Οι πιο ξεχωριστές "βολτάδες" στην πόλη με μηχανή

Girls just wanna have fun και μία βόλτα με ένα Carnaby 300 μπορεί να κάνει την επιθυμία τους πραγματικότητα.

Μπορεί τώρα να κάνει κρύο και να μη σκέφτεστε τις μηχανές και τις βόλτες, αλλά σε μία χώρα που το καλοκαίρι κρατά έξι μήνες όπως η Ελλάδα δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο μία βόλτα με μηχανή. Και επειδή τα πολλά κυβικά και οι μεγάλες μηχανές δε συμφέρουν στην κρίση το Carnaby 300 της Piaggio που μπορείτε να το πάρετε και 590 ευρώ φτηνότερα από την αρχική του τιμή είναι η ιδανική επιλογή για εξορμήσεις σας στην πόλη.

Αν τώρα σπεύσετε να πάρετε τη μηχανή μέχρι τις 31/03 για επωφεληθείτε από την προσφορά της Piaggio με ένα από ευέλικτα χρηματοδικά προγράμματα σίγουρα θα σκέφτεστε ποιες είναι οι ιδανικές βόλτες για να κάνετε στην Αθήνα. Εμείς πήραμε τις μηχανές μας, κάναμε μερικές από αυτές και σας προτείνουμε.

Βόλτα με το αίσθημα. Ο περιφερειακός δρόμος των Τουρκοβουνίων με την υπέροχη θέα είναι ιδανική επιλογή για εσάς, το σύντροφο σας και το Carnaby σας. Σταματήστε να απολαύσετε τη θέα.

Βόλτα με φίλη. Κυριακή, γιορτή και σχόλη στην Πλάκα και τα στενά της. Δεν είμαστε σίγουροι αν επιτρέπετε να πάρετε το όχημα μας, αλλά το Carnaby 300 χωρά να περάσει από παντού για ζήσετε λίγο "Dolce Vita" με τη φίλη σας.

Βόλτα με τη μαμά. Τώρα που τα οικονομικά όλων είναι περιορισμένα, μόνοι οι γονείς έχουν μείνει να στηρίζουν τα μικρά shopping spree μας, έτσι ανεβάστε τη μαμά στο Carnaby 300 που είναι ασφαλές και περιπλανηθείτε στα στενά του κέντρου για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στο shopping.

Βόλτα με το μικρό αδερφό. Τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού φορέστε στο μικρότερο μέλος της οικογένειας ένα στυλάτο κοφτό κράνος όπως ο Steve McQueen και πάρτε την αθηναϊκή ριβιέρα με το Carnaby 300 από την αρχή μέχρι το Σούνιο. Αξία ανεκτίμητη που θα έλεγε και μια γνωστή διαφήμιση.

Βόλτα μόνη σας. Φορέστε το πιο ωραίο leather jacket και περάστε μέσα από τα βασιλικά κτήματα της Βαρυμπόμπης μέχρι να βρεθείτε στη μικρή λίμνη ανάμεσα στα βουνά με κτήμα τα ελάφια. Το τοπίο θα αποζημιώσει.

Μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να αποκτήσετε το Carnaby 300 στο www.gr.piaggio.com

Tags
© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης