Έξι hacks για να βγάζεις κάθε φορά τις τέλειες selfies!

Μπορεί τα stories και γενικά τα βίντεο, να «κερδίζουν» συνεχώς έδαφος στα social media όμως, η αλήθεια είναι πως αν θέλεις να ενισχύσεις τα προφίλ σου σε Facebook και Instagram και να δεις τις «καρδούλες» και τα «like» να πέφτουν βροχή, τότε χρειάζεται να ανεβάζεις «δυνατές» selfies.

Τι σημαίνει όμως «τέλεια selfie» στις μέρες μας; Τι έχει αλλάξει από την εποχή του duck face; Σου έχω καλά νέα, διότι δεν χρειάζεται να είσαι influencer ή να παίζεις την τεχνολογία στα δάχτυλα, για να τραβήξεις την τέλεια selfie. Αρκεί να έχεις στα χέρια σου το κατάλληλο κινητό και να κάνεις και εσύ το επόμενο βήμα στον κόσμο των digital trends, ανακαλύπτοντας τη δύναμη του 5G.

Ιδού, λοιπόν, έξι συμβουλές για τέλειες selfies και οι επικρατέστερες τάσεις στον χώρο των αυτοφωτογραφιών που αξίζει να γνωρίζεις, ειδικότερα αν θέλεις να απογειώσεις τα προφίλ σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα, στο Instagram!

#1 Επένδυσε στις καλύτερες γωνίες σου και τον φυσικό φωτισμό

Ο φυσικός φωτισμός είναι must για μία τέλεια selfie, για αυτό και πολλές από τις influencers που «ακολουθείς» στα social media, προτιμούν τις πρωινές ώρες για να τραβούν τις καλύτερες αυτoφωτογραφίες τους. Ακόμη και όταν δεν έχεις ίχνος make up στο πρόσωπό σου, ο φυσικός φωτισμός μπορεί να σου δώσει μία όμορφη λάμψη. Εξίσου σημαντικό, βέβαια, είναι να βρεις τις καλύτερες γωνίες του προσώπου σου, ώστε να τις επιλέγεις για τις πόζες σου. Δοκίμασε να περιστρέψεις το κεφάλι σου από τα αριστερά προς τα δεξιά και από πάνω προς τα κάτω κοιτώντας την κάμερα του κινητού, για να βρεις τα τέλεια σημεία.

#2 Όσα περισσότερα τα MegaPixel στην κάμερα, τόσο το καλύτερο

Συνήθως οι selfie κάμερες σε αρκετά κινητά, δεν διαθέτουν τα απαραίτητα MegaPixel για να σου δώσουν το αποτέλεσμα που θέλεις. Για αυτό ακριβώς, είναι σημαντικό να επενδύσεις σε ένα smartphone με δυνατή μπροστινή, αλλά και πίσω κάμερα, όπως για παράδειγμα το νέο TCL 20R 5G* -το οποίο είναι ένα από τα πιο προσιτά (κοστίζει μόλις 209 ευρώ) και «δυνατά» κινητά στην κατηγορία του. Σκέψου απλώς ότι διαθέτει κάμερα macro 2MP για κοντινά πλάνα που κόβουν την ανάσα, AI κάμερα 13MP για πανοραμικές λήψεις υψηλής ανάλυσης χωρίς προσπάθεια, κάμερα βάθους 2MP για εντυπωσιακά πορτρέτα με εφέ bokeh και selfie κάμερα 8MP για να τραβάς τα καλύτερα στιγμιότυπα του εαυτού σου. Και πίστεψέ με, για να έχεις πλούσιο περιεχόμενο με πρωταγωνίστρια εσένα, θα τις χρειαστείς όλες!

#3 Ανακάλυψε τη δύναμη του 5G και στις φωτογραφίες

Το 5G είναι το μέλλον στα κινητά -και όχι μόνο- και σύντομα αναμένεται να αποτελέσει τον «κανόνα» σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Σκέψου απλώς ότι η παγκόσμια κάλυψη 5G προβλέπεται να αυξηθεί κατά 740% μεταξύ 2021 και 2026! Έχεις κάθε λόγο, λοιπόν, να αγοράσεις τώρα ένα 5G smartphone, αν θέλεις να απολαμβάνεις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες δεδομένων, αλλά και να τραβάς τέλειες selfies. Τι σχέση έχει το 5G με τις selfies σου; Έχοντας στα χέρια σου ένα 5G κινητό, όπως για παράδειγμα το νέο και εξαιρετικά προσιτό TCL 20R 5G, θα είσαι σε θέση να ενεργοποιείς τη selfie κάμερα στο τηλέφωνο και να τραβάς φωτογραφίες με AR υψηλής ποιότητας, σε πραγματικό χρόνο! Με λίγα λόγια, θα μπορείς να βλέπεις ακριβώς πώς φαίνεται πάνω σου μία απόχρωση κραγιόν, να αλλάζεις γωνίες στη στιγμή ή ακόμη και να γυρνάς την κάμερα στον χώρο σου και να τοποθετείς σε αυτόν φωτο-ρεαλιστικά, εικονικά items. Στα plus του 5G, βέβαια, περιλαμβάνεται και το ότι θα μοιράζεσαι και θα ανεβάζεις τις φωτογραφίες σου σε χρόνο «ντετέ».

#4 Βρες τα κατάλληλα φίλτρα και πες «ναι» στο portrait mode

Δεν χρειάζεται να το παρακάνεις με την επεξεργασία των selfies που «ανεβάζεις», ωστόσο, μπορείς να βρεις μερικά πιο natural φίλτρα ή γενικότερα, φίλτρα που ταιριάζουν στην επιδερμίδα σου και μπορούν να σου χαρίζουν μία πιο φυσική λάμψη, όταν βρίσκεσαι σε χώρο στον οποίο δεν υπάρχει ο κατάλληλος φωτισμός. Σε κάθε περίπτωση, το να επιλέγεις το portrait mode για τις selfies σου, μπορεί να αποδειχθεί μία κίνηση-ματ για τα προφίλ σου στα social media και το περιεχόμενό σου και να σου χαρίσει εντυπωσιακά πορτρέτα του εαυτού σου!

#5 Όσο πιο μίνιμαλ το background, τόσο το καλύτερο

Σκοπός της τέλειας selfie είναι να αναδείξει τα πιο δυνατά σου χαρακτηριστικά. Η πρωταγωνίστρια της φωτογραφίας, λοιπόν, είσαι εσύ και όχι οτιδήποτε βρίσκεται πίσω σου ή γύρω σου. Συνεπώς, καλό είναι να φροντίζεις, ώστε το background των selfies σου να μην αποσπά την προσοχή των followers σου. Όσο πιο απλό είναι το σκηνικό, τόσο το καλύτερο για εσένα και το τελικό αποτέλεσμα.

#6 Η «δυνατή» μπαταρία και ο ισχυρός επεξεργαστής που θα κάνουν τη διαφορά

Τέλος, εκτός από εξαιρετικές κάμερες, για να τραβάς τις τέλειες selfies, είναι σημαντικό το κινητό σου να διαθέτει μία ισχυρή μπαταρία και έναν καλό επεξεργαστή. Βλέπεις, μια μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 4500mAh θα σου δίνει όλη την ισχύ που χρειάζεσαι, ενώ θα σου επιτρέπει να μην ανησυχείς ότι το κινητό σου θα κλείσει λίγο προτού ποστάρεις τη φωτογραφία σου ή πριν τραβήξεις τη selfie σου. Όσο για τον επεξεργαστή του κινητού σου, καλό είναι να προτιμήσεις ένα smartphone με οκταπύρηνο επεξεργαστή, για ακόμη πιο αναβαθμισμένες επιδόσεις.

Αυτά είναι έξι βασικά hacks που θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις το περιεχόμενό σου στα προφίλ σου στα social media και να τραβάς, αλλά και να μοιράζεσαι κάθε μέρα, τις πιο τέλειες selfies. Και σίγουρα δεν χρειάζεται να βγεις εκτός budget για να έχεις όλα τα παραπάνω. Διότι στην τιμή των μόλις 209 ευρώ, το νέο, ελαφρύ TCL 20R 5G με τον κομψό σχεδιασμό, είναι το smartphone που θα αναδείξει την πιο tech πλευρά σου και θα απογειώσει την ποιότητα και την αισθητική των φωτογραφιών σου, με απίστευτη ευελιξία! Το σίγουρο είναι πως σε ό,τι αφορά στα κορυφαία selfie trends της εποχής μας, οι duck face φωτογραφίες, οι car selfies, oi belfies, οι shoe selfies και φυσικά, οι hot dog legs εικόνες, βγαίνουν εκτός. Αυτό που κυριαρχεί όμως, είναι το χαμόγελό σου!

*Θα βρεις το TCL 20R 5G (128GB) στο δίκτυο Cosmote/Γερμανός (Π.Λ.Τ. 229,90 ευρώ). Η έκδοση με μνήμη 64GB είναι επίσης διαθέσιμη σε όλη την αγορά (Π.Λ.Τ. 209,90 ευρώ).

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης