Το Instagram έκανε μια αλλαγή και οι χρήστες δεν ενθουσιάστηκαν (vid)

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Σύγχυση και εκνευρισμό δημιούργησε το νέο update του Instagram.

Το Instagram τελευταία χρόνια έχει γίνει μία από τις top αγαπημένες μας εφαρμογές. Φωτογραφίες, μηνύματα, βιντεοκλήσεις, συνδυάζει πολλά πράγματα μαζί, κάτι που αυτομάτως την κάνει πιο εύχρηστη. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν πως οποιαδήποτε αλλαγή συμβαίνει σε αυτή οι χρήστες δεν την παίρνουν πάντα με καλό μάτι.

Και αυτό συνέβη και αυτή τη φορά μετά το νέο update που όσο να πεις μια σύγχυση και ίσως έναν εκνευρισμό τα δημιούργησε.

Υπάρχει λοιπόν ένας νέος τρόπος τοποθέτησης πολλών φωτογραφιών σε μία ανάρτηση, την οποία ορισμένοι άνθρωποι καλούν καρουζέλ ή slideshow. Ορισμένες αναφορές λένε ότι η παλιά μέθοδος θα επιστρέψει κάποια στιγμή, αλλά προς το παρόν, έχουμε οδηγίες για το τι πρέπει να κάνουμε.

Η τραγουδίστρια των Fifth Harmony, Lauren Jauregui είναι μεταξύ των ανθρώπων που αναρωτιούνται τι συνέβη αυτή την εβδομάδα. Έγραψε στο Twitter: «Παιδιά έβγαλαν την επιλογή να δημοσιεύουμε πολλές φωτογραφίες κάθε φορά; Ή μήπως εγώ δυσκολεύομαι;».

Το Instagram είχε μια επιλογή που εμφανιζόταν κατά τη δημιουργία μιας νέας ανάρτησης και επέτρεπε στους χρήστες να επιλέξουν πολλές φωτογραφίες. Ευτυχώς, υπάρχει ακόμα ένας τρόπος να τοποθετήσεις πολλές φωτογραφίες στις αναρτήσεις σου!

Όταν δημιουργείς την ανάρτησή και εμφανίζονται οι εικόνες από τη συλλογή φωτογραφιών του τηλεφώνου σου, πρέπει να πατήσετε παρατεταμένα την πρώτη φωτογραφία ή βίντεο που θέλετε να συμπεριλάβεις στο καρουζέλ. Μετά από ένα δευτερόλεπτο ή δύο, θα εμφανιστεί ο αριθμός 1 και τότε θα σου δοθεί η επιλογή να προσθέσεις περισσότερες φωτογραφίες στο καρουζέλ.

Δες το βίντεο παρακάτω και θα καταλάβεις. Ίσως και μία δοκιμή απευθείας στο κινητό σου να σε βοηθήσει περισσότερο.



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης