντικείμενα, φυτά, φαγητά, ανθρώπους, μέρη, εντοπίζει αμέσως τις τοποθεσίες τους και κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις για να βγάλεις εσύ την τέλεια φωτογραφία!

  1. Εμπιστεύσου το εφέ bokeh για το πορτραίτο

Το επόμενο tip ακούει στο όνομα… εφέ bokeh! Πρόκειται για έναν όρο που προέρχεται από την ιαπωνική λέξη «boke» και αναφέρεται ουσιαστικά στη θολή εμφάνιση. Με λίγα λόγια, ήρθε η ώρα να θολώσεις λίγο τα πράγματα στο Instagram διότι το θόλωμα είναι φέτος ένα trend… καυτό. Αυτό θα το πετύχεις εστιάζοντας σωστά στα αντικείμενα ή τα πρόσωπά που θέλεις.

Extra tip: Σε περίπτωση που χρειάζεσαι το εφέ bokeh για τις selfies σου, το Honor 10 με μπροστινή κάμερα 24MP αναγνωρίζει τα πρόσωπα, απαθανατίζει τις λεπτομέρειες και δίνει επαγγελματική ποιότητα στις φωτογραφίες σου!

  1. Εστίασε στον απαλό φωτισμό

Αν ρίξεις μια ματιά στα προφίλ των influencers ανά τον κόσμο θα παρατηρήσεις, επίσης, ότι φέτος όλοι και όλες επιλέγουν τον απαλό φωτισμό για τις φωτογραφίες τους, πόσω μάλλον κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού. Προτίμησε τον, λοιπόν, και εσύ για να κάνεις τις φωτογραφίες σου πιο «ζεστές» και να δώσεις μια αίσθηση ονειρική. Αν μάλιστα, έχεις to Honor 10 με κάμερα τεχνητής νοημοσύνης, τότε θα πετυχαίνεις εύκολα το τέλειο αποτέλεσμα, όπου και αν είσαι.

Extra tip: Αν δεν είσαι πολύ ρομαντική, τότε αξίζει να γνωρίζεις πως ο φωτισμός τύπου butterfly αλλά και ο φωτισμός θεάτρου αποτελούν δύο ακόμη «δυνατές» επιλογές στο Instagram για το 2018..

  1. Άσε τις selfies, πιάσε τις groufies

Για το τέλος, σου κρατήσαμε το αγαπημένο μας -και ίσως πιο διασκεδαστικό tip. Μπορεί να λατρεύεις τις selfies αλλά επειδή το Καλοκαίρι -και δη το ελληνικό- θέλει καλή παρέα και διασκέδαση στο έπακρο… σου προτείνουμε να αφήσεις για λίγο τις selfies και να πιάσεις τις groufies. Οι ομαδικές selfies είναι «hot» στο Instagram και με μια «έξυπνη» κάμερα μπροστινής όψης που σου εξασφαλίζει ακριβής αναγνώριση προσώπου και ένα σωστό εφέ bokeh, θα έχεις το τέλειο αποτέλεσμα.

Groufie χωρίς κάμερα τεχνητής νοημοσύνης

Να θυμάσαι, λοιπόν, πως έχεις και εσύ στα χέρια σου τη δυνατότητα -και την ικανότητα- να βγάλεις εύκολα τις τέλειες φωτογραφίες που θα «απογειώσουν» το προφίλ σου στο Instagram. Ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά tips, ένας «δυνατός» επεξεργαστής, η καλή παρέα και φυσικά μια διπλή κάμερα τεχνητής νοημοσύνης, μπορούν να σου εγγυηθούν ένα άψογο αποτέλεσμα. Εμείς, πάντως, ξέρουμε πως με το Honor 10 θα αποτυπώσουμε τη στιγμή όμορφα και μοναδικά, με ένα μόνο «άγγιγμα».

Groufie χωρίς κάμερα τεχνητής νοημοσύνης

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης