«Οι σχέσεις ζωής είναι σίγουρα πιο σπουδαίες από τις επαγγελματικές»

Νικολέττα Ράλλη

Ο απολογισμός της περσινής χρονιάς

Νομίζω ότι είναι πια η κατάλληλη στιγμή να μοιραστώ μαζί σας ένα μυστικό: το τηλεοπτικό μου ταξίδι στην Θεσσαλονίκη, σταματάει κάπου έδω και πριν σας πω, τα νέα μου επαγγελματικά σχέδια, θέλω να εκμυστηρευτω κάποια πράγματα για αυτή την τεράστια εμπειρία που είχα την τύχη να ζησω πέρυσι.

Δουλεύω σε αυτό τον χώρο περίπου στα δέκα χρόνια και κάτι το οποίο αντιλήφθηκα μόλις πέρυσι, είναι ότι δεν είχα ποτέ κάποιον μέντορα πάνω σε αυτή την δουλειά, που να θέλει να ασχοληθεί μαζί μου ουσιαστικά και όχι επιφανειακά και να με κάνει να σέβομαι απόλυτα την γνώμη του. Και για να μην γίνω πολύ σκληρή, θα πω ότι ίσως να υπήρξαν δυο άτομα. Είχα πάντα καλούς συνεργάτες, επαγγελματίες και εργατικούς, αλλά η έννοια του μέντορα, του δασκάλου και του καθηγητή είναι πολύ σπουδαίο πράγμα. Έτσι λοιπόν με θυμάμαι να ψάχνω μόνη μου τη δουλειά μου, λίγο μόντελινγκ, λίγο "Σφηνάκια" και πολλή παρουσίαση. Νομίζω ότι η πρώτη φορά που ένιωσα ότι εξελίχθηκα σαν παρουσιάστρια ήταν η περσινή μου χρόνια στο Μακεδονία TV.

Δεν είναι ότι έγινα καλύτερη η κάτι τέτοιο, μιας και πάντα είχα εξαιρετική άνεση με τον φακό, είναι σίγουρα η ηλικιακή μου φάση, αλλά κυρίως τα άτομα που όχι απλά με εμπιστεύτηκαν με κλειστά τα μάτια, αλλά και που μου έδωσαν συμβουλές και μαθήματα για μια ολόκληρη ζωή που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ μου. Αναφέρομαι στην αρχισυντάκτρια μου την Πολυξένη Καραμίχα, αλλά και στον καλύτερο διευθυντή του κόσμου κύριο Ζώη, αλλά και στην Κατερίνα, στην Βασιλική και στην Βίκυ και σε πολλά αλλά μικρότερα από εμένα παιδιά, που για πρώτη φορά ένιωσα ότι έδωσα και εγώ κάτι. Σας αγαπώ πολύ όλους και τον καθένα ξεχωριστά! Αν ήταν στο χέρι μου, θα μπορούσα να τελειώσω ακόμα και την καριέρα μου, με αυτή την ομάδα, σε αυτό το κανάλι. Αλλά δυστυχώς κάποιοι λόγοι υγείας, με αναγκάζουν να μείνω στην Αθήνα και να έχω δίπλα την οικογένεια μου. Η δεύτερη οικογένειά μου θα μου λείψει πολύ και ξέρω ότι εκεί στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης χτίστηκαν σχέσεις ζωής, που σίγουρα είναι πιο σπουδαίες από τις επαγγελματικές.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης