Bolder fun όπου κι αν βρίσκεσαι με κινηματογραφική οθόνη στο νέο smartphone σου!

Είμαστε σίγουρες πως «ψήνεσαι» και γι’ αυτό θα σου μιλήσουμε για το νέο TCL 40 SE, το κινητό που απογειώνει τη θέαση σε πραγματική κινηματογραφική εμπειρία, με τέλεια εικόνα και ήχο.

«Τολμάς» να παρακολουθήσεις την αγαπημένη σου ταινία από το smartphone σου, όπου κι αν βρίσκεσαι;

Από το πόσο εύκολα δίνεις απάντηση στην παραπάνω ερώτηση, καταλαβαίνουμε τι κινητό έχεις και πόσο σίγουρη είσαι για τις δυνατότητές του! Στην εποχή μας, που όλα τρέχουν κι εμείς μαζί τους, δεν θα ήθελες να μπορείς να απολαύσεις την ταινία που αποτελεί το comfort place σου, τη σειρά που απολαμβάνεις ως το κρυφό σου guilty pleasure ή το νέο επεισόδιο του sitcom που λατρεύεις όπου κι αν βρίσκεσαι, χωρίς να χάνεις σε ποιότητα κι άρα χωρίς να μειώνεις την εμπειρία στο ελάχιστο;

Είμαστε σίγουρες πως «ψήνεσαι» και γι’ αυτό θα σου μιλήσουμε για το νέο TCL 40 SE, το κινητό που απογειώνει τη θέαση σε πραγματική κινηματογραφική εμπειρία, με τέλεια εικόνα και ήχο. Κάθε ώρα της ημέρας, στη διαδρομή με το μετρό για το γραφείο, ενώ περιμένεις στο κομμωτήριο το ραντεβού σου, όταν η μαμά σου σού ζητάει να την πας στην καθιερωμένη εξέταση και περιμένεις να ολοκληρωθεί, όλες αυτές οι ώρες που «χάζευες» τώρα γίνονται «ώρες ποιοτικού χρόνου», ώρες αληθινής διασκέδασης με την κινηματογραφική οθόνη και τον εκπληκτικό ήχο του TCL 40 SE – γιατί, τώρα, τολμάς να κάνεις τη διασκέδασή σου πραγματικότητα, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Ξεχωριστή κινηματογραφική οθόνη που κάνει το smartphone σου, σινεμά

Ναι, είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του TCL 40 SE και τέτοιο πράγμα, δεν έχεις ξαναδεί με 6.75" ίντσες, η μεγάλη, ομαλή και άνετη οθόνη NXTVISION σε κάνει πραγματικά να χάνεσαι στον κόσμο της μυθοπλασίας που δημιουργούν οι κινηματογραφιστές για όλους εμάς. Και με ρυθμό ανανέωσης στα 90 Hz, καταλαβαίνεις εύκολα πως η ποιότητα της εμπειρίας είναι ασύγκριτη, όσον αφορά στα βίντεο. Ο ήχος μέσα από τα διπλά στερεοφωνικά ηχεία όχι απλώς αναβαθμίζει τη διασκέδασή σου, αλλά είναι σαφές πως θα ακούς κάθε ανάσα και κάθε… πτώση καρφίτσας, crystal clear! Επιπλέον, με μνήμη 6GB + 256GB «κατεβάζεις» όποτε θέλεις ό,τι χρειάζεσαι και το βλέπεις όποτε επιλέξεις, με τη λειτουργία επέκτασης RAM, η εσωτερική μνήμη έως 3GB μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως virtual μνήμη για ακόμα καλύτερη απόδοση, ενώ με fast charging 18W δεν ασχολείσαι ποτέ με τη μπαταρία.

Πραγματικά, τι άλλο χρειάζεσαι για να απολαύσεις μια σινέ εμπειρία στο κινητό σου; Ίσως το ποπ κορν;

Ένα κινητό τηλέφωνο που σου προσφέρει εμπειρίες ζωής

Πέραν από την παρακολούθηση ταινιών και σειρών, ακριβώς όπως θα έκανες στο σινεμά ή στην τηλεόραση του σπιτιού σου, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το TCL 40 SE είναι ένα σύγχρονο smartphone που θέλεις να έχεις πάντα και παντού μαζί σου. Με την κάμερα 8MP Selfie και 50MP AI Triple μπορείς να βγάζεις τις καλύτερες φωτογραφίες και τα καλύτερα βίντεο της ζωής σου και να τα ανεβάζεις στο λεπτό στα social. Ακόμα και με χαμηλό φωτισμό, το κινητό θα σε «βοηθήσει» να αναδείξεις το ταλέντο σου και στα κοντινά και στα τοπία, απολαμβάνοντας ευκρίνεια και λεπτομέρεια σε κάθε σου «κλικ». Με μία μόνο «εντολή» και χάρη στην ΑΙ τεχνολογία του, το κινητό σου θα σου προσφέρει asap προτάσεις με τα καλύτερα καρέ που τράβηξες, έτοιμα για share!

Στη μεγάλη οθόνη 6,75", εκτός από την άψογη ευκρίνεια, απολαμβάνεις και ζωηρά χρώματα – κι αυτό ισχύει και για τις βιντεοκλήσεις με τις κολλητές για το απαραίτητο και καθιερωμένο, εξ’ αποστάσεως chit-chat – η τεχνολογία λύνει πολλά, πάρα πολλά προβλήματα και όταν δεν «κολλάει» η εικόνα, όλα γίνονται τόσο καλύτερα!

Οι τεχνολογικές δυνατότητες του TCL 40 SE υποστηρίζουν επίσης έναν δυναμικό ρυθμό ανανέωσης για απρόσκοπτη περιήγηση, surfing και παιχνίδι online – ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι από το κινητό για εκείνες τις ώρες που θέλεις απλώς να χαλαρώσεις: Χάρη στο νέο λογισμικό TCL NXTURBO, μπορεί να χειριστεί τη ροή χωρίς καθυστερήσεις και χωρίς σημαντικές επιπτώσεις στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Μπορείς να βλέπεις όλες τις λεπτομέρειες πολύ πιο καθαρά και να απολαύσεις τη μεγαλύτερη ευκρίνεια στις εικόνες σου, γεγονός που αναβαθμίζει την κινηματογραφική εμπειρία με ρεαλιστική προβολή, την ώρα που τα έντονα χρώματα ζωντανεύουν την gaming εμπειρία σου, για απόλαυση ανώτερου επιπέδου. Ταυτόχρονα, όμως, η προηγμένη τεχνολογία του συγκεκριμένου smartphone, σου παρέχει λειτουργίες προστασίας των ματιών σου – σίγουρα γνωρίζεις πως η ευεξία σου εξαρτάται και από αυτό: Έτσι, από τη μια μπορείς πάντα να βλέπεις τη μεγάλη οθόνη του κινητού με άνεση και ευκρίνεια, ακόμη και υπό το φως του ελληνικού ήλιου, ενώ από την άλλη, η διαισθητική οθόνη μειώνει τη φωτεινότητα, για την ώρα του ύπνου.

Το TCL 40 SE διαθέτει δυνατότητα ξεκλειδώματος με αναγνώριση προσώπου, αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, που είναι τοποθετημένος στο πλάι και φυσικά, υποδοχή ήχου για τα ακουστικά σου. Last but not least, τι άλλο πρέπει να γνωρίζεις για το TCL 40 SE; Μα πολύ απλά, ότι το βρίσκεις σε δύο επιλογές: Είτε στο Twilight Purple, μια απόχρωση του μωβ που σου θυμίζει το λυκόφως των πιο ευτυχισμένων σου στιγμών, είτε στο Dark Grey, που εμπνέει γαλήνη και σταθερή ηρεμία.

Ήρθε η ώρα να τολμήσεις και να κάνεις κάθε στιγμή σου fun, με το TCL 40 SE, το smartphone που χρειάζεσαι για περισσότερο περιεχόμενο και μεγαλύτερη διασκέδαση!





© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης