Η νέα αλλαγή στο messenger θα σώσει πολλές σχέσεις... και όχι μόνο

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Και σχέσεις ίσως

Πόσες φορές έχεις στείλει μηνύματα που μετάνιωσες το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο όμως ήταν αργά για να τα πάρεις πίσω; Πόσες φορές δεν είχες πιει κάτι παραπάνω και έστειλες μήνυμα στον πρώην σύντροφό σου, με αποτέλεσμα το επόμενο πρωί να θες να ανοίξει η γη να σε καταπιεί;

Το messenger λοιπόν ήρθε για να σε σώσει. Όχι μόνο εσένα, αλλά κι εμάς και ίσως κάθε είδους ανθρώπινη σχέση που κυκλοφορεί στον πραγματικό κόσμο. Η νέα αλλαγή που έρχεται στα μηνύματα του messenger, σου επιτρέπει να διαγράφεις εντός δέκα λεπτών από την αποστολή του το «λάθος» μήνυμα που έφυγε πάνω στα νεύρα σου, στην στεναχώρια σου ή αυτό που είχε έστω κάποια ορθογραφικά.

Πώς θα γίνει αυτό; Πατώντας παρατεταμένα το μήνυμα έχεις δύο επιλογές στη διαγραφή. Είτε να το διαγράψεις για όλους (που είναι και το επιθυμητό), είτε να το διαγράψεις μόνο από τα δικά σου.

Πηγές λοιπόν αναφέρουν πως αυτή η άγια μέρα που θα «σώσει» τον κόσμο θα γίνει διαθέσιμη στις πιο πρόσφατες εκδόσεις του messenger για iOS και Android. Ετοιμάσου λοιπόν να κάνεις update.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης